Kontakta oss på telefon: 040-668 80 88

lördag 5 januari, 7 dagar, 6 personer inkl. liftkort , Endast boende

 Dölj det bästa priset
 Visa det bästa priset

Chalets de SuperD

7

Chalets de superD är en grupp lägenhetsanläggningar som ligger en kort promenad från centrala Superdévoluy. Anläggningar är indelade i flera bekväma lägenheter. Både skidliften och backen ligger bara 200 meter från Chalets de superD, så när du går upp på morgonen, är du snabbt på skidorna.

Efter en aktiv dag i pisten är det skönt att hitta på något mysigt, det kan t.ex. vara att gå till centrum och äta på en av de fina restaurangerna.

Läs mer

Läge och omgivning

 • Boende skiljer sig vad det gäller inredning/ägare
 • Avstånd till centrum: cirka 100 meter
 • Avstånd till skidbacke cirka 200 meter
 • Avstånd till skidlift cirka 200 meter

Läs mer

 • 200 meter från pisterna och liften
 • Bekväma lägenheter
 • På gångavstånd från centrum

Faciliteter

 • Reception
 • Hiss
 • Lobby
 • Wi-Fi i receptionen (gratis)

Fler faciliteter

Liftkort

För mer information om liftkorten, klicka på information (i) ikonen.

Pension

Endast boende

Till en kostnad av ca. 240:- per person/natt kan du boka med halvpension. För barn 3 till 12 år är kostnaden ca. 155:- per person/natt. Halvpension serveras på restaurangen Bar & Restaurant Red Cap, som ligger ca. 300m från boendet. Om du önskar vegetarisk kost, vänligen ange detta när du bokar.
#!uc=CarouselListBoxInfo3&locId=52332

Skidområdet: Le Massif du Dévoluy

Höjd

2500m
1450m

Skidbackar

16km

43km

41km

0km

Liftar

Tåg 0
Kabinbana 0
Gondobana 1
Stollift 4
Släplift 27

Glaciärer

Inga

Längdspår

35km

Funparks

Inga

Härlig skidåkning i Le Massif du Dévoluy

Skidområdet Le Massif du Dévoluy ligger söder om Alpe d’Huez i Frankrike och är ett utmärkt område som passar skidåkare och snowboardåkare på alla nivåer. Det är ett av de största områdena i södra Alperna och här möts snön från norr med solen från söder, kort sagt den perfekta kombinationen.

De låga pisterna är lite flackare och därmed skidresor till Le Massif du Dévoluy är därför perfekta för nybörjare på skidor eller snowboard. De högre belägna skidbackarna erbjuder ofattbara möjligheter för avancerade åkare. För de riktigta våghalsar finns det goda möjligheter för offpist och utmanande svarta pister, såsom den svarta pisten La Mure. För freestylers finns ”Mushroom Park” med half-pipe, quarter-pipe, flera hopp och boardercross. Även de skidåkare som ännu inte är så erfarna, kan lära testa sina ”freestylevingar” här.

En stor del av pisterna i Le Massif du Dévoluy ligger i norrläge, vilket ger en stor snösäkerhet. Dessutom tillkommer det ständigt fler snökanoner så att även de lägre delarna och dalarna kan hållas ligger snötäckta.

Längdskidåkare kommer kunna gå loss i de totalt 35 kilometer längdspår. Du kan skaffa ett speciellt liftkort för längdåkning i Superdévoluy eller La Joue du Loup på plats.

Afterski eller familjemys? – Här finns båda

Le Massif du Dévoluy består av två skidorter med omgivande skidområde – La Joue du Loup och Superdévoluy. Den förstnämnda är perfekt för barnfamiljer och har fått utmärkelse för sin familjevänlighet. Detta är mycket tack vare att området är planerat på så sätt att du aldrig har långt till något och många boenden har direkt anslutning till pisten.

Superdévoluy bjuder på snösäker skidåkning på 1500 meters höjd. Här hittar du också ett utbud av afterski-barer, en nattklubb och flera mysiga restauranger med traditionella franska rätter

Skidresor till Le Massif du Dévoluy – Alltid inklusive liftkort

Sunweb har ett stort utbud av skidresor till Le Massif du Dévoluy. Oavsett om din skidsemester ska vara billig, lyxig eller bara till bästa priset, har Sunweb rätt skidresor i Alperna för dig. Semesterbostäderna består främst av hotell och lägenheter, men vi har också ett stort utbud av chalet och alpstugor. När du bokar skidresor till Frankrike med Sunweb inkluderas alltid liftkort i priset.

Läs mer om Le Massif du Dévoluy

#!uc=CarouselListBoxInfo&locId=52332
#!uc=RecommendedAcco1&NumberAccosToDisplay=999&locId=188787 #!


Resenärer

Pris och information anpassas efter resesällskapets storlek. Barnrabatter dras av i bokningssteg 3.

Vuxna Äldre än 17 år
Barn (2 till 16 år)
Små barn (0 till 1 år)