Kontakta oss på telefon: 040-668 80 88

lördag 1 december, 7 dagar, 14 personer inkl. liftkort , Endast boende

 Dölj det bästa priset
 Visa det bästa priset

Chalet Les Carrelets

5,5

Letar du efter en underbar vintersemester i en traditionell trästuga? Då är Les Chalets Carrelets i Les Deux Alpes det rätta stället. Stugorna är byggda i en autentisk chalet-stil och ligger bara 10 minuters promenad från skidbackarna, liftarna och det livliga centrum av området, Le Village.

När du anländer till Les Chalets Carrelets känner du dig riktigt hemma. I stugan finns ett långt matbord där alla kan njuta av en fantastisk middag tillsammans och ett mysigt vardagsrum där ni kan sitta och ta en drink. För ytterligare avkoppling finns det gratis tillgång till jacuzzi. Njut!

Läs mer

Läge och omgivning

 • Avstånd till centrum: Les 2 Alpes cirka 500 meter
 • Avstånd till busshållplats cirka 100 meter
 • Avstånd till uttagsautomat cirka 500 meter
 • Avstånd till skidbacke cirka 50 meter

Läs mer

 • Typiskt franskt Chalet
 • Bra val för grupper
 • Jacuzzi
 • Gångavstånd till liften

Faciliteter

 • Ingen hiss
 • Parkeringsplats
 • Deposition (att betalas kontant)
 • Slutstädning

Fler faciliteter

Liftkort

För mer information om liftkorten, klicka på information (i) ikonen.

Pension

Endast boende

Till en kostnad ca. 210:- per person/natt kan du boka med halvpension. För barn mellan 2 - 11 år kostar det ca. 170:- per person/natt. Halvpension serveras på restaurang Vie  som ligger ca 100 meter från hotellet.
#!uc=CarouselListBoxInfo3&locId=52322

Skidområdet: Les Deux Alpes

Höjd

3600m
1300m

Skidbackar

29km

34km

117km

45km

Liftar

Tåg 1
Kabinbana 3
Gondobana 3
Stollift 21
Släplift 25

Glaciärer

1

Längdspår

20km

Funparks

Inga

Les Deux Alpes erbjuder med 53 liftar nästan 227 kilometer skidbackar, ett enormt skidområde. Glaciären som hör till en av Europas största, garanterar en absolut snösäker vintersemester. Även på sommaren åker man skidor här. Det finns naturligtvis inte bara möjligheter för erfarna skidåkare, även nybörjare och avancerade skidåkare för valuta för pengarna. För de sistnämnda finns det framförallt anpassade skidbackar på glaciären. Les Deux Alpes har på en höjd av 2600 meter en utbredd funpark med bland annat halfpipes, diverse hopp och en boardercross där det regelbundet arrangeras tävlingar. För tio år sen startade man uppbyggnaden av denna funpark, som varje år blir bättre, finare och större. Redan för tre år sen blev den utsedd till Frankrikes bästa och det har sen dess bara tillkommit ännu mer.

För längdskidåkarna finns det spår i byn och i den ännu lägre liggande byn Vénosc. Dessutom kan du med hjälp av en guide utnyttja spåren på glaciären och offpist spåren.

Såväl från centrum som från området Les Deux Alpes 1800 finns det flera möjligheter att ta sig upp på toppen. Väntetider finns knappt i Les Deux Alpes. Och eftersom många backar sträcker sig ända ner till byn, behöver du i slutet av dagen aldrig gå så långt för att ta dig till din lägenhet eller ditt hotell.

Prova på offpist område i La Grave:

För riktiga erfarna skidåkare som gillar lite av pulver, finns det angränsande området i La Grave. Det finns en blå skidbacke och resten är det bara offpist skidbackar. Från Deux Alpes kan du förlänga ditt liftkort till La Grave, där kan du mot uppbevisad liftkort åka med pistmaskinen upp i berget. Vi rekommenderar detta endast under professionell övervakning.

Läs mer om Les Deux Alpes

#!uc=CarouselListBoxInfo&locId=52322
#!uc=RecommendedAcco1&NumberAccosToDisplay=999&locId=145010 #!


Resenärer

Pris och information anpassas efter resesällskapets storlek. Barnrabatter dras av i bokningssteg 3.

Vuxna Äldre än 17 år
Barn (2 till 16 år)
Små barn (0 till 1 år)