Kontakta oss på telefon: 040-668 80 88

Skidresor i strugor

Stämningsfulla skidresor i stugor för alla

Har du länge haft en dröm om att bo i en mysig stuga under din skidsemester i Alperna? Våra mysiga charlet eller stugor som är traditionellt byggda med mycket trä och sten, vilket skapar en autentisk och väldigt mysig atmosfär. Vi har ett stort urval av billiga skidresor med stugor i Alperna som passar alla smaker, allt från stort och lyxigt till litet och mysigt på skidorter med riktigt bra skidåkning.


Ta med familj eller vänner på mysig skidåkning

Om ni är en större grupp vänner eller familj som vill bo tillsammans kan en skidresa med boende i en stuga eller ett chalet varmt rekommenderas. Att bo i stuga under skidresan är helt klart något utöver det vanliga. Spela sällskapsspel eller värm er framför den öppna spisen, koppla av i bastun eller avsluta en dag full av skidåkning med en kopp varm chockad i stugan innan sängdags. Här nedan hittar du billiga skidresor med boende i chalet och stugor.

När du bokar dina skidresor med Sunweb ingår alltid liftkort i priset!

Om du letar efter något annat är du välkommen att ringa oss på telefonnummer 040-668 80 88 eller skriv ett mejl till info@sunweb.se, så hjälper vi dig gärna.

Resenärer

Pris och information anpassas efter resesällskapets storlek. Barnrabatter dras av i bokningssteg 3.

Vuxna Äldre än 17 år
Barn (2 till 16 år)
Små barn (0 till 1 år)