Kontakta oss på telefon: 040-668 80 88

lördag 20 april, 7 dagar, 16 personer inkl. liftkort , Endast boende

 Dölj det bästa priset
 Visa det bästa priset

Chalet Alpina

Chalet Alpina är en idealisk stuga för en vintersportsemester med din familj eller vänner. Denna traditionella 8-rums-chalet kan du bo i med en grupp på upp till 16 personer. Läget är perfekt; bara 200 meter bort kan du hitta närmaste skidbacke och lift.

Chalet Alpina är bekvämt inredd och har nyligen renoverats. Den har ett fullt utrustat modernt kök och en öppen spis. Efter en dag i backen kan du njuta av solen på balkongen eller ge dina muskler vila i den privata bastun i stugan. Vill du gå ut en kväll? Chalet Alpina ligger intill Place de Venosc. Där hittar du många restauranger och barer där du kan avsluta dagen perfekt med en utsökt middag eller en mysig after-ski drink.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Läs mer

Läge och omgivning

 • Avstånd till centrum: cirka 200 meter
 • Avstånd till skidbacke cirka 200 meter
 • Avstånd till skidlift cirka 200 meter
 • Närmaste affärer cirka 200 meter

Läs mer

 • Ca 200 m från pisterna och liften
 • Privat bastu
 • Lägenheter för 16 personer

Faciliteter

 • Parkeringsgarage
 • Sängkläder ingår
 • Handdukar ingår ej
 • Babypaket: (att nämnas vid bokning)

Fler faciliteter

Liftkort

För mer information om liftkorten, klicka på information (i) ikonen.

Pension

Endast boende

#!uc=CarouselListBoxInfo3&locId=52322

Skidområdet: Les Deux Alpes

Höjd

3600m
1300m

Skidbackar

29km

34km

117km

45km

Liftar

Tåg 1
Kabinbana 3
Gondobana 3
Stollift 21
Släplift 25

Glaciärer

1

Längdspår

20km

Funparks

Inga

Les Deux Alpes erbjuder med 53 liftar nästan 227 kilometer skidbackar, ett enormt skidområde. Glaciären som hör till en av Europas största, garanterar en absolut snösäker vintersemester. Även på sommaren åker man skidor här. Det finns naturligtvis inte bara möjligheter för erfarna skidåkare, även nybörjare och avancerade skidåkare för valuta för pengarna. För de sistnämnda finns det framförallt anpassade skidbackar på glaciären. Les Deux Alpes har på en höjd av 2600 meter en utbredd funpark med bland annat halfpipes, diverse hopp och en boardercross där det regelbundet arrangeras tävlingar. För tio år sen startade man uppbyggnaden av denna funpark, som varje år blir bättre, finare och större. Redan för tre år sen blev den utsedd till Frankrikes bästa och det har sen dess bara tillkommit ännu mer.

För längdskidåkarna finns det spår i byn och i den ännu lägre liggande byn Vénosc. Dessutom kan du med hjälp av en guide utnyttja spåren på glaciären och offpist spåren.

Såväl från centrum som från området Les Deux Alpes 1800 finns det flera möjligheter att ta sig upp på toppen. Väntetider finns knappt i Les Deux Alpes. Och eftersom många backar sträcker sig ända ner till byn, behöver du i slutet av dagen aldrig gå så långt för att ta dig till din lägenhet eller ditt hotell.

Prova på offpist område i La Grave:

För riktiga erfarna skidåkare som gillar lite av pulver, finns det angränsande området i La Grave. Det finns en blå skidbacke och resten är det bara offpist skidbackar. Från Deux Alpes kan du förlänga ditt liftkort till La Grave, där kan du mot uppbevisad liftkort åka med pistmaskinen upp i berget. Vi rekommenderar detta endast under professionell övervakning.

Läs mer om Les Deux Alpes

#!uc=CarouselListBoxInfo&locId=52322
#!uc=RecommendedAcco1&NumberAccosToDisplay=999&locId=103654 #!


Resenärer

Pris och information anpassas efter resesällskapets storlek. Barnrabatter dras av i bokningssteg 3.

Vuxna Äldre än 17 år
Barn (2 till 16 år)
Små barn (0 till 1 år)