Kontakta oss på telefon: 040-668 80 88

lördag 7 april, 7 dagar, 2 personer inkl. liftkort , Halvpension

 Dölj det bästa priset
 Visa det bästa priset

Hotel Club Chalets Margot

8,4

Hotel Club Chalets Margot är ett mysigt hotell som är känt för utmärkt service och bra mat. Den har varit mycket populär bland våra gäster genom åren. Utöver de tjänster som de erbjuder, kan man säga att hotellets läge är också utmärkt. På bara 5 minuters gångavstånd ligger Superdévoluys mysiga centrum. Här kan du njuta av de roliga barer och restauranger. Dessutom finns de underbara skidbackarna i detta kompakta skidområde, bokstavligen runt hörnet. Innan du vet det, står du på skidor för att utforska de olika pisterna.

Är du trött efter en lång dag i skidbacken? Då kan du använda en av de många hälsoavdelningarna, som du i de flesta fall kan använda gratis. Och om ditt barn har någon energi kvar, så att de kan ha kul med hotellets underhållning. Detta mysiga hotell är ett bra val för en lyckad semester i snön.

Läs mer

Läge och omgivning

 • Avstånd till centrum: cirka 200 meter
 • Avstånd till uttagsautomat cirka 100 meter
 • Direkt vid skidbackarna
 • Avstånd till skidlift cirka 100 meter

Läs mer

 • Stämingsfullt hotell
 • Centralt område
 • Många gratis saker att göra i hälsoavdelningen

Faciliteter

 • Klass: komfort
 • Reception (lördag från kl. 08:00 till 12:00 och från kl. 14:00 till 19:30)
 • Hiss
 • Inga värdeskåp tillgängliga

Fler faciliteter

Liftkort

För mer information om liftkorten, klicka på information (i) ikonen.

Pension

Halvpension

Frukost serveras som en buffé och middag är det en tre-rättersmiddag. En gång i veckan är det en tartiflette- och raclette kväll.

Om du bokar med helpension ingår även lunch buffé, med ett val av en förrätt och varmrätt eller varmrätt och dessert. Det är också möjligt att förbeställa matsäck. Ange detta vid ankomsten till receptionen. Till middag finns det också salladsbar, bistromeny och desserter.

HELPENSION

  8 dagar 23.12 - 07.04 1295,70:- [MEALPLANPRICE_PER_PERSON]
  #!uc=CarouselListBoxInfo3&locId=52332

  Skidområdet: Le Massif du Dévoluy

  Höjd

  2500m
  1450m

  Skidbackar

  16km

  43km

  41km

  0km

  Liftar

  Tåg 0
  Kabinbana 0
  Gondobana 1
  Stollift 4
  Släplift 27

  Glaciärer

  Inga

  Längdspår

  35km

  Funparks

  Inga

  Härlig skidåkning i Le Massif du Dévoluy

  Skidområdet Le Massif du Dévoluy ligger söder om Alpe d’Huez i Frankrike och är ett utmärkt område som passar skidåkare och snowboardåkare på alla nivåer. Det är ett av de största områdena i södra Alperna och här möts snön från norr med solen från söder, kort sagt den perfekta kombinationen.

  De låga pisterna är lite flackare och därmed skidresor till Le Massif du Dévoluy är därför perfekta för nybörjare på skidor eller snowboard. De högre belägna skidbackarna erbjuder ofattbara möjligheter för avancerade åkare. För de riktigta våghalsar finns det goda möjligheter för offpist och utmanande svarta pister, såsom den svarta pisten La Mure. För freestylers finns ”Mushroom Park” med half-pipe, quarter-pipe, flera hopp och boardercross. Även de skidåkare som ännu inte är så erfarna, kan lära testa sina ”freestylevingar” här.

  En stor del av pisterna i Le Massif du Dévoluy ligger i norrläge, vilket ger en stor snösäkerhet. Dessutom tillkommer det ständigt fler snökanoner så att även de lägre delarna och dalarna kan hållas ligger snötäckta.

  Längdskidåkare kommer kunna gå loss i de totalt 35 kilometer längdspår. Du kan skaffa ett speciellt liftkort för längdåkning i Superdévoluy eller La Joue du Loup på plats.

  Afterski eller familjemys? – Här finns båda

  Le Massif du Dévoluy består av två skidorter med omgivande skidområde – La Joue du Loup och Superdévoluy. Den förstnämnda är perfekt för barnfamiljer och har fått utmärkelse för sin familjevänlighet. Detta är mycket tack vare att området är planerat på så sätt att du aldrig har långt till något och många boenden har direkt anslutning till pisten.

  Superdévoluy bjuder på snösäker skidåkning på 1500 meters höjd. Här hittar du också ett utbud av afterski-barer, en nattklubb och flera mysiga restauranger med traditionella franska rätter

  Skidresor till Le Massif du Dévoluy – Alltid inklusive liftkort

  Sunweb har ett stort utbud av skidresor till Le Massif du Dévoluy. Oavsett om din skidsemester ska vara billig, lyxig eller bara till bästa priset, har Sunweb rätt skidresor i Alperna för dig. Semesterbostäderna består främst av hotell och lägenheter, men vi har också ett stort utbud av chalet och alpstugor. När du bokar skidresor till Frankrike med Sunweb inkluderas alltid liftkort i priset.

  Läs mer om Le Massif du Dévoluy

  #!uc=CarouselListBoxInfo&locId=52332
  #!uc=RecommendedAcco1&NumberAccosToDisplay=999&locId=39819 #!


  Resenärer

  Pris och information anpassas efter resesällskapets storlek. Barnrabatter dras av i bokningssteg 3.

  Vuxna Äldre än 17 år
  Barn (2 till 16 år)
  Små barn (0 till 1 år)