Kontakta oss på telefon: 040-668 80 88

 Dölj det bästa priset
 Visa det bästa priset

Chalet Les Alpages

Den vackra trästugan Chalet des Alpages ligger i byn Les Deux Alpes. Stugan är perfekt om du vill ta med hela familjen eller en grupp vänner på en härlig skidsemester. Både den närmaste liften och pisterna ligger bara cirka 200 meter bort. På morgonen kan du susa ner som en av de första i pisterna.

 

Stugan är rymlig och bekvämt inredd. Den har ett mysigt vardagsrum med ett öppet kök och en stor takterrass med panoramautsikt över de snötäckta omgivning inklusive byn och pisterna. Eftersom terrassen ligger i söderläge kan du fortfarande njuta av härlig vintersol på eftermiddagen efter en heldags skidåkning. På kvällen kan du unna dig med något att äta, inklusive traditionella franska köket.

Läs mer

Läge och omgivning

  • Avstånd till skidbacke cirka 200 meter
  • Avstånd till skidlift cirka 200 meter

Läs mer

  • Mysig stuga
  • 200 meter från pisterna och liften
  • Perfekt för familjer eller en grupp vänner
  • Centralt läge

Faciliteter

  • Sängkläder ingår
  • Turistskatt: gäller alla deltagare med ålder från 13 till 99 (inkl.) år ca 1,65 € (euro) per person / dag (betalas lokalt, obligatoriskt)
  • Slutstädning: ca 56,00 € (euro) / vistelse (betalas lokalt)
  • Deposition: ca 1.500,00 € (euro) per enhet (betalas lokalt, obligatoriskt)

Fler faciliteter

Liftkort

I det här paketet ingår inte liftkortet. Du kan boka liftkortet mot en kostnad.
Nyfiken på priserna?

Pension

#!uc=CarouselListBoxInfo3&locId=52322

Skidområdet: Les Deux Alpes

Höjd

3600m
1300m

Skidbackar

29km

34km

117km

45km

Liftar

Tåg 1
Kabinbana 3
Gondobana 3
Stollift 21
Släplift 25

Glaciärer

1

Längdspår

20km

Funparks

Inga

Les Deux Alpes erbjuder med 53 liftar nästan 227 kilometer skidbackar, ett enormt skidområde. Glaciären som hör till en av Europas största, garanterar en absolut snösäker vintersemester. Även på sommaren åker man skidor här. Det finns naturligtvis inte bara möjligheter för erfarna skidåkare, även nybörjare och avancerade skidåkare för valuta för pengarna. För de sistnämnda finns det framförallt anpassade skidbackar på glaciären. Les Deux Alpes har på en höjd av 2600 meter en utbredd funpark med bland annat halfpipes, diverse hopp och en boardercross där det regelbundet arrangeras tävlingar. För tio år sen startade man uppbyggnaden av denna funpark, som varje år blir bättre, finare och större. Redan för tre år sen blev den utsedd till Frankrikes bästa och det har sen dess bara tillkommit ännu mer.

För längdskidåkarna finns det spår i byn och i den ännu lägre liggande byn Vénosc. Dessutom kan du med hjälp av en guide utnyttja spåren på glaciären och offpist spåren.

Såväl från centrum som från området Les Deux Alpes 1800 finns det flera möjligheter att ta sig upp på toppen. Väntetider finns knappt i Les Deux Alpes. Och eftersom många backar sträcker sig ända ner till byn, behöver du i slutet av dagen aldrig gå så långt för att ta dig till din lägenhet eller ditt hotell.

Prova på offpist område i La Grave:

För riktiga erfarna skidåkare som gillar lite av pulver, finns det angränsande området i La Grave. Det finns en blå skidbacke och resten är det bara offpist skidbackar. Från Deux Alpes kan du förlänga ditt liftkort till La Grave, där kan du mot uppbevisad liftkort åka med pistmaskinen upp i berget. Vi rekommenderar detta endast under professionell övervakning.

Läs mer om Les Deux Alpes

#!uc=CarouselListBoxInfo&locId=52322
#!uc=RecommendedAcco1&NumberAccosToDisplay=999&locId=187188 #!


Resenärer

Pris och information anpassas efter resesällskapets storlek. Barnrabatter dras av i bokningssteg 3.

Vuxna Äldre än 17 år
Barn (2 till 16 år)
Små barn (0 till 1 år)