Kontakta oss på telefon: 040-668 80 88

lördag 20 april, 7 dagar, 2 personer inkl. liftkort , Halvpension

 Dölj det bästa priset
 Visa det bästa priset

Hotel Club Belambra Le Terra Nova

7,6

Intill skidliften, precis vid pisten i Plagne Centre hittar du Hotel Club Belambra Le Terra Nova. Idealiskt beläget för de riktigta vintersport entusiasterna. Mot slutet av dagen kan du åka skidor hela vägen tillbaka till ytterdörren och på morgonen och du har inga ursäkter för att inte sitta i den första liften.

Rummen är rymliga och bekvämt inredda. Från restaurangen har du panoramautsikt över den snötäckta omgivningen. Om solen skiner, kan du också koppla av och njuta av en drink på terrassen. I boendet ingår det halvpension. Hotel Club Belambra Le Terra Nova  har också en mini- och barnklubb och även för vuxna finns det underhållning. Så alla har en trevlig semester på Hotel Club Belambra Le Terra Nova .

Läs mer

Läge och omgivning

 • Avstånd till centrum: cirka 100 meter
 • Direkt vid skidbackarna
 • Avstånd till skidlift cirka 20 meter: max. 400 meter
 • Avstånd till skidskola cirka 100 meter

Läs mer

 • Ligger vid skidbacken
 • Kul för familjer
 • Ca 100 m till centrm
 • Bastu och gym
 • Stor boka tidigt rabatt!

Faciliteter

 • Klass: komfort
 • Reception (reception öppen 24 timmar)
 • Hiss
 • Värdeskåp (vid receptionen)

Fler faciliteter

Liftkort

För mer information om liftkorten, klicka på information (i) ikonen.

Pension

Halvpension

Frukost och middag serveras som buffé.

HELPENSION

  8 dagar 15.12 - 20.04 1381,25:- [MEALPLANPRICE_PER_PERSON]

  [SUBREGION_X_IS_IN_MAINREGION_Y]

  Höjd

  3250m
  1250m

  Skidbackar

  40km

  91km

  80km

  14km

  Liftar

  Tåg 0
  Kabinbana 2
  Gondobana 10
  Stollift 31
  Släplift 30

  Glaciärer

  1

  Längdspår

  131km

  Funparks

  1

  La Plagne är ett modernt skidområde med ett stort utbud av olika typer av liftar, så att du har många valmöjligheter. Sammanlagt har området 225 kilometer pist för alla typer av åkare. Den längsta pisten är 15 kilometer lång. Även om La Plagne har pister för avancerade åkare bör man även besöka Paradiski som erbjuder oändliga möjligheter.

  Läs mer om La Plagne

  #!uc=CarouselListBoxInfo3&locId=52335

  Skidområdet: Paradiski

  Höjd

  3250m
  1200m

  Skidbackar

  89km

  166km

  162km

  8km

  Liftar

  Tåg 1
  Kabinbana 4
  Gondobana 16
  Stollift 58
  Släplift 43

  Glaciärer

  2

  Längdspår

  199km

  Funparks

  3

  Härliga skidåkning i Paradiski

  Att detta varierande skidområdet fått namnet ”Paradiski” är ingen slump, för det är verkligen ett paradis för skidåkare. Paradiski ligger i franska Alperna inte långt från norra Italiens landsgräns och har totalt 425 kilometer pist. Området består av de två områden, Les Arcs och La Plagne. Dessa områden är anslutna till varandra genom Vanoise Express. Denna lift tar dig och inte mindre än 199 andra medresenärer 2 kilometer till den andra sidan på fyra minuter (ca 2000 pers. i timmen).

  Tack vare skidområdets stora höjdskillnad (1250-3417 m ö.h) är skidresor till Paradiski väldigt attraktivt för både nybörjare och avancerade åkare, både för skidor och snowboard. För snowboardåkare finns det även två funparks och två crossbanor. Längdåkare behöver inte heller känna sig utelämnade, här det finns totalt 130 kilometer spår, utspritt över hela skidområdet. Med två toppar över 3000 meter är snösäkerheten inget problem.

  Skidorter för alla typer av skidresor

  La Plangne är samlingsnamnet för de åtta byar som ligger likt en trappa upp för berget i skidområdet. Den som har det största utbudet av restauranger och affärer är Belle Plagne och det är även hit de flesta turister väljer att åka. Aime 2000 är den högst belägna och alla boende här har direkt anslutning till pisten. Plagne Montalbert är en mysig by traditionell på 1300 meters höjd som brukar vara väldigt uppskattad av barnfamiljer.

  Les Coches är en modern skidort med fantastisk utsikt mot Mont Blanc (Frankrikes högsta berg) och ligger mitt mellan de större skidområdena La Plagne och Las Arcs, vilket gör att du snabbt och smidigt kan ta dig till båda.

  Även Les Arc består av flera byar som heter Arc följt av hur högt över vattenytan de ligger. Lyxiga Arc 1950 och den största Arc 1800 är de livligaste av de fyra. Arc 2000 har ett mindre utbud när det kommer till underhållning men har närmst till liften och Arc 1600 är den mest familjevänliga.

  Bourg Saint Maurice ligger inte långt från Arc 1600 och är ansluten via lift. I denna vackra traditionella by kan du njuta av god fransk mat och beundra det imponerande lokala hantverket som säljs i de små butikerna. När du inte åker skidor finns här också möjligheten att ge sig ut på snöskor i den vackra naturen eller prova på paragliding.

  Skidresor till Paradiski – Alltid inklusive liftkort

  Sunweb har ett stort utbud av skidresor till Paradiski. Oavsett om din skidsemester ska vara billig, lyxig eller bara till bästa priset, har Sunweb rätt skidresor i Alperna för dig. Semesterbostäderna består främst av hotell och lägenheter, men vi har också ett stort utbud av chalet och alpstugor. När du bokar skidresor till Frankrike med Sunweb inkluderas alltid liftkort i priset.

  Läs mer om Paradiski

  #!uc=CarouselListBoxInfo&locId=52335
  #!uc=RecommendedAcco1&NumberAccosToDisplay=999&locId=105663 #!


  Resenärer

  Pris och information anpassas efter resesällskapets storlek. Barnrabatter dras av i bokningssteg 3.

  Vuxna Äldre än 17 år
  Barn (2 till 16 år)
  Små barn (0 till 1 år)