Kontakta oss på telefon: 040-668 80 88

lördag 15 december, 7 dagar, 12 personer inkl. liftkort , Endast boende

 Dölj det bästa priset
 Visa det bästa priset

Chalet Brocard - Med catering

Chalet Brocard är nyrenoverade stugor i utkanten av byn Oz-en-Oisans. De välskötta pisterna ligger bara 100 meter bort. Stugan har tre våningar och är speciellt lämpliga för stora grupper, upp till 12 personer. På översta våningen hittar du ett stort öppet kök med matplats, rymlig sittgrupp runt en öppen spis och en stor balkong med fantastisk utsikt över berget. Vill du slippa laga mat finns det möjlighet att boka med catering. Efter en dag ute i pudret, kan du värma upp dig i bastun.

Läs mer

Läge och omgivning

 • Avstånd till centrum: cirka 500 meter
 • Avstånd till skidbacke cirka 100 meter
 • Avstånd till skidlift cirka 200 meter
 • Närmaste affärer cirka 500 meter

Läs mer

 • Chalet för 12 personer
 • Modernt möblemang
 • 100 m från pisten
 • Kan bokas med catering

Faciliteter

 • Ingen hiss
 • Inga värdeskåp tillgängliga
 • Boendet är ej lämpligt för handikappade personer
 • Wi-Fi i allmänna utrymmen

Fler faciliteter

Liftkort

För mer information om liftkorten, klicka på information (i) ikonen.

Pension

Endast boende

Catering service - exklusive drycker.

För en extra kostnad kan du boka med catering minst 9 betalande vuxna). Om du bokar catering-tjänsten från 29-12-2018 till 5-1-2019 eller från 16-2-2019 till 9-3-2019 kostar det 285 euro per person. Om du vill boka cateringtjänsten utanför dessa perioder kostar det 255 euro per person. Det finns rabatt för barn upp till 11 år.

Med catering ingår 7 x frukost, 6 x eftermiddagsfika med tårta eller snacks och 6 x tre-rätters meny, tillagas i stugan. För barn upp till 11 år serveras en 2-rätters barnmeny klockan 18:00, medan kvällsmenyn för vuxna serveras klockan 19:30.

Det är möjligt att lägga till lunch.

Observera att catering inte inkluderar drycker. På plats finns det möjlighet att boka med drycker. Du kan också välja en dryckespaket. Kostnaden är 40 euro för vuxna och 30 för barn.

#!uc=CarouselListBoxInfo3&locId=52330

Skidområdet: Alpe d'Huez Grand Domaine Ski

Höjd

3330m
1130m

Skidbackar

67km

80km

54km

49km

Liftar

Tåg 0
Kabinbana 6
Gondobana 9
Stollift 23
Släplift 45

Glaciärer

1

Längdspår

50km

Funparks

Inga

Härlig skidåkning i Alpe d'Huez Ski Grand Domaine

Skidorten Alpe d'Huez Ski Grand Domaine i Frankrike väster om skidområdet Serre Chevalier Vallée är även känd som ”ön i solen”. Detta område är välsignat med ett genomsnitt på 300 soldagar per år och många av skidbackarna har söderläge. Mer än 325 snökanoner och glaciären Des Rousses ser till att det nästan alltid finns tillräckligt med snö.

Med mer än 250 kilometrarna pist och 78 liftar erbjuder skidorten tillräckligt med utbud för även den mest kräsna skid-och snowboardåkaren. Skidresor till Alpe d'Huez Ski Grand Domaine ger dig möjlighet att åka skidor i Alpe d'Huez, Oz en Oisans, Vaujany, Auris en Oisans och Villard Reculas med ett varierat utbud av pister. För erfarna skidåkare finns det vid Pic Blanc, på en höjd av över 3330 meter, La Piste de Sarenne. Här hittar du även den längsta pisten i Europa och är en sann upplevelse. Totalt 16 kilometer lång med en höjdskillnad på 1450 meter. För snowboardåkare finns det en halfpipe i Alpe d'Huez. Den kan du hitta vid, Premier Tall. Dessutom finns det gott om offpist för de som vill prova detta. Detta är också ett bra område för längskidåkare med 50 km av skidspår.
Skidorten Alpe d'Huez Ski Grand Domaine är ansluten till skidstationen Oz. Härifrån går det två gondol-liftar som ansluter dig med de andra liftarna och pister i detta område.

De fantastiska skidorterna

Den största skidorten i området är Alpe d’Huez, en mycket populär ort som tack vare sitt vackra och höga läge har gjort den väldigt välbesökt av Europas skidentusiaster. Förutom utmärkt skidåkning erbjuder staden ett gediget utbud av afterski-barer, nattklubbar och restauranger som serverar utsökt mat. Vill du ta en paus från snön finns här även en stor sporthall som erbjuder massor av aktiviteter.

För dig som söker en lugnare tillvaro är Oz en Oisans perfekt. Den bilfria lilla byn har ett väldigt fördelaktigt läge i förhållande till flera av områdets liftar och har ett mindre utbud av restarager och affärer. Vaujany har många likheter med OZ en Oisans i det avseende att det är en väldigt mysig bergsby. Här kan du njuta av den autentiska franska alpkulturen på de otroligt mysiga restaurangerna och promenader genom den vackra byn. Detta är ingen ort för dig som söker fest, men här finns ett mindre utbud av afterski-barer. Vaujany har också en lift som går direkt upp till 2800 meters höjd.

Skidresor till Alpe d'Huez Ski Grand Domaine – Alltid inklusive liftkort

Sunweb har ett stort utbud av skidresor till Alpe d'Huez Ski Grand Domaine. Oavsett om din skidsemester ska vara billig, lyxig eller bara till bästa priset, har Sunweb rätt skidresor i Alperna för dig. Semesterbostäderna består främst av hotell och lägenheter, men vi har också ett stort utbud av chalet och alpstugor. När du bokar skidresor till Frankrike med Sunweb inkluderas alltid liftkort i priset.

Läs mer om Alpe d'Huez Grand Domaine Ski

#!uc=CarouselListBoxInfo&locId=52330
#!uc=RecommendedAcco1&NumberAccosToDisplay=999&locId=5084654 #!


Resenärer

Pris och information anpassas efter resesällskapets storlek. Barnrabatter dras av i bokningssteg 3.

Vuxna Äldre än 17 år
Barn (2 till 16 år)
Små barn (0 till 1 år)