Kontakta oss på telefon: 040-668 80 88

lördag 6 januari, 7 dagar, 12 personer inkl. liftkort ,

 Dölj det bästa priset
 Visa det bästa priset

Chalet Le Husky - Med catering

Vill du komma bort på en skidsemester där du inte behöver tänka på matlagning och andra vardagliga bestyr? Då är Charlet le Husky rätt semesterbostad för dig. Här tillagas måltiderna åt dig i ditt eget stora kök. Denna stuga är byggd i traditionell Savoyard-stil och är perfekt för en gruppresa. Pisterna ligger bara 150 m bort och om vädret tillåter kan du åka hela vägen tillbaka till stugan på eftermiddagen. Centrala Hameau Bettaix ligger bara 50 m bort och Les Menuires 4 km. Med den nybyggda skidliften tar du dig dit på 5 minuter.

 

Efter en lång dag i pisterna kan du och ditt sällskap slå er ner i den bekväma soffgruppen och spela sällskapsspel vid det stora bordet, medan maten förbereds åt er i köket. Stugan har tre våningar och bekvämligheter som till exempel uppvärmt skidskåp, bastu, och på terrassen hittar du en jacuzzi där du utan problem kan slappna av efter en aktiv dag. På Charlet le Husky kommer du utan tvekan få en fantastisk semester. 

Läs mer

Läge och omgivning

 • Avstånd till centrum; Hameau de Bettaix cirka 50 meter, Les Menuires cirka 4,1 kilometer
 • Avstånd till uttagsautomat cirka 3,8 kilometer
 • Avstånd till skidbacke cirka 150 meter
 • Avstånd till skidlift cirka 150 meter

Läs mer

 • Stuga med catering
 • Bastu och jacuzzi
 • 150 m från pisterna
 • Perfekt för gruppresor
 • Med kör själv eller flyg

Faciliteter

 • Totalt antal våningar: antal: 3
 • Totalt antal byggnader: antal: 1
 • Ingen hiss
 • Wi-Fi

Fler faciliteter

Liftkort

För mer information om liftkorten, klicka på information (i) ikonen.

Pension

Cateringservice

I cateringtjänsten ingår 7x frukostar, 6x fikor med tårta eller en rejäl mellanmål, och 6x 3-rätters middagar, tillagad åt dig i stugan. För barn 11 år eller yngre finns en särskild 2-rätters barnmeny till middag, som kommer att serveras runt 18:00. Den vanliga middagen serveras runt 19:30.

På begäran är det möjligt att boka i lunch till en kostnad av € 7,50 per person per/dag.

 

Observera att catering inte inkluderar drycker.

Läskedrycker och fruktjuicer: 1 euro

Öl och vin: 1.50 euro

Du kan också välja en dryckespaket. Kostnaden för vuxna 40 euro och för barn 30 euro.

[SUBREGION_X_IS_IN_MAINREGION_Y]

Höjd

3230m
1300m

Skidbackar

38km

62km

60km

0km

Liftar

Tåg 0
Kabinbana 3
Gondobana 5
Stollift 23
Släplift 20

Glaciärer

Inga

Längdspår

28km

Funparks

Inga

#!uc=CarouselListBoxInfo3&locId=52338

Skidområdet: Les Trois Vallées

Höjd

3230m
1100m

Skidbackar

73km

217km

310km

0km

Liftar

Tåg 0
Kabinbana 0
Gondobana 33
Stollift 40
Släplift 105

Glaciärer

1

Längdspår

132km

Funparks

Inga

 Härlig skidåkning i Les Trois Vallées

I Alperna, väster om L’Espace Killy ligger pudersnöparadiset Les Trois Vallées, där du hittar Val Thorens, Den högst belägna skidorten i Frankrike. Härifrån går många liftar som tar dig till ännu högre belägna pister. På skidresor till Les Trois Vallées kan du åka skidor från 1300 upp till 32090 meters höjd och är det största anslutna skidområdet i hela världen.

Med 180 liftar och 600 kilometer välpreparerade pister finns här till synes oändligt mycket att upptäcka. Det välutvecklade liftnätverket förbinder inte bara de större skidorterna Val Thorens, Les Menuires, Meribel och Courchevel, utan även Saint Martin, La Tania och Brides les Bains, så att du kan utforska de tre dalarna obehindrat.

Pistutbudet varierar från nybörjarpister för de som gör sina första åk till tuffa pister för erfarna proffs, så att alla kan hitta skidåkning som passar sin nivå. För snowboardåkare finns det en funpark, halfpipe och en boardercross. Dessutom finns det praktiskt taget obegränsade offpist-möjligheter som kan utforska under ledning av pistguider. Söker du längdskidspår till de lägre belägna områdena Méribel, La Tania och Les Menuires.

Tre dalar – tre skidorter

De tre dalarnas mest kända och kanske populäraste skidort är utan tvekan Val Thorens. Om du söker en snösäker skidresa är Val Thorens ett riktigt bra tips, detta är nämligen den högst belägna skidorten i hela Alperna. Men det är inte bara skidåkningen som är bra här, den stora staden erbjuder även gott om aktiviteter som inte är snörelaterade och utbudet av restauranger, afterski och nattklubbar lämnar inget att önska.

Méribel är en lite exklusivare del av Les Trois Vallées. Här kan du njuta av vacker traditionell arkitektur och besöka utsökta restauranger som serverar lokala franska specialiteter. Här finns även möjlighet att gå på bio, spela bowling eller ta en tur på snöskoter.

Om familjen ska med på skidsemestern kan vi rekommendera Les Ménuires. Denna familjevänliga skidort erbjuder ett bra utbud av aktiviteter utanför pisterna och flera barnklubbar. Hela byn har ett fantastiskt läge som göra att du kan njuta av solen på de många uteserveringarna hela dagen.

Skidresor till Les Trois Vallées – Alltid inklusive liftkort

Sunweb har ett stort utbud av skidresor till Les Trois Vallées. Oavsett om din skidsemester ska vara billig, lyxig eller bara till bästa priset, har Sunweb rätt skidresor i Alperna för dig. Semesterbostäderna består främst av hotell och lägenheter, men vi har också ett stort utbud av chalet och alpstugor. När du bokar skidresor till Frankrike med Sunweb inkluderas alltid liftkort i priset.

Läs mer om Les Trois Vallées

#!uc=CarouselListBoxInfo&locId=52338
#!uc=RecommendedAcco1&NumberAccosToDisplay=999&locId=6123478 #!


Resenärer

Pris och information anpassas efter resesällskapets storlek. Barnrabatter dras av i bokningssteg 3.

Vuxna Äldre än 17 år
Barn (2 till 16 år)
Små barn (0 till 1 år)