Kontakta oss på telefon: 040-668 80 88

 Dölj det bästa priset
 Visa det bästa priset

Hotel VVF L'Auberge Ensoleillée

I lugna och vackra omgivningar i St. Francois Longchamp hittar du Hotel VVF L'Auberge Ensoleillée. Från ditt rum har du utikt över backarna, eftersom du bor precis i pisten.  Starta dagen med en ordentlig frukost som ingår i halvpensionen innan du ger dig ut i pisten.

 

Rummen är bekväma och snyggt inredda. Hotellet har även familjerum så att hela familjen kan bo tillsammans. St. Francois centrum ligger ca 1,5 kilometer från hotellet och i närheten av boendet hittar du restauranger och barer, så att du har allt du behöver för en lyckad skidsemester.

Läs mer

Läge och omgivning

 • Avstånd till centrum: cirka 1650 meter
 • Direkt vid skidbackarna
 • Avstånd till skidlift cirka 100 meter
 • Närmaste affärer cirka 1650 meter

Läs mer

 • Direkt i pisten
 • Uppvärmd inomhuspool med utsikt
 • Bastu
 • Lugnt läge

Faciliteter

 • Reception
 • Gemensamt TV-område
 • Parkeringsplats
 • Wi-Fi

Fler faciliteter

Liftkort

För mer information om liftkorten, klicka på information (i) ikonen.

Pension

Helpension

#!uc=CarouselListBoxInfo3&locId=52328

Skidområdet: Le Grand Domaine

Höjd

2550m
1250m

Skidbackar

24km

37km

77km

27km

Liftar

Tåg 0
Kabinbana 3
Gondobana 0
Stollift 17
Släplift 28

Glaciärer

Inga

Längdspår

20km

Funparks

1

Härlig skidåkning i Le Grand Domaine

Runt det berömda bergspasset Col de la Madeleine ligger den vackra skidorten Le Grand Domaine som består av två byar; Valmorel och Saint François Longchamp. Detta underbara skidområde ligger sydöstra Frankrike, väster om Les Trois Vallées. De flesta husen i Valmorel och är byggda i traditionell chalet-stil och det mysiga St. Francois Longchamp ligger på andra sidan av Col de la Madeleine, i Vallée de Maurienne.

Här möts du av totalt 165 kilometer pist och Le Grand Domaine sträcker sig från 1250 meter till 2550 meters höjd och erbjuder en hel del långa gröna och blå pister. Skidresor till Le Grand Domaine är därför perfekt för familjer och nybörjare. Den som söker mer utmaning bör besöka de två svarta puckelpisterna i Col du Gottet och Mottet, alternativt prova den breda 1,5 kilometer långa svarta pisten i La Lauzière. Dessutom är området också känt för sina många naturliga hinder som är perfekt för freestyleåkare. För de som vill åka längre sträckor finns det gott om möjligheter att göra utflykter där du oftast åker utanför pisterna.

Upplev den trevliga stämningen i St. François Longchamp

 På skidresor till Le Grand Domaine bor du i den mysiga och familjevänliga orten St. François Longchamp som är uppdelad i två delar, med 200 meters höjdskillnad mellan varandra. Staden är känd för att ha vara väldigt anpassad för barn med massor av aktiviteter för barn och barnklubbar, så att föräldrarna kan prova på de lite mer avancerade pisterna.

Staden erbjuder även en hel del underhållning utanför pisten och även om afterskin inte är så utbredd, finns här ett gediget utbud av restauranger med uteserveringar. För dig som vill ge dig ut i naturen finns det gott om friluftsaktiviteter och längdskidåkning.

Skidresor till Le Grand Domaine – Alltid inklusive liftkort

Sunweb har ett stort utbud av skidresor till Le Grand Domaine. Oavsett om din skidsemester ska vara billig, lyxig eller bara till bästa priset, har Sunweb rätt skidresor i Alperna för dig. Semesterbostäderna består främst av hotell och lägenheter, men vi har också ett stort utbud av chalet och alpstugor. När du bokar skidresor till Frankrike med Sunweb inkluderas alltid liftkort i priset.

Läs mer om Le Grand Domaine

#!uc=CarouselListBoxInfo&locId=52328
#!uc=RecommendedAcco1&NumberAccosToDisplay=999&locId=183000 #!


Resenärer

Pris och information anpassas efter resesällskapets storlek. Barnrabatter dras av i bokningssteg 3.

Vuxna Äldre än 17 år
Barn (2 till 16 år)
Små barn (0 till 1 år)