Kontakta oss på telefon: 040-668 80 88

lördag 5 januari, 7 dagar, 2 personer inkl. liftkort , Frukost

 Dölj det bästa priset
 Visa det bästa priset

Hotel & Résidence Neige et Roc

Hotel & Residence Neige et Roc är ett charmigt familjehotell i Samoëns. Det är helt byggt i trä och sten, med traditionell inredning, och ger hotellet mycket karaktär. Skidbussen stannar precis vid ytterdörren och tar dig till liften på morgonen. Samoëns mysiga centrum ligger cirka 500 meter från hotellet.

Rummen är rymliga och mycket snyggt inredda i traditionell stil. Även här, med omfattande användning av trä med autentiska detaljer. Efter dagens skidåkning kan du värma dig i en av de två uppvärmda poolerna, bastun, hamam och jacuzzin.

Läs mer

Läge och omgivning

 • Avstånd till centrum: cirka 500 meter
 • Avstånd till flygplats Geneva Airport(GVA) cirka 70 kilometer
 • Avstånd till uttagsautomat cirka 400 meter
 • Skidbuss i direktanslutning till hotellet

Läs mer

 • Charmigt familjehotell
 • Skidbusshållplats bredvid hotellet
 • Traditionell mysig inredning
 • Kan bokas med halvpension
 • I dag 21°C

Faciliteter

 • Totalt antal rum: antal: 14
 • Totalt antal våningar: antal: 3
 • Totalt antal byggnader: antal: 2
 • Reception (öppen från kl. 08:00 till kl. 23:00)

Fler faciliteter

Liftkort

För mer information om liftkorten, klicka på information (i) ikonen.

Pension

Frukost

Kan även bokas med halvpension. Frukost serverss som buffé från 07:00 till 22:00. Middag är en 3-rätters middag och serveras från 19:15 till 21:00. Drycker ingår inte.

HALVPENSION

  5 dagar 05.01 - 03.04 1627,80:- [MEALPLANPRICE_PER_PERSON]
  6 dagar 05.01 - 02.04 2034,75:- [MEALPLANPRICE_PER_PERSON]
  7 dagar 05.01 - 01.04 2441,70:- [MEALPLANPRICE_PER_PERSON]
  8 dagar 22.12 - 31.03 2848,65:- [MEALPLANPRICE_PER_PERSON]
  #!uc=CarouselListBoxInfo3&locId=52329

  Skidområdet: Le Grand Massif

  Höjd

  2500m
  720m

  Skidbackar

  41km

  107km

  118km

  0km

  Liftar

  Tåg 0
  Kabinbana 5
  Gondobana 5
  Stollift 27
  Släplift 37

  Glaciärer

  Inga

  Längdspår

  50km

  Funparks

  Inga

  Härlig skidåkning i Le Grand Massif

  Skidområdet Le Grand Massif ligger strax söder om Les Portes du Soleil i Frankrike och får med sina ca 266 kilometer pist räknas som ett av Frankrikes vackraste skidområden. Området breder ut sig över en höjdskillnad på 1780 m (mellan 720 till 2500 m.ö.h).

  Byarna Samoëns, Les Carroz d'Araches, Morillon, Sixt och Flaine tar del av det snösäkra Le Grand Massif, det femte största franska skidområdet. Detta vackra skidområde erbjuder oerhörda möjligheter för skidåkare på alla nivåer. Nybörjare och medelgoda skidåkare kan ta sig an de många breda skidbackarna, som även är bra anpassade för snowboardåkare.

  På skidresor till Le Grand Massif kan du besöka hela tre stora snöparker som är de största i Europa. I Flaine hittar du hela tre parker med bl. a. diverse hoppmöjligheter och boardercross (varav en för barn). Väldigt erfarna skidåkare kan utmana sig själva i backen Gers som är för brant för att preparera. Det finns även gott om möjligheter för offpist-åkning där du kan göra långa åk. En rekommendation är Cascade, en vacker pist som är hela 14 kilometer lång.

  Skidorter för alla typer av skidresor

  Mitt i Le Grand Massif ligger den familjevänliga byn Flaine. Anledningen till att den är så familjevänlig är för att den är bilfri, har många pister med varierande svårighetsgrad och massor av familjevänliga aktiviteter. Här finns även gott om restauranger och barer, både i staden och längs pisterna. För dig som söker en större utmaning finns det möjlighet att hyra en guide och bege sig till stora offpist-områden.

  Söker du en mysig tillvaro i en lugn liten före detta bergsby är det Les Carroz d'Araches du ska åka till. Här har livlig afterski bytts ut mot mysiga restauranger runt stadens torg och gamla jordbruksbyggnader har inretts med moderna faciliteter.

  Om skidåkning är din största passion är Morillon perfekt. Den charmiga och autentiska byn är uppdelad i två delar med en linbana som ansluter dem. Här ligger alla stadens byggnader i anslutning till pisten och vid goda snöförhållande kan du åka hela vägen ner.

  Om du uppskattar autentiska miljöer kommer du att stortrivas när du promenerar ner för Samoëns mysiga centrum med sin välbevarade arkitektur. Här finns även ett brett utbud av frilufts- och mer adrenalinfyllda aktiviteter i snön.

  Skidresor till Le Grand Massif – Alltid inklusive liftkort

  Sunweb har ett stort utbud av skidresor till Le Grand Massif. Oavsett om din skidsemester ska vara billig, lyxig eller bara till bästa priset, har Sunweb rätt skidresor i Alperna för dig. Semesterbostäderna består främst av hotell och lägenheter, men vi har också ett stort utbud av chalet och alpstugor. När du bokar skidresor till Frankrike med Sunweb inkluderas alltid liftkort i priset.

  Läs mer om Le Grand Massif

  #!uc=CarouselListBoxInfo&locId=52329
  #!uc=RecommendedAcco1&NumberAccosToDisplay=999&locId=6138610 #!


  Resenärer

  Pris och information anpassas efter resesällskapets storlek. Barnrabatter dras av i bokningssteg 3.

  Vuxna Äldre än 17 år
  Barn (2 till 16 år)
  Små barn (0 till 1 år)