Kontakta oss på telefon: 040-668 80 88

Dormio Resort Les Portes du Grand Massif

Tillbaka
lördag 5 januari, 7 dagar, 12 personer inkl. liftkort , Endast boende

 Dölj det bästa priset
 Visa det bästa priset

Dormio Resort Les Portes du Grand Massif

7,6

Dormio Resort Les Portes du Grand Massif är moderna och smakfullt inredda lägenheter. Lägenheterna är ett speciellt bra val om du reser med familj och vänner som vill njuta av skidåkning i Frankrike.

Lägenheterna är spridda  ett antal stora charlet byggda i autentisk stil. Lägenheterna är för upp till 12 personer fina och har mycket bekvämt möblemang. De ligger i oerhört vacker miljö, och skidbussen stannar en kort promenad från din bostad.

Efter en dag i backen kan du koppla av i den uppvärmda poolen, bastu, jacuzzi och hamam. Dormio Resort Les Portes du Grand Massif är perfekt för en lyxig skidsemester med massor av bekvämligheter.

Läs mer

Läge och omgivning

 • Avstånd till centrum: cirka 2 kilometer
 • Avstånd till flygplats Geneva cirka 80 kilometer
 • Avstånd till tågstation cirka 12 kilometer
 • Avstånd till busshållplats cirka 100 meter

Läs mer

 • Plats för 12 personer
 • Moderna lägenheter
 • Bekväm inredning
 • Med kör själv eller flyg

Faciliteter

 • Totalt antal rum: antal: 55
 • Totalt antal våningar: antal: 3
 • Totalt antal byggnader: antal: 15
 • Reception (lördag från kl. 08:00 till 11:00 och från kl. 16:00 till 19:00, öppna: söndag t.m fredag från kl. 08:00 till 11:00 och från kl. 16:00 till 19:00)

Fler faciliteter

Liftkort

För mer information om liftkorten, klicka på information (i) ikonen.

Pension

Endast boende

Kan bokas med halvpension. Med halvpension ingår en omfattande buffé med olika bröd och croissanter, kaffe, te, apelsinjuice, olika varianter av 'ägg', ostar, kallskuret , sylt, honung och frukt. Frukost serveras från 07:30 till 22:00. Middag är en 3-rätters middag och serveras mellan 19:00 till 21:00. Drycker ingår inte.

FRUKOST

  8 dagar 15.12 - 13.04 927,70:- [MEALPLANPRICE_PER_PERSON]

  HALVPENSION

   8 dagar 15.12 - 13.04 2487,95:- [MEALPLANPRICE_PER_PERSON]
   #!uc=CarouselListBoxInfo3&locId=52329

   Skidområdet: Le Grand Massif

   Höjd

   2500m
   720m

   Skidbackar

   41km

   107km

   118km

   0km

   Liftar

   Tåg 0
   Kabinbana 5
   Gondobana 5
   Stollift 27
   Släplift 37

   Glaciärer

   Inga

   Längdspår

   50km

   Funparks

   Inga

   Härlig skidåkning i Le Grand Massif

   Skidområdet Le Grand Massif ligger strax söder om Les Portes du Soleil i Frankrike och får med sina ca 266 kilometer pist räknas som ett av Frankrikes vackraste skidområden. Området breder ut sig över en höjdskillnad på 1780 m (mellan 720 till 2500 m.ö.h).

   Byarna Samoëns, Les Carroz d'Araches, Morillon, Sixt och Flaine tar del av det snösäkra Le Grand Massif, det femte största franska skidområdet. Detta vackra skidområde erbjuder oerhörda möjligheter för skidåkare på alla nivåer. Nybörjare och medelgoda skidåkare kan ta sig an de många breda skidbackarna, som även är bra anpassade för snowboardåkare.

   På skidresor till Le Grand Massif kan du besöka hela tre stora snöparker som är de största i Europa. I Flaine hittar du hela tre parker med bl. a. diverse hoppmöjligheter och boardercross (varav en för barn). Väldigt erfarna skidåkare kan utmana sig själva i backen Gers som är för brant för att preparera. Det finns även gott om möjligheter för offpist-åkning där du kan göra långa åk. En rekommendation är Cascade, en vacker pist som är hela 14 kilometer lång.

   Skidorter för alla typer av skidresor

   Mitt i Le Grand Massif ligger den familjevänliga byn Flaine. Anledningen till att den är så familjevänlig är för att den är bilfri, har många pister med varierande svårighetsgrad och massor av familjevänliga aktiviteter. Här finns även gott om restauranger och barer, både i staden och längs pisterna. För dig som söker en större utmaning finns det möjlighet att hyra en guide och bege sig till stora offpist-områden.

   Söker du en mysig tillvaro i en lugn liten före detta bergsby är det Les Carroz d'Araches du ska åka till. Här har livlig afterski bytts ut mot mysiga restauranger runt stadens torg och gamla jordbruksbyggnader har inretts med moderna faciliteter.

   Om skidåkning är din största passion är Morillon perfekt. Den charmiga och autentiska byn är uppdelad i två delar med en linbana som ansluter dem. Här ligger alla stadens byggnader i anslutning till pisten och vid goda snöförhållande kan du åka hela vägen ner.

   Om du uppskattar autentiska miljöer kommer du att stortrivas när du promenerar ner för Samoëns mysiga centrum med sin välbevarade arkitektur. Här finns även ett brett utbud av frilufts- och mer adrenalinfyllda aktiviteter i snön.

   Skidresor till Le Grand Massif – Alltid inklusive liftkort

   Sunweb har ett stort utbud av skidresor till Le Grand Massif. Oavsett om din skidsemester ska vara billig, lyxig eller bara till bästa priset, har Sunweb rätt skidresor i Alperna för dig. Semesterbostäderna består främst av hotell och lägenheter, men vi har också ett stort utbud av chalet och alpstugor. När du bokar skidresor till Frankrike med Sunweb inkluderas alltid liftkort i priset.

   Läs mer om Le Grand Massif

   #!uc=CarouselListBoxInfo&locId=52329
   #!uc=RecommendedAcco1&NumberAccosToDisplay=999&locId=39661 #!


   Resenärer

   Pris och information anpassas efter resesällskapets storlek. Barnrabatter dras av i bokningssteg 3.

   Vuxna Äldre än 17 år
   Barn (2 till 16 år)
   Små barn (0 till 1 år)