Kontakta oss på telefon: 040-668 80 88

Résidence Le Clesson & Le Giffre

Tillbaka
lördag 14 april, 7 dagar, 6 personer inkl. liftkort , Endast boende

 Dölj det bästa priset
 Visa det bästa priset

Résidence Le Clesson & Le Giffre

Résidence Le Clesson & Le Giffre har ett perfekt läge nära linbananeliften Grand Massif Expresse. Denna lift tar dig upp till den vackra skidorten Samoëns på mindre än tio minuter. Andra liftar i staden tar dig till andra delar av det stora skidområdet Grand Massif med sitt breda utbud av pister och offpist-backar. Tack vare dess utmärkta läge är det här lägenhetsboendet det perfekta valet om du vill tillbringa större delen av din skidsemester i pisterna.

 

De trevligt inredda lägenheterna är modernt inredda med kök och toalett som är utrustade med alla moderna bekvämligheter så att du känner dig som hemma. Från boendet har du underbar utsikt och det är det bara några minuters promenad till Samoëns livliga centrum, där du hittar massor av butiker, snabbköp, barer och restauranger. På kvällen kan du slå dig ner i baren La Cour vid den mysiga öppna spisen eller ladda upp bilder från dagen med gratis wifi. Söker du en avkopplande skidsemester med allt du behöver inom räckhåll, är detta ett utmärkt val för dig!

Läs mer

Läge och omgivning

  • Avstånd till centrum: cirka 300 meter
  • Avstånd till flygplats cirka 75,0 kilometer
  • Avstånd till busshållplats cirka 300 meter
  • Avstånd till skidlift cirka 150 meter

Läs mer

  • Nära skidliften
  • Vackert läge

Faciliteter

  • Totalt antal rum: antal: 17
  • Totalt antal våningar: antal: 3
  • Totalt antal byggnader: antal: 2
  • Klass: enkel

Fler faciliteter

Liftkort

För mer information om liftkorten, klicka på information (i) ikonen.

Pension

Endast boende

#!uc=CarouselListBoxInfo3&locId=52329

Skidområdet: Le Grand Massif

Höjd

2500m
720m

Skidbackar

41km

107km

118km

0km

Liftar

Tåg 0
Kabinbana 5
Gondobana 5
Stollift 27
Släplift 37

Glaciärer

Inga

Längdspår

50km

Funparks

Inga

Härlig skidåkning i Le Grand Massif

Skidområdet Le Grand Massif ligger strax söder om Les Portes du Soleil i Frankrike och får med sina ca 266 kilometer pist räknas som ett av Frankrikes vackraste skidområden. Området breder ut sig över en höjdskillnad på 1780 m (mellan 720 till 2500 m.ö.h).

Byarna Samoëns, Les Carroz d'Araches, Morillon, Sixt och Flaine tar del av det snösäkra Le Grand Massif, det femte största franska skidområdet. Detta vackra skidområde erbjuder oerhörda möjligheter för skidåkare på alla nivåer. Nybörjare och medelgoda skidåkare kan ta sig an de många breda skidbackarna, som även är bra anpassade för snowboardåkare.

På skidresor till Le Grand Massif kan du besöka hela tre stora snöparker som är de största i Europa. I Flaine hittar du hela tre parker med bl. a. diverse hoppmöjligheter och boardercross (varav en för barn). Väldigt erfarna skidåkare kan utmana sig själva i backen Gers som är för brant för att preparera. Det finns även gott om möjligheter för offpist-åkning där du kan göra långa åk. En rekommendation är Cascade, en vacker pist som är hela 14 kilometer lång.

Skidorter för alla typer av skidresor

Mitt i Le Grand Massif ligger den familjevänliga byn Flaine. Anledningen till att den är så familjevänlig är för att den är bilfri, har många pister med varierande svårighetsgrad och massor av familjevänliga aktiviteter. Här finns även gott om restauranger och barer, både i staden och längs pisterna. För dig som söker en större utmaning finns det möjlighet att hyra en guide och bege sig till stora offpist-områden.

Söker du en mysig tillvaro i en lugn liten före detta bergsby är det Les Carroz d'Araches du ska åka till. Här har livlig afterski bytts ut mot mysiga restauranger runt stadens torg och gamla jordbruksbyggnader har inretts med moderna faciliteter.

Om skidåkning är din största passion är Morillon perfekt. Den charmiga och autentiska byn är uppdelad i två delar med en linbana som ansluter dem. Här ligger alla stadens byggnader i anslutning till pisten och vid goda snöförhållande kan du åka hela vägen ner.

Om du uppskattar autentiska miljöer kommer du att stortrivas när du promenerar ner för Samoëns mysiga centrum med sin välbevarade arkitektur. Här finns även ett brett utbud av frilufts- och mer adrenalinfyllda aktiviteter i snön.

Skidresor till Le Grand Massif – Alltid inklusive liftkort

Sunweb har ett stort utbud av skidresor till Le Grand Massif. Oavsett om din skidsemester ska vara billig, lyxig eller bara till bästa priset, har Sunweb rätt skidresor i Alperna för dig. Semesterbostäderna består främst av hotell och lägenheter, men vi har också ett stort utbud av chalet och alpstugor. När du bokar skidresor till Frankrike med Sunweb inkluderas alltid liftkort i priset.

Läs mer om Le Grand Massif

#!uc=CarouselListBoxInfo&locId=52329
#!uc=RecommendedAcco1&NumberAccosToDisplay=999&locId=144660 #!


Resenärer

Pris och information anpassas efter resesällskapets storlek. Barnrabatter dras av i bokningssteg 3.

Vuxna Äldre än 17 år
Barn (2 till 16 år)
Små barn (0 till 1 år)