Kontakta oss på telefon: 040-668 80 88

 Dölj det bästa priset
 Visa det bästa priset

Chalet La Tanière

För en vintersportsemester med familj eller vänner i Chamonix är Chalet La Tanière ett utmärkt val. Denna vackra lyxiga chalet har ett lugnt läge 3 km från centrum. Det finns en buss som tar dig till liftarna på morgonen på bara några minuter, bussen stannar 150 meter från chaleten.

Bostaden är en traditionell chalet som är smakfullt och lyxigt inredd. Det finns en vacker stor öppen spis i vardagsrummet och köket är utrustat med modern utrustning. Efter en dag i skidbacken är det trevligt att bli varm igen vid den öppna spisen. Eller koppla av i din privata jacuzzi eller bastu.

Läs mer

Läge och omgivning

 • Avstånd till centrum cirka 3000 meter
 • Avstånd till skidbacke cirka 5000 meter
 • Avstånd till skidlift cirka 5000 meter
 • Närmaste affärer cirka 3000 meter

Läs mer

 • Vacker, lyxig chalet
 • Lämplig för upp till 12 personer
 • Privat bastu och jacuzzi
 • Lugnt läge
 • Öppen spis

Faciliteter

 • Parkeringsgarage
 • Babypaket: inkluderat i resepriset (att nämnas vid bokning)
 • Turistskatt: för deltagarna med ålder upp från 13 år cirka 1,00 € (euro) per person per natt (betalas på plats, måste)
 • Hyra badhanddukspaket: cirka 6,00 € (euro) per set (att nämnas vid bokning, betalas på plats)

Fler faciliteter

Liftkort

I det här paketet ingår inte liftkortet. Du kan boka liftkortet mot en kostnad.
Nyfiken på priserna?

Pension

#!uc=CarouselListBoxInfo3&locId=52320

Skidområdet: Chamonix Mont Blanc

Höjd

3275m
1035m

Antal skidbackar

8

27

18

14

Liftar

Tåg 0
Kabinbana 0
Gondobana 13
Stollift 17
Släplift 17

Glaciärer

Inga

Längdspår

Inga

Funparks

1

Härlig skidåkning i Chamonix Mont Blanc

Chamonix ligger beläget i Frankrike, nära gränsen mellan Italien och Schweiz, vid foten av det mäktiga Mont Blanc, Europas högsta berg som sträcker sig upp på 4810 meters höjd. Chamonix är en fransk pärla som även kallas ”The Grand old Lady”. Hit återvänder skidentusiaster årligen för att njuta av gemytligheten som infinner sig i dalen och för att få skidåkning i världsklass, både i och utanför pisten. Chamonix stod även värd för OS år 1924.

På skidresor till Chamonix kan du bland annat åka i en av världens längsta pister, Vallee Blanche som startar på toppen och slingrar sig hela 22 km ner till Chamonix. Längs vägen ner kan det vara klokt att göra ett och annat depot-stop i de många alphyttorna som finns längs pisten, för att få något i magen. Utöver det pistade skidområdet med 180 km pist, har Chamonix ungefär ett tre gånger så stort offpist område. I Chamonix ligger även det världskända berget Aiguille du Midi som framförallt är känt för sitt offpist område.

Chamonix är världens äldsta skidstation och tack vare Europas högsta berg Mont Blanc kan du om du tar dig upp njuta av pister på hela 3800 meters höjd. Om man inte tycker om extrema vertikala upplevelser, utan hellre åker på längden, erbjuder Chamonix 27 km längdspår och 40 km skatingspår.

Skidmetropolen Chamonix

Chamonix by är fylld av trevliga restauranger, barer, fik och butiker. För de som är aktiva finns det även mycket aktiviteter utanför pisterna som exempelvis bowling, tennis, squash, skridskoåkning, klättring och massa annat. Partylivet i byn börjar med afterskin när liftarna stänger och fortsätter sedan till tidig morgon på någon av byns nattklubbar.

Till Chamonix åker man vill få en kombination av en mysig by med många aktiviteter och ett skidområde som heter duga. För att få så mycket som möjligt ut av skidområdet, bör du ha åkt skidor tidigare och inte vara nybörjare, majoriteten av pisterna i området är för erfarna och duktiga skidåkare.

Skidresor till Chamonix Mont Blanc – Alltid inklusive liftkort

Sunweb har ett stort utbud av skidresor till Chamonix Mont Blanc. Oavsett om din skidsemester ska vara billig, lyxig eller bara till bästa priset, har Sunweb rätt skidresor i Alperna för dig. Semesterbostäderna består främst av hotell och lägenheter, men vi har också ett stort utbud av chalet och alpstugor. När du bokar skidresor till Frankrike med Sunweb inkluderas alltid liftkort i priset.

Läs mer om Chamonix Mont Blanc

#!uc=CarouselListBoxInfo&locId=52320
#!uc=RecommendedAcco1&NumberAccosToDisplay=999&locId=104917 #!


Resenärer

Pris och information anpassas efter resesällskapets storlek. Barnrabatter dras av i bokningssteg 3.

Vuxna Äldre än 17 år
Barn (2 till 16 år)
Små barn (0 till 1 år)