Kontakta oss på telefon: 040-668 80 88

lördag 13 januari, 7 dagar, 6 personer inkl. liftkort , Endast boende

 Dölj det bästa priset
 Visa det bästa priset

Chalet Le Panorama

Chalet Panorama är en vacker 6-persons chalet som ligger längst nere i skidbacken i Chamonix. Den är indelad i 3 våningar och erbjuder all den komfort du behöver under din semester. Bl.a. finns det ett mysigt vardagsrum med en fin öppen spis, ett stort öppet kök och en stor terrass där du kan njuta av solen efter skidåkningen. Härifrån har du också en magnifik utsikt över Chamonix och Mont Blanc vilket gör att chaleten lever upp till sitt namn.

Inredningen är modern med mycket trä, vilket skapar en mysig atmosfär. Bara 50 meter från stugan hittar du närmaste skidlift, så på morgonen när du går ut, tar några steg och din dag i snön kan börja. Det perfekta läget vid foten av skidbackarna gör att du kan åka på skidorna hela vägen till dörren när du känner dig färdig på eftermiddagen.

Läs mer

Läge och omgivning

 • Boende skiljer sig vad det gäller inredning/ägare
 • Avstånd till centrum cirka 600 meter
 • Direkt vid skidbackarna
 • Avstånd till skidlift cirka 50 meter

Läs mer

 • Endast 50 m till liften
 • Fritstående chalet
 • Modern inredning
 • Stort öppet kök

Faciliteter

 • Parkeringsplats
 • Deposition (att betalas kontant eller med kreditkort)
 • Turistskatt (att betalas kontant eller med kreditkort)
 • Ta med sängkläder själv

Fler faciliteter

Liftkort

För mer information om liftkorten, klicka på information (i) ikonen.

Pension

Endast boende

#!uc=CarouselListBoxInfo3&locId=52320

Skidområdet: Chamonix Mont Blanc

Höjd

3275m
1035m

Antal skidbackar

8

27

18

14

Liftar

Tåg 0
Kabinbana 0
Gondobana 13
Stollift 17
Släplift 17

Glaciärer

Inga

Längdspår

Inga

Funparks

1

Härlig skidåkning i Chamonix Mont Blanc

Chamonix ligger beläget i Frankrike, nära gränsen mellan Italien och Schweiz, vid foten av det mäktiga Mont Blanc, Europas högsta berg som sträcker sig upp på 4810 meters höjd. Chamonix är en fransk pärla som även kallas ”The Grand old Lady”. Hit återvänder skidentusiaster årligen för att njuta av gemytligheten som infinner sig i dalen och för att få skidåkning i världsklass, både i och utanför pisten. Chamonix stod även värd för OS år 1924.

På skidresor till Chamonix kan du bland annat åka i en av världens längsta pister, Vallee Blanche som startar på toppen och slingrar sig hela 22 km ner till Chamonix. Längs vägen ner kan det vara klokt att göra ett och annat depot-stop i de många alphyttorna som finns längs pisten, för att få något i magen. Utöver det pistade skidområdet med 180 km pist, har Chamonix ungefär ett tre gånger så stort offpist område. I Chamonix ligger även det världskända berget Aiguille du Midi som framförallt är känt för sitt offpist område.

Chamonix är världens äldsta skidstation och tack vare Europas högsta berg Mont Blanc kan du om du tar dig upp njuta av pister på hela 3800 meters höjd. Om man inte tycker om extrema vertikala upplevelser, utan hellre åker på längden, erbjuder Chamonix 27 km längdspår och 40 km skatingspår.

Skidmetropolen Chamonix

Chamonix by är fylld av trevliga restauranger, barer, fik och butiker. För de som är aktiva finns det även mycket aktiviteter utanför pisterna som exempelvis bowling, tennis, squash, skridskoåkning, klättring och massa annat. Partylivet i byn börjar med afterskin när liftarna stänger och fortsätter sedan till tidig morgon på någon av byns nattklubbar.

Till Chamonix åker man vill få en kombination av en mysig by med många aktiviteter och ett skidområde som heter duga. För att få så mycket som möjligt ut av skidområdet, bör du ha åkt skidor tidigare och inte vara nybörjare, majoriteten av pisterna i området är för erfarna och duktiga skidåkare.

Skidresor till Chamonix Mont Blanc – Alltid inklusive liftkort

Sunweb har ett stort utbud av skidresor till Chamonix Mont Blanc. Oavsett om din skidsemester ska vara billig, lyxig eller bara till bästa priset, har Sunweb rätt skidresor i Alperna för dig. Semesterbostäderna består främst av hotell och lägenheter, men vi har också ett stort utbud av chalet och alpstugor. När du bokar skidresor till Frankrike med Sunweb inkluderas alltid liftkort i priset.

Läs mer om Chamonix Mont Blanc

#!uc=CarouselListBoxInfo&locId=52320
#!uc=RecommendedAcco1&NumberAccosToDisplay=999&locId=126106 #!


Resenärer

Pris och information anpassas efter resesällskapets storlek. Barnrabatter dras av i bokningssteg 3.

Vuxna Äldre än 17 år
Barn (2 till 16 år)
Små barn (0 till 1 år)