Kontakta oss på telefon: 040-668 80 88

söndag 13 januari, 7 dagar, 5 personer inkl. liftkort , Endast boende

 Dölj det bästa priset
 Visa det bästa priset

Chalet de Camelot lgh

7,1

Vi är glada att kunna erbjuda den vackra Chalet de Camelot i mitten av den berömda Paradiskiområdet. Under din vistelse på Camelot Chalet kommer du att bli väl omhändertagen av de holländska ägarna. Den charmiga värdparet, Marga och Jaap kommer  se till att du har allt du behöver och kan slappna av under hela din vistelse.

 

Boka med all-inclusive och njuta dagligen av en hemlagad 3-rätters middag och börja varje dag med en omfattande frukost. Chalet de Camelot har ett utmärkt läge inom gångavstånd till både den lilla byn och pisterna. I byns centrum hittar du massor av sevärdheter och små butiker att utforska.  inom gångavstånd från Camelot Chalet hittar du också mysiga Yeti bar. Grädden på moset är bastun med utsikt över Mont Blanc som är perfekt efter en lång dag i pisterna. Den ultimata skidupplevelsen för dem som älskar deras skidor och njuta av god mat.

Läs mer

Läge och omgivning

 • Avstånd till centrum: cirka 250 meter
 • Avstånd till skidbuss cirka 100 meter
 • Avstånd till skidlift cirka 250 meter

Läs mer

 • Fantastisk beliggenhed
 • Sauna med udsigt til Mont Blanc
 • Middags-service
 • Bra läge
 • Bastu med utsikt över Mont Blanc

Faciliteter

 • Ingen hiss
 • Inga värdeskåp tillgängliga
 • Deposition (att betalas kontant)
 • Turistskatt (att betalas kontant)

Fler faciliteter

Liftkort

För mer information om liftkorten, klicka på information (i) ikonen.

Pension

Endast boende

För en extra avgift, kan du boka all inclusive. Du kan se detta pris i steg 2 i bokningsprocessen .

[SUBREGION_X_IS_IN_MAINREGION_Y]

Höjd

3250m
1250m

Skidbackar

40km

91km

80km

14km

Liftar

Tåg 0
Kabinbana 2
Gondobana 10
Stollift 31
Släplift 30

Glaciärer

1

Längdspår

131km

Funparks

1

La Plagne är ett modernt skidområde med ett stort utbud av olika typer av liftar, så att du har många valmöjligheter. Sammanlagt har området 225 kilometer pist för alla typer av åkare. Den längsta pisten är 15 kilometer lång. Även om La Plagne har pister för avancerade åkare bör man även besöka Paradiski som erbjuder oändliga möjligheter.

Läs mer om La Plagne

#!uc=CarouselListBoxInfo3&locId=52335

Skidområdet: Paradiski

Höjd

3250m
1200m

Skidbackar

89km

166km

162km

8km

Liftar

Tåg 1
Kabinbana 4
Gondobana 16
Stollift 58
Släplift 43

Glaciärer

2

Längdspår

199km

Funparks

3

Härliga skidåkning i Paradiski

Att detta varierande skidområdet fått namnet ”Paradiski” är ingen slump, för det är verkligen ett paradis för skidåkare. Paradiski ligger i franska Alperna inte långt från norra Italiens landsgräns och har totalt 425 kilometer pist. Området består av de två områden, Les Arcs och La Plagne. Dessa områden är anslutna till varandra genom Vanoise Express. Denna lift tar dig och inte mindre än 199 andra medresenärer 2 kilometer till den andra sidan på fyra minuter (ca 2000 pers. i timmen).

Tack vare skidområdets stora höjdskillnad (1250-3417 m ö.h) är skidresor till Paradiski väldigt attraktivt för både nybörjare och avancerade åkare, både för skidor och snowboard. För snowboardåkare finns det även två funparks och två crossbanor. Längdåkare behöver inte heller känna sig utelämnade, här det finns totalt 130 kilometer spår, utspritt över hela skidområdet. Med två toppar över 3000 meter är snösäkerheten inget problem.

Skidorter för alla typer av skidresor

La Plangne är samlingsnamnet för de åtta byar som ligger likt en trappa upp för berget i skidområdet. Den som har det största utbudet av restauranger och affärer är Belle Plagne och det är även hit de flesta turister väljer att åka. Aime 2000 är den högst belägna och alla boende här har direkt anslutning till pisten. Plagne Montalbert är en mysig by traditionell på 1300 meters höjd som brukar vara väldigt uppskattad av barnfamiljer.

Les Coches är en modern skidort med fantastisk utsikt mot Mont Blanc (Frankrikes högsta berg) och ligger mitt mellan de större skidområdena La Plagne och Las Arcs, vilket gör att du snabbt och smidigt kan ta dig till båda.

Även Les Arc består av flera byar som heter Arc följt av hur högt över vattenytan de ligger. Lyxiga Arc 1950 och den största Arc 1800 är de livligaste av de fyra. Arc 2000 har ett mindre utbud när det kommer till underhållning men har närmst till liften och Arc 1600 är den mest familjevänliga.

Bourg Saint Maurice ligger inte långt från Arc 1600 och är ansluten via lift. I denna vackra traditionella by kan du njuta av god fransk mat och beundra det imponerande lokala hantverket som säljs i de små butikerna. När du inte åker skidor finns här också möjligheten att ge sig ut på snöskor i den vackra naturen eller prova på paragliding.

Skidresor till Paradiski – Alltid inklusive liftkort

Sunweb har ett stort utbud av skidresor till Paradiski. Oavsett om din skidsemester ska vara billig, lyxig eller bara till bästa priset, har Sunweb rätt skidresor i Alperna för dig. Semesterbostäderna består främst av hotell och lägenheter, men vi har också ett stort utbud av chalet och alpstugor. När du bokar skidresor till Frankrike med Sunweb inkluderas alltid liftkort i priset.

Läs mer om Paradiski

#!uc=CarouselListBoxInfo&locId=52335
#!uc=RecommendedAcco1&NumberAccosToDisplay=999&locId=40789 #!


Resenärer

Pris och information anpassas efter resesällskapets storlek. Barnrabatter dras av i bokningssteg 3.

Vuxna Äldre än 17 år
Barn (2 till 16 år)
Små barn (0 till 1 år)