Kontakta oss på telefon: 040-668 80 88

 Dölj det bästa priset
 Visa det bästa priset

Chalet Simone

Chalet Simone är en vacker och stor stuga, som har plats för 16-18 personer. Stugan är omgiven av skog och ligger nära golfbanan och 3 km från Chamonix. Denna nya semesterbostad har alla bekvämligheter för en perfekt semester med familj eller vänner: öppen spis i vardagsrummet, fullt utrustat kök, 8 sovrum och 6 badrum/dusch, ett TV-rum med DVD-spelare, tvätt, skidskåp, etc. Efter en dag i backen kan du njuta av bastu, gym och karbad utomhus med utsikt över sjön och Mont Blanc.
Chamonix har en storslagen natur och räknas som ett av världsarven. Det har ett exceptionellt läge på 1000 meters höjd vid foten av Aiguille du Midi och Mont Blanc, och är ett riktigt mecka för skidåkare från hela världen.

Läs mer

Läge och omgivning

 • Boende skiljer sig vad det gäller inredning/ägare
 • Avstånd till centrum cirka 3500 meter; cirka 3 kilometer
 • Avstånd till skidbacke cirka 1100 meter: cirka 3 kilometer
 • Avstånd till skidlift cirka 1100 meter: cirka 3 kilometer

Läs mer

 • Unika berg
 • Stor stuga
 • Perfekt för grupper

Faciliteter

 • Ingen hiss
 • Parkeringsplats
 • Boendet är ej lämpligt för handikappade personer
 • Deposition (att betalas kontant eller med kreditkort)

Fler faciliteter

Liftkort

I det här paketet ingår inte liftkortet. Du kan boka liftkortet mot en kostnad.
Nyfiken på priserna?

Pension

#!uc=CarouselListBoxInfo3&locId=52320

Skidområdet: Chamonix Mont Blanc

Höjd

3275m
1035m

Antal skidbackar

8

27

18

14

Liftar

Tåg 0
Kabinbana 0
Gondobana 13
Stollift 17
Släplift 17

Glaciärer

Inga

Längdspår

Inga

Funparks

1

Härlig skidåkning i Chamonix Mont Blanc

Chamonix ligger beläget i Frankrike, nära gränsen mellan Italien och Schweiz, vid foten av det mäktiga Mont Blanc, Europas högsta berg som sträcker sig upp på 4810 meters höjd. Chamonix är en fransk pärla som även kallas ”The Grand old Lady”. Hit återvänder skidentusiaster årligen för att njuta av gemytligheten som infinner sig i dalen och för att få skidåkning i världsklass, både i och utanför pisten. Chamonix stod även värd för OS år 1924.

På skidresor till Chamonix kan du bland annat åka i en av världens längsta pister, Vallee Blanche som startar på toppen och slingrar sig hela 22 km ner till Chamonix. Längs vägen ner kan det vara klokt att göra ett och annat depot-stop i de många alphyttorna som finns längs pisten, för att få något i magen. Utöver det pistade skidområdet med 180 km pist, har Chamonix ungefär ett tre gånger så stort offpist område. I Chamonix ligger även det världskända berget Aiguille du Midi som framförallt är känt för sitt offpist område.

Chamonix är världens äldsta skidstation och tack vare Europas högsta berg Mont Blanc kan du om du tar dig upp njuta av pister på hela 3800 meters höjd. Om man inte tycker om extrema vertikala upplevelser, utan hellre åker på längden, erbjuder Chamonix 27 km längdspår och 40 km skatingspår.

Skidmetropolen Chamonix

Chamonix by är fylld av trevliga restauranger, barer, fik och butiker. För de som är aktiva finns det även mycket aktiviteter utanför pisterna som exempelvis bowling, tennis, squash, skridskoåkning, klättring och massa annat. Partylivet i byn börjar med afterskin när liftarna stänger och fortsätter sedan till tidig morgon på någon av byns nattklubbar.

Till Chamonix åker man vill få en kombination av en mysig by med många aktiviteter och ett skidområde som heter duga. För att få så mycket som möjligt ut av skidområdet, bör du ha åkt skidor tidigare och inte vara nybörjare, majoriteten av pisterna i området är för erfarna och duktiga skidåkare.

Skidresor till Chamonix Mont Blanc – Alltid inklusive liftkort

Sunweb har ett stort utbud av skidresor till Chamonix Mont Blanc. Oavsett om din skidsemester ska vara billig, lyxig eller bara till bästa priset, har Sunweb rätt skidresor i Alperna för dig. Semesterbostäderna består främst av hotell och lägenheter, men vi har också ett stort utbud av chalet och alpstugor. När du bokar skidresor till Frankrike med Sunweb inkluderas alltid liftkort i priset.

Läs mer om Chamonix Mont Blanc

#!uc=CarouselListBoxInfo&locId=52320
#!uc=RecommendedAcco1&NumberAccosToDisplay=999&locId=126111 #!


Resenärer

Pris och information anpassas efter resesällskapets storlek. Barnrabatter dras av i bokningssteg 3.

Vuxna Äldre än 17 år
Barn (2 till 16 år)
Små barn (0 till 1 år)