Kontakta oss på telefon: 040-668 80 88

 Dölj det bästa priset
 Visa det bästa priset

Hotel Aiguille Lodge - FamJam

6,5

FamJam är en fantastisk skidsemester för hela familjen. Hela veckan finns det mycket att göra för unga och gamla. Det finns engelskaklasser, gratis barnomsorg och daglig afterski med massor av gratis arrangemang för hela familjen. Vad säger du om sprudlande liveframträdanden, magiska shower, ficklampa fackeltåg och maskeradfester? Barnen kan ha kul medan du njuter av en välförtjänt varm glögg, och det finns också mycket trevligt för resten av familjen. Vidare bor du bara en kort promenad från skidbacken, så på morgonen är det bara att spänna fast skidorna med en gång.. Detta ser ut att bli en oförglömlig vecka!

Residence Aiguille Lodge

Residence Aiguille Lodge är en perfekt plats, precis vid skidbacken. På den soliga terrassen är det alltid livligt. Komplexet är byggt i traditionell bergsstil, med mycket användning av trä och attribut från en svunnen tid på väggarna. Detta ger en typisk vinteratmosfär både i restaurangen och i lägenheterna. Ändå hittar du också modern lyx; det finns en Senseo kaffemaskin i din lägenhet och hotellet har även ett spa. Bastu, ångbad och jacuzzi gör att du helt kan återhämta dig efter en aktiv dag i backarna.

Läs mer

  • Direkt på backarna
  • Ivlig afterski för unga och gamla
  • Fri barnomsorg
  • Engelskalektioner

Liftkort

I det här paketet ingår inte liftkortet. Du kan boka liftkortet mot en kostnad.
Nyfiken på priserna?

Pension

#!uc=CarouselListBoxInfo3&locId=52322

Skidområdet: Les Deux Alpes

Höjd

3600m
1300m

Skidbackar

29km

34km

117km

45km

Liftar

Tåg 1
Kabinbana 3
Gondobana 3
Stollift 21
Släplift 25

Glaciärer

1

Längdspår

20km

Funparks

Inga

Les Deux Alpes erbjuder med 53 liftar nästan 227 kilometer skidbackar, ett enormt skidområde. Glaciären som hör till en av Europas största, garanterar en absolut snösäker vintersemester. Även på sommaren åker man skidor här. Det finns naturligtvis inte bara möjligheter för erfarna skidåkare, även nybörjare och avancerade skidåkare för valuta för pengarna. För de sistnämnda finns det framförallt anpassade skidbackar på glaciären. Les Deux Alpes har på en höjd av 2600 meter en utbredd funpark med bland annat halfpipes, diverse hopp och en boardercross där det regelbundet arrangeras tävlingar. För tio år sen startade man uppbyggnaden av denna funpark, som varje år blir bättre, finare och större. Redan för tre år sen blev den utsedd till Frankrikes bästa och det har sen dess bara tillkommit ännu mer.

För längdskidåkarna finns det spår i byn och i den ännu lägre liggande byn Vénosc. Dessutom kan du med hjälp av en guide utnyttja spåren på glaciären och offpist spåren.

Såväl från centrum som från området Les Deux Alpes 1800 finns det flera möjligheter att ta sig upp på toppen. Väntetider finns knappt i Les Deux Alpes. Och eftersom många backar sträcker sig ända ner till byn, behöver du i slutet av dagen aldrig gå så långt för att ta dig till din lägenhet eller ditt hotell.

Prova på offpist område i La Grave:

För riktiga erfarna skidåkare som gillar lite av pulver, finns det angränsande området i La Grave. Det finns en blå skidbacke och resten är det bara offpist skidbackar. Från Deux Alpes kan du förlänga ditt liftkort till La Grave, där kan du mot uppbevisad liftkort åka med pistmaskinen upp i berget. Vi rekommenderar detta endast under professionell övervakning.

Läs mer om Les Deux Alpes

#!uc=CarouselListBoxInfo&locId=52322
#!uc=RecommendedAcco1&NumberAccosToDisplay=999&locId=190248 #!


Resenärer

Pris och information anpassas efter resesällskapets storlek. Barnrabatter dras av i bokningssteg 3.

Vuxna Äldre än 17 år
Barn (2 till 16 år)
Små barn (0 till 1 år)