Kontakta oss på telefon: 040-668 80 88

lördag 5 januari, 7 dagar, 2 personer inkl. liftkort , Helpension

 Dölj det bästa priset
 Visa det bästa priset

Hotel Club VVF Valmeinier

5,8

Hotel Club VVF Valmeinier har ett riktigt bra läge. Både Valmeinier centrum och närmaste lift ligger inom gångavstånd från hotellet och från hotellets skidförråd du har direkt tillgång till pisterna.

På Hotel Club VVF Valmeinier bor du i trevliga rum som rymmer upp till fem personer. Hotellet har en härlig solterrass där du kan koppla av i eftermiddagssolen med en drink från hotellbaren. För barnen finns här en barnklubb, där de under semestern kan leka och träffa nya vänner. Din vistelse på Hotel Club VVF Valmeinier inkluderar helpension som serveras i hotellets bufférestaurang. Hotel Club VVF Valmeinier rekommenderas för familjer med barn och vuxna som vill bo bekvämt och med pisterna och centrum nära till hands.

Läs mer

Läge och omgivning

 • I centrum
 • Avstånd till tågstation cirka 17 kilometer
 • Direkt vid skidbackarna
 • Avstånd till skidlift cirka 100 meter

Läs mer

 • Helpension
 • Solterrass med bar
 • Direkt tillgång till pisten
 • Barnklubb
 • Rum för 5 personer
 • Inom gångavstånd till centrum och lift
 • Stor boka tidigt rabatt!

Faciliteter

 • Totalt antal rum: antal: 188
 • Hiss
 • Parkeringsplats
 • Wi-Fi i allmänna utrymmen

Fler faciliteter

Liftkort

För mer information om liftkorten, klicka på information (i) ikonen.

Pension

Helpension

#!uc=CarouselListBoxInfo3&locId=52213

Skidområdet: Galibier Thabor

Höjd

2600m
1430m

Skidbackar

14km

38km

66km

32km

Liftar

Tåg 0
Kabinbana 2
Gondobana 0
Stollift 17
Släplift 11

Glaciärer

Inga

Längdspår

40km

Funparks

1

Härlig skidåkning i Galibier Thabor

Valmeinier och Valloire utgör tillsammans det största skidområdet i Haute Maurienne, nämligen Galibier Thabor, sydöst om Les Sybelles och norr om Serre Chevalier Vallée i franska Alperna. Mer än 75% av pisterna ligger i Valloiere, vilket gör området perfekt för både skid- och snowboardentusiaster. Galbier Thabor bjuder på massor av utmaningar för både nybörjare och avancerade skid- och snowboardåkare.

Galibier Thabor är ett förhållandevis nytt skidområde vilket gör att skidområdet bjuder på ett modernt och effektivt liftsystem. Valmeinier är har ett sammanhängande skidområde med Valloire som är sammanbundet med en linbana mellan de två skidområdena. Från Valmeinier 1800 kan du gå fantastiska turer i det vackra skidlandskapet till bland annat Valmeinier 1500, Les Verneys och Valloire.

Valloire och Valmeinier har tillsammans 40 km längdspår som varierar i svårighetsgrad. För dem som önskar finns det också en stor funpark i området med flera olika nivåer för både de som är nya till mer rutinerade. Det tar bara cirka 25 minuters att köra från Valmeinier till byn Orelle, där det finns en skidlift som går upp till Val Thorens som är en del av skidområdet Les Trois Vallées (De tre dalarna). Ett dagskort i Val Thorens kostar cirka 40 euro och kan köpas på plats.

Gemytlig afterski, god mat och massor av aktiviteter

Skidresor till Galibier Thabor erbjuder skidåkning där majoriteten av pisterna ligger över 2000 meters höjd. De två skidorterna Valmeinier och Valloire har gemensamt att de båda har ett mindre utbud av nattliv men väldigt trevlig afterski och restauranger, men om man vill finns det möjlighet att festa till in på morgontimmarna.

Valmeinier består av två delar, Valmeinier 1500 som är lite mer traditionell och -1800 som är lite modernare. Båda städerna bjuder på ett brett utbud av aktiviteter, både i och utanför pisterna.

Skidresor till Galibier Thabor – Alltid inklusive liftkort

Sunweb har ett stort utbud av skidresor till Galibier Thabor. Oavsett om din skidsemester ska vara billig, lyxig eller bara till bästa priset, har Sunweb rätt skidresor i Alperna för dig. Semesterbostäderna består främst av hotell och lägenheter, men vi har också ett stort utbud av chalet och alpstugor. När du bokar skidresor till Frankrike med Sunweb inkluderas alltid liftkort i priset.

Läs mer om Galibier Thabor

#!uc=CarouselListBoxInfo&locId=52213
#!uc=RecommendedAcco1&NumberAccosToDisplay=999&locId=6138016 #!


Resenärer

Pris och information anpassas efter resesällskapets storlek. Barnrabatter dras av i bokningssteg 3.

Vuxna Äldre än 17 år
Barn (2 till 16 år)
Små barn (0 till 1 år)