Kontakta oss på telefon: 040-668 80 88

lördag 8 december, 7 dagar, 7 personer inkl. liftkort , All Inclusive

 Dölj det bästa priset
 Visa det bästa priset

Hotel Aiguille Lodge

7

Hotel Aiguille Lodge är ett vackert hotell, som är byggt i den traditionella alp-stilen. Det har ett lugnt läge, precis ovanför centrum av Les Deux Alpes och direkt vid skidbackarna. Från terrassen på Hotel Aiguille Lodge kan du njuta av den vackra utsikten över området med en läcker drink i handen. Den livliga restaurangen Restaurant/Bar Vie är också mycket trevlig att besöka om du vill ha en delikat måltid efter en lång dag i pisterna.

Läs mer

Läge och omgivning

 • Avstånd till centrum: cirka 300 meter
 • Direkt vid skidbackarna
 • Avstånd till skidlift cirka 150 meter
 • Närmaste (mini) mataffär cirka 200 meter

Läs mer

 • Nära till skidliften
 • Fina lägenheter
 • Utmärkt service
 • Kaffebryggare i varje lägenhet
 • All inclusive

Faciliteter

 • Klass: komfort
 • Reception
 • Brödservice
 • Wi-Fi i allmänna utrymmen (gratis)

Fler faciliteter

Liftkort

För mer information om liftkorten, klicka på information (i) ikonen.

Pension

All inclusive

Frukostbuffén och tre-rätters menyn serveras i den närliggande restaurangen Vie som ligger precis intill. På morgonen finns det en stor frukostbuffé med flera olika typer av bröd och pålägg, yoghurt, müsli och ett urval av färsk frukt dagligen. Färska croissainter, ägg eller pannkakor.

Du kommer att packa din egen lunch från ett därtill avsett urval. På kvällen finns det tre rätters middag som ger dig en möjlighet för att välja mellan flera huvudrätter, och efter det serveras ostbricka. Två gånger i veckan erbjuds det olika lokala specialiteter (raclette och en kväll med det franska köket).

#!uc=CarouselListBoxInfo3&locId=52322

Skidområdet: Les Deux Alpes

Höjd

3600m
1300m

Skidbackar

29km

34km

117km

45km

Liftar

Tåg 1
Kabinbana 3
Gondobana 3
Stollift 21
Släplift 25

Glaciärer

1

Längdspår

20km

Funparks

Inga

Les Deux Alpes erbjuder med 53 liftar nästan 227 kilometer skidbackar, ett enormt skidområde. Glaciären som hör till en av Europas största, garanterar en absolut snösäker vintersemester. Även på sommaren åker man skidor här. Det finns naturligtvis inte bara möjligheter för erfarna skidåkare, även nybörjare och avancerade skidåkare för valuta för pengarna. För de sistnämnda finns det framförallt anpassade skidbackar på glaciären. Les Deux Alpes har på en höjd av 2600 meter en utbredd funpark med bland annat halfpipes, diverse hopp och en boardercross där det regelbundet arrangeras tävlingar. För tio år sen startade man uppbyggnaden av denna funpark, som varje år blir bättre, finare och större. Redan för tre år sen blev den utsedd till Frankrikes bästa och det har sen dess bara tillkommit ännu mer.

För längdskidåkarna finns det spår i byn och i den ännu lägre liggande byn Vénosc. Dessutom kan du med hjälp av en guide utnyttja spåren på glaciären och offpist spåren.

Såväl från centrum som från området Les Deux Alpes 1800 finns det flera möjligheter att ta sig upp på toppen. Väntetider finns knappt i Les Deux Alpes. Och eftersom många backar sträcker sig ända ner till byn, behöver du i slutet av dagen aldrig gå så långt för att ta dig till din lägenhet eller ditt hotell.

Prova på offpist område i La Grave:

För riktiga erfarna skidåkare som gillar lite av pulver, finns det angränsande området i La Grave. Det finns en blå skidbacke och resten är det bara offpist skidbackar. Från Deux Alpes kan du förlänga ditt liftkort till La Grave, där kan du mot uppbevisad liftkort åka med pistmaskinen upp i berget. Vi rekommenderar detta endast under professionell övervakning.

Läs mer om Les Deux Alpes

#!uc=CarouselListBoxInfo&locId=52322
#!uc=RecommendedAcco1&NumberAccosToDisplay=999&locId=151420 #!


Resenärer

Pris och information anpassas efter resesällskapets storlek. Barnrabatter dras av i bokningssteg 3.

Vuxna Äldre än 17 år
Barn (2 till 16 år)
Små barn (0 till 1 år)