Kontakta oss på telefon: 040-668 80 88

torsdag 5 april, 7 dagar, 2 personer inkl. liftkort , Frukost

 Dölj det bästa priset
 Visa det bästa priset

Hotel Excelsior Chamonix

På en vacker plats i Chamonix hittar du hotell Excelsior Chamonix. Det ligger 5 kilometer från centrum och skidliftarna. Naturligtvis behöver du inte gå hela vägen till backarna, det finns en buss som gärna tar dig till en dag i bergen. För att komma till centrum är det viktigt att du använder bilen. På kvällen kan du åka dit för en drink i en av barerna, men du behöver inte lämna hotellet för att få ett glas vin eller något annat. Hotel Excelsior Chamonix har sin egen bar. Rummen är lyxiga och intima och har en fantastisk utsikt.

Läs mer

Läge och omgivning

Avstånd till skidlift cirka 5000 meter

Läs mer

 • Gratis WIFI
 • Lugnt läge
 • Skidbuss till skidliften
 • Lyxiga rum
 • Spa

Faciliteter

 • Reception (reception öppen 24 timmar)
 • Frukostrum
 • Roomservice
 • Anslutningsbuss ( till skidliftarna)

Fler faciliteter

Liftkort

För mer information om liftkorten, klicka på information (i) ikonen.

Pension

Frukost

HALVPENSION

  8 dagar 06.01 - 05.04 2249,80:- [MEALPLANPRICE_PER_PERSON]
  8 dagar 22.12 - 23.12 2763,95:- [MEALPLANPRICE_PER_PERSON]
  8 dagar 30.12 - 30.12 3278,15:- [MEALPLANPRICE_PER_PERSON]
  #!uc=CarouselListBoxInfo3&locId=52320

  Skidområdet: Chamonix Mont Blanc

  Höjd

  3275m
  1035m

  Antal skidbackar

  8

  27

  18

  14

  Liftar

  Tåg 0
  Kabinbana 0
  Gondobana 13
  Stollift 17
  Släplift 17

  Glaciärer

  Inga

  Längdspår

  Inga

  Funparks

  1

  Härlig skidåkning i Chamonix Mont Blanc

  Chamonix ligger beläget i Frankrike, nära gränsen mellan Italien och Schweiz, vid foten av det mäktiga Mont Blanc, Europas högsta berg som sträcker sig upp på 4810 meters höjd. Chamonix är en fransk pärla som även kallas ”The Grand old Lady”. Hit återvänder skidentusiaster årligen för att njuta av gemytligheten som infinner sig i dalen och för att få skidåkning i världsklass, både i och utanför pisten. Chamonix stod även värd för OS år 1924.

  På skidresor till Chamonix kan du bland annat åka i en av världens längsta pister, Vallee Blanche som startar på toppen och slingrar sig hela 22 km ner till Chamonix. Längs vägen ner kan det vara klokt att göra ett och annat depot-stop i de många alphyttorna som finns längs pisten, för att få något i magen. Utöver det pistade skidområdet med 180 km pist, har Chamonix ungefär ett tre gånger så stort offpist område. I Chamonix ligger även det världskända berget Aiguille du Midi som framförallt är känt för sitt offpist område.

  Chamonix är världens äldsta skidstation och tack vare Europas högsta berg Mont Blanc kan du om du tar dig upp njuta av pister på hela 3800 meters höjd. Om man inte tycker om extrema vertikala upplevelser, utan hellre åker på längden, erbjuder Chamonix 27 km längdspår och 40 km skatingspår.

  Skidmetropolen Chamonix

  Chamonix by är fylld av trevliga restauranger, barer, fik och butiker. För de som är aktiva finns det även mycket aktiviteter utanför pisterna som exempelvis bowling, tennis, squash, skridskoåkning, klättring och massa annat. Partylivet i byn börjar med afterskin när liftarna stänger och fortsätter sedan till tidig morgon på någon av byns nattklubbar.

  Till Chamonix åker man vill få en kombination av en mysig by med många aktiviteter och ett skidområde som heter duga. För att få så mycket som möjligt ut av skidområdet, bör du ha åkt skidor tidigare och inte vara nybörjare, majoriteten av pisterna i området är för erfarna och duktiga skidåkare.

  Skidresor till Chamonix Mont Blanc – Alltid inklusive liftkort

  Sunweb har ett stort utbud av skidresor till Chamonix Mont Blanc. Oavsett om din skidsemester ska vara billig, lyxig eller bara till bästa priset, har Sunweb rätt skidresor i Alperna för dig. Semesterbostäderna består främst av hotell och lägenheter, men vi har också ett stort utbud av chalet och alpstugor. När du bokar skidresor till Frankrike med Sunweb inkluderas alltid liftkort i priset.

  Läs mer om Chamonix Mont Blanc

  #!uc=CarouselListBoxInfo&locId=52320
  #!uc=RecommendedAcco1&NumberAccosToDisplay=999&locId=184219 #!


  Resenärer

  Pris och information anpassas efter resesällskapets storlek. Barnrabatter dras av i bokningssteg 3.

  Vuxna Äldre än 17 år
  Barn (2 till 16 år)
  Små barn (0 till 1 år)