Kontakta oss på telefon: 040-668 80 88

lördag 16 december, 7 dagar, 6 personer inkl. liftkort , Endast boende

 Dölj det bästa priset
 Visa det bästa priset

Résidence Le Centaure

Residence Le Centaure ligger i Flaine Forum, 200 meter från centrum och 50 meter från skidliften. Rummen är rymliga och mycket modernt inredda. Du kan också njuta av Grand Massif skidområdet med ca 266 km pister. När du återvänder efter en dags skidåkning, kan du koppla av i inomhuspoolen eller spa-avdelningen, som inkluderar ett gym, bastu och bubbelpool.

Läs mer

Läge och omgivning

 • Avstånd till flygplats Genève Airport cirka 70 kilometer
 • Avstånd till tågstation Cluses TGV station cirka 29,0 kilometer
 • Direkt vid skidbackarna
 • Avstånd till skidlift max. 100 meter

Läs mer

Med Sunweb Selections har vi samlat de bäst rankade hotellen, lägenheterna och stugorna. Varje boende är ett riktigt skidsemester paradis, med bekväma rum, balkong och nära afterski. Allt till ett överkomligt Sunweb pris!

Läs mer

Vill du se fler Sunweb Selections hotell? Vi erbjuder Selections på många av våra trevliga destinationer

Alla Selections hotell

Är Sunweb Selections inte vad du letar efter? Se våra andra Koncept och hitta exakt den semester söker!

 • Lyxiga moderna lägenheter
 • Utmärkt service
 • 50 meter från liften
 • Ski-in/ski-out
 • Wellness
 • Med kör själv eller flyg

Faciliteter

 • Reception
 • Hiss
 • Lobby
 • Brödservice

Fler faciliteter

Liftkort

För mer information om liftkorten, klicka på information (i) ikonen.

Pension

Endast boende

Till en kostnad av 27 € per person/natt kan du boka med halvpension. Om du bor på Résidence Le Centaure under nyårsafton är avgiften 75 € per person. Då ingår en obligatorisk nyårsmiddag. Frukost serveras på Restaurant L'Eloge, som ligger 350 m från hotellet och middag på Restaurant Michet som ligger 50 m bort. Frukost serveras från 08:00 till 10:00 och middag serveras från 19:00 till 19:30. Under högsäsong finns två skift för middag och den andra börjar 18:00 till 20:00.
#!uc=CarouselListBoxInfo3&locId=52329

Skidområdet: Le Grand Massif

Höjd

2500m
720m

Skidbackar

41km

107km

118km

0km

Liftar

Tåg 0
Kabinbana 5
Gondobana 5
Stollift 27
Släplift 37

Glaciärer

Inga

Längdspår

50km

Funparks

Inga

Härlig skidåkning i Le Grand Massif

Skidområdet Le Grand Massif ligger strax söder om Les Portes du Soleil i Frankrike och får med sina ca 266 kilometer pist räknas som ett av Frankrikes vackraste skidområden. Området breder ut sig över en höjdskillnad på 1780 m (mellan 720 till 2500 m.ö.h).

Byarna Samoëns, Les Carroz d'Araches, Morillon, Sixt och Flaine tar del av det snösäkra Le Grand Massif, det femte största franska skidområdet. Detta vackra skidområde erbjuder oerhörda möjligheter för skidåkare på alla nivåer. Nybörjare och medelgoda skidåkare kan ta sig an de många breda skidbackarna, som även är bra anpassade för snowboardåkare.

På skidresor till Le Grand Massif kan du besöka hela tre stora snöparker som är de största i Europa. I Flaine hittar du hela tre parker med bl. a. diverse hoppmöjligheter och boardercross (varav en för barn). Väldigt erfarna skidåkare kan utmana sig själva i backen Gers som är för brant för att preparera. Det finns även gott om möjligheter för offpist-åkning där du kan göra långa åk. En rekommendation är Cascade, en vacker pist som är hela 14 kilometer lång.

Skidorter för alla typer av skidresor

Mitt i Le Grand Massif ligger den familjevänliga byn Flaine. Anledningen till att den är så familjevänlig är för att den är bilfri, har många pister med varierande svårighetsgrad och massor av familjevänliga aktiviteter. Här finns även gott om restauranger och barer, både i staden och längs pisterna. För dig som söker en större utmaning finns det möjlighet att hyra en guide och bege sig till stora offpist-områden.

Söker du en mysig tillvaro i en lugn liten före detta bergsby är det Les Carroz d'Araches du ska åka till. Här har livlig afterski bytts ut mot mysiga restauranger runt stadens torg och gamla jordbruksbyggnader har inretts med moderna faciliteter.

Om skidåkning är din största passion är Morillon perfekt. Den charmiga och autentiska byn är uppdelad i två delar med en linbana som ansluter dem. Här ligger alla stadens byggnader i anslutning till pisten och vid goda snöförhållande kan du åka hela vägen ner.

Om du uppskattar autentiska miljöer kommer du att stortrivas när du promenerar ner för Samoëns mysiga centrum med sin välbevarade arkitektur. Här finns även ett brett utbud av frilufts- och mer adrenalinfyllda aktiviteter i snön.

Skidresor till Le Grand Massif – Alltid inklusive liftkort

Sunweb har ett stort utbud av skidresor till Le Grand Massif. Oavsett om din skidsemester ska vara billig, lyxig eller bara till bästa priset, har Sunweb rätt skidresor i Alperna för dig. Semesterbostäderna består främst av hotell och lägenheter, men vi har också ett stort utbud av chalet och alpstugor. När du bokar skidresor till Frankrike med Sunweb inkluderas alltid liftkort i priset.

Läs mer om Le Grand Massif

#!uc=CarouselListBoxInfo&locId=52329
#!uc=RecommendedAcco1&NumberAccosToDisplay=999&locId=188860 #!


Resenärer

Pris och information anpassas efter resesällskapets storlek. Barnrabatter dras av i bokningssteg 3.

Vuxna Äldre än 17 år
Barn (2 till 16 år)
Små barn (0 till 1 år)