Kontakta oss på telefon: 040-668 80 88

lördag 15 december, 7 dagar, 12 personer inkl. liftkort ,

 Dölj det bästa priset
 Visa det bästa priset

Chalet Rostaing - Med catering

Chalet Rostaing är fina chalet, framför allt för större familjer eller mindre grupper. Ursprungligen var detta boende en alpgård, men har nu omsorgsfullt restaurerats, vilket gör att det utstrålar mycket karaktär och charm. Denna traditionella by ligger i ett modernt skidområde, och du hittar skidliften bara 400 meter bort.

Här bor du med cateringservice och du ha tillgång till några anläggningar. Stadens centrum ligger 1 kilometer bort.

Läs mer

Läge och omgivning

 • Avstånd till centrum: cirka 1000 meter
 • Avstånd till skidbacke cirka 200 meter
 • Avstånd till skidlift cirka 400 meter
 • Närmaste affärer cirka 1000 meter

Läs mer

 • Chalet med catering service
 • Öppen spis
 • Brädspel
 • Skidförvaring
 • Autentisk och charmig stuga
 • Modern inredning
 • Renoverad bondgård
 • Med kör själv eller flyg

Faciliteter

 • Parkeringsplats
 • Wi-Fi
 • Sängkläder ingår
 • Trädgård

Fler faciliteter

Liftkort

För mer information om liftkorten, klicka på information (i) ikonen.

Pension

Cateringservice

I cateringservicen ingår 6 frukostar, 6 eftermiddagsfikor och 6 trerättersmiddagar. Till detta ingår viner och det finns en bar.

Stugan rengörs dagligen. På begäran är det möjligt att beställa barnvakt. Personalen är mycket professionell. De bor på kort avstånd från stugan. Tillsammans med några andra stugor i byn arrangeras gemensam transfer från 8:30 till 10:00 och från 15:30 till 19:00.

#!uc=CarouselListBoxInfo3&locId=52330

Skidområdet: Alpe d'Huez Grand Domaine Ski

Höjd

3330m
1130m

Skidbackar

67km

80km

54km

49km

Liftar

Tåg 0
Kabinbana 6
Gondobana 9
Stollift 23
Släplift 45

Glaciärer

1

Längdspår

50km

Funparks

Inga

Härlig skidåkning i Alpe d'Huez Ski Grand Domaine

Skidorten Alpe d'Huez Ski Grand Domaine i Frankrike väster om skidområdet Serre Chevalier Vallée är även känd som ”ön i solen”. Detta område är välsignat med ett genomsnitt på 300 soldagar per år och många av skidbackarna har söderläge. Mer än 325 snökanoner och glaciären Des Rousses ser till att det nästan alltid finns tillräckligt med snö.

Med mer än 250 kilometrarna pist och 78 liftar erbjuder skidorten tillräckligt med utbud för även den mest kräsna skid-och snowboardåkaren. Skidresor till Alpe d'Huez Ski Grand Domaine ger dig möjlighet att åka skidor i Alpe d'Huez, Oz en Oisans, Vaujany, Auris en Oisans och Villard Reculas med ett varierat utbud av pister. För erfarna skidåkare finns det vid Pic Blanc, på en höjd av över 3330 meter, La Piste de Sarenne. Här hittar du även den längsta pisten i Europa och är en sann upplevelse. Totalt 16 kilometer lång med en höjdskillnad på 1450 meter. För snowboardåkare finns det en halfpipe i Alpe d'Huez. Den kan du hitta vid, Premier Tall. Dessutom finns det gott om offpist för de som vill prova detta. Detta är också ett bra område för längskidåkare med 50 km av skidspår.
Skidorten Alpe d'Huez Ski Grand Domaine är ansluten till skidstationen Oz. Härifrån går det två gondol-liftar som ansluter dig med de andra liftarna och pister i detta område.

De fantastiska skidorterna

Den största skidorten i området är Alpe d’Huez, en mycket populär ort som tack vare sitt vackra och höga läge har gjort den väldigt välbesökt av Europas skidentusiaster. Förutom utmärkt skidåkning erbjuder staden ett gediget utbud av afterski-barer, nattklubbar och restauranger som serverar utsökt mat. Vill du ta en paus från snön finns här även en stor sporthall som erbjuder massor av aktiviteter.

För dig som söker en lugnare tillvaro är Oz en Oisans perfekt. Den bilfria lilla byn har ett väldigt fördelaktigt läge i förhållande till flera av områdets liftar och har ett mindre utbud av restarager och affärer. Vaujany har många likheter med OZ en Oisans i det avseende att det är en väldigt mysig bergsby. Här kan du njuta av den autentiska franska alpkulturen på de otroligt mysiga restaurangerna och promenader genom den vackra byn. Detta är ingen ort för dig som söker fest, men här finns ett mindre utbud av afterski-barer. Vaujany har också en lift som går direkt upp till 2800 meters höjd.

Skidresor till Alpe d'Huez Ski Grand Domaine – Alltid inklusive liftkort

Sunweb har ett stort utbud av skidresor till Alpe d'Huez Ski Grand Domaine. Oavsett om din skidsemester ska vara billig, lyxig eller bara till bästa priset, har Sunweb rätt skidresor i Alperna för dig. Semesterbostäderna består främst av hotell och lägenheter, men vi har också ett stort utbud av chalet och alpstugor. När du bokar skidresor till Frankrike med Sunweb inkluderas alltid liftkort i priset.

Läs mer om Alpe d'Huez Grand Domaine Ski

#!uc=CarouselListBoxInfo&locId=52330
#!uc=RecommendedAcco1&NumberAccosToDisplay=999&locId=6142287 #!


Resenärer

Pris och information anpassas efter resesällskapets storlek. Barnrabatter dras av i bokningssteg 3.

Vuxna Äldre än 17 år
Barn (2 till 16 år)
Små barn (0 till 1 år)