Kontakta oss på telefon: 040-668 80 88

lördag 6 januari, 7 dagar, 7 personer inkl. liftkort , Endast boende

 Dölj det bästa priset
 Visa det bästa priset

Résidence Atria Crozats

8,1

Résidence Atria Crozat är ett modernt lägenhetskomplex som ligger på en sluttning direkt vid pisten. Här kan du kan därför alltid vara första att åka på de nypreparerade pisterna.

Lägenheterna är moderna och snyggt möblerade. De är rymliga och passar bra för grupper på upp till 12 personer. Detta betyder att Atria Crozat är idealisk för hela familjen eller en grupp vänner. Hotellet har dessutom brödservice, så du behöver inte själv gå till bagarn utan kan beställa ditt bröd i receptionen och få det levererat på morgonen.

Läs mer

Läge och omgivning

 • Avstånd till centrum: cirka 200 meter
 • Direkt vid skidbackarna
 • Avstånd till skidlift cirka 150 meter
 • Avstånd till skidskola cirka 200 meter

Läs mer

 • Direkt vid pisten
 • Brödservice
 • Lämpligt för grupper
 • Med buss eller kör själv eller flyg
 • 200 m från centrum

Faciliteter

 • Totalt antal våningar: antal: 12
 • Totalt antal byggnader: antal: 1
 • Klass: komfort
 • Reception (öppna: fredag t.m söndag från kl. 07:00 till 20:00, öppna: måndag t.m torsdag från kl. 08:00 till 12:00 och från kl. 16:00 till 20:00)

Fler faciliteter

Liftkort

För mer information om liftkorten, klicka på information (i) ikonen.

Pension

Endast boende

TiTill en kostnad av ca. 250:- per person/natt kan du boka med halvpension. För barn mellan 2 - 12 år kostar det ca. 145:- per person/natt. Halvpensionen serveras på restaurang Boule de Neiges, som ligger 200 meter bort.

[SUBREGION_X_IS_IN_MAINREGION_Y]

Höjd

2277m
1800m

Skidbackar

9km

20km

39km

9km

Liftar

Tåg 0
Kabinbana 1
Gondobana 2
Stollift 21
Släplift 11

Glaciärer

Inga

Längdspår

39km

Funparks

Inga

Pister för alla nivåer i Avoriaz

Avoriaz erbjuder 79 km pister med något för alla, oavsett om det är din första skidresa, eller om du är en erfaren skidåkare. För nybörjare finns gott om enklare pister, och för experter kommer "Muren" i Avoriaz utan tvekan att bli en hit.

Utvidga till hela Les Portes du Soleil

För erfarna skidåkare rekommenderas att köpa det utökade liftkortet, som ger tillgång till hela 650 kilometer pister i Les Portes du Soleil, som erbjuder oändliga möjligheter för bra skidåkning.

Läs mer om Avoriaz

#!uc=CarouselListBoxInfo3&locId=52162

Skidområdet: Les Portes du Soleil

Höjd

2400m
950m

Skidbackar

65km

247km

298km

40km

Liftar

Tåg 0
Kabinbana 3
Gondobana 10
Stollift 81
Släplift 102

Glaciärer

Inga

Längdspår

190km

Funparks

Inga

Härlig skidåkning i Les Portes du Soleil

Skidområdet Les Portes du Soleil består av cirka 650 kilometer pist, utspritt sydöstra Frankrike och Schweiz, strax norr om bergsområdet Le Grand Massif. Detta är det också ett av de största skidområdena i världen. Totalt sett finns det mer än 200 liftar. Varje år blir skidområdet större och mer modernt, med snabba stol- och kabinliftar. På skidresor till Les Portes du Soleil under högsäsongen får du stå i kö lite längre tid, men ofta använder man sig av två liftar som går bredvid varandra.

Skidområdet erbjuder stora möjligheter för såväl nybörjare som avancerade åkare. För nybörjare finns det många blå pister, riktigt avancerade skid- och snowboardåkare kan bland annat pröva sina färdigheter i den legendariska branta skidbacken Mur Suisse (den schweiziska muren). Mur Suisse är en superbrant orange pist (lokal benämning för svårare än svart). Den lägsta pisten är en röd på 7 kilometer och ligger i den Schweiziska delen av Les Portes du Soleil.

För snowboardåkare finns det flera halfpipes och snöparker i området. Les Portes du Soleil är med sitt höga läge väldigt snösäkert. Dessutom använder man sig av snökanoner i området så att du under hela säsongen kan njuta av de vita skidbackarna.

De populära skidorterna

Huvidskidorten i detta fantastiska skidområde är Morazine, som är en familjevänlig skidort där du även hittar flera aktiviteter utanför skidåkningen. För de riktigt duktiga åkarna kan du hyra en guide och de dig ut i orörd offpist. Skulle du mot förmodan tröttna på snö finns här goda shoppingmöjligheter och avkopplande spa. Byn är dessutom en av de få i franska Alperna som bevarat sin traditionella Svoyard-arkitektur.

Ovanför Morazine på 1800 meters höjd hittar du Avoriaz, en mysig by med massor av aktiviteter. Reser du med familjen och vill utforska de brantare pisterna finns här både skidskola och barnpassning där barnen kan öva på sin skidåkning eller leka med de andra barnen. Det är även från Avoriaz du tar dig till Schweiz, antingen via den branta pisten Le Mur eller någon av de mindre branta vägarna.

Châtel är en stad som trots sin relativt stora storlek behållit sin traditionella arkitekter och mysiga atmosfär. I byns två centrum hittar du ett bra utbud av restauranger, pubar, och bussar som kör mellan stadsdelarna. I stadens utkant finner du de mysiga alpstugorna som staden gjort sig så känd för.

Skidresor till Les Portes du Soleil – Alltid inklusive liftkort

Sunweb har ett stort utbud av skidresor till Les Portes du Soleil. Oavsett om din skidsemester ska vara billig, lyxig eller bara till bästa priset, har Sunweb rätt skidresor i Alperna för dig. Semesterbostäderna består främst av hotell och lägenheter, men vi har också ett stort utbud av chalet och alpstugor. När du bokar skidresor till Frankrike med Sunweb inkluderas alltid liftkort i priset.

Läs mer om Les Portes du Soleil

#!uc=CarouselListBoxInfo&locId=52162
#!uc=RecommendedAcco1&NumberAccosToDisplay=999&locId=54593 #!


Resenärer

Pris och information anpassas efter resesällskapets storlek. Barnrabatter dras av i bokningssteg 3.

Vuxna Äldre än 17 år
Barn (2 till 16 år)
Små barn (0 till 1 år)