Kontakta oss på telefon: 040-668 80 88

lördag 14 april, 7 dagar, 2 personer inkl. liftkort , Halvpension

 Dölj det bästa priset
 Visa det bästa priset

Hotell Club Belambra Neige et Ciel

7,8

Komfort och barnvänlig är utmärkande för Hotell Club Belambra Neige et Ciel i Les Menuires. Här kommer barnen aldrig vara uttråkade, de erbjuder roliga aktiviteter. I barn- och miniklubben kan de leka, medan du själv ger dig ut i de vackra skidbackarna i området och Skidbacken är bokstavligen runt hörnet.

De bekväma lägenheterna är fint inredda och erbjuder en magnifik utsikt över de snöklädda topparna. Efter en hektisk dag i skidbacken kan du njuta av solen på den vackra solterrassen. Ett omfattande utbud av faciliteter på denna anläggning bidrar en trevlig och bekymmerslös semester för alla!

Läs mer

Läge och omgivning

 • Avstånd till centrum: cirka 1,0 kilometer
 • Avstånd till flygplats Lyon cirka 183 kilometer
 • Avstånd till tågstation Moutiers-Salins cirka 27 kilometer
 • Avstånd till uttagsautomat cirka 200 meter

Läs mer

 • Barnvänligt hotell
 • Vackert läge
 • Stor solterrass
 • Flexibel halvpension
 • Många faciliteter
 • Med kör själv eller flyg
 • Mest bokade Les Menuires

Faciliteter

 • Klass: komfort
 • Reception
 • Hiss
 • Lobby

Fler faciliteter

Liftkort

För mer information om liftkorten, klicka på information (i) ikonen.

Pension

Halvpension

Frukost, lunch och middag serveras som buffé. Du kan välja själv eller om du vill använda halvpension som frukost och middag eller frukost och lunch. Det finns också en möjlighet att variera dag för dag.

HELPENSION

  8 dagar 23.12 - 14.04 1326,35:- [MEALPLANPRICE_PER_PERSON]

  [SUBREGION_X_IS_IN_MAINREGION_Y]

  Höjd

  3230m
  1300m

  Skidbackar

  38km

  62km

  60km

  0km

  Liftar

  Tåg 0
  Kabinbana 3
  Gondobana 5
  Stollift 23
  Släplift 20

  Glaciärer

  Inga

  Längdspår

  28km

  Funparks

  Inga

  #!uc=CarouselListBoxInfo3&locId=52338

  Skidområdet: Les Trois Vallées

  Höjd

  3230m
  1100m

  Skidbackar

  73km

  217km

  310km

  0km

  Liftar

  Tåg 0
  Kabinbana 0
  Gondobana 33
  Stollift 40
  Släplift 105

  Glaciärer

  1

  Längdspår

  132km

  Funparks

  Inga

   Härlig skidåkning i Les Trois Vallées

  I Alperna, väster om L’Espace Killy ligger pudersnöparadiset Les Trois Vallées, där du hittar Val Thorens, Den högst belägna skidorten i Frankrike. Härifrån går många liftar som tar dig till ännu högre belägna pister. På skidresor till Les Trois Vallées kan du åka skidor från 1300 upp till 32090 meters höjd och är det största anslutna skidområdet i hela världen.

  Med 180 liftar och 600 kilometer välpreparerade pister finns här till synes oändligt mycket att upptäcka. Det välutvecklade liftnätverket förbinder inte bara de större skidorterna Val Thorens, Les Menuires, Meribel och Courchevel, utan även Saint Martin, La Tania och Brides les Bains, så att du kan utforska de tre dalarna obehindrat.

  Pistutbudet varierar från nybörjarpister för de som gör sina första åk till tuffa pister för erfarna proffs, så att alla kan hitta skidåkning som passar sin nivå. För snowboardåkare finns det en funpark, halfpipe och en boardercross. Dessutom finns det praktiskt taget obegränsade offpist-möjligheter som kan utforska under ledning av pistguider. Söker du längdskidspår till de lägre belägna områdena Méribel, La Tania och Les Menuires.

  Tre dalar – tre skidorter

  De tre dalarnas mest kända och kanske populäraste skidort är utan tvekan Val Thorens. Om du söker en snösäker skidresa är Val Thorens ett riktigt bra tips, detta är nämligen den högst belägna skidorten i hela Alperna. Men det är inte bara skidåkningen som är bra här, den stora staden erbjuder även gott om aktiviteter som inte är snörelaterade och utbudet av restauranger, afterski och nattklubbar lämnar inget att önska.

  Méribel är en lite exklusivare del av Les Trois Vallées. Här kan du njuta av vacker traditionell arkitektur och besöka utsökta restauranger som serverar lokala franska specialiteter. Här finns även möjlighet att gå på bio, spela bowling eller ta en tur på snöskoter.

  Om familjen ska med på skidsemestern kan vi rekommendera Les Ménuires. Denna familjevänliga skidort erbjuder ett bra utbud av aktiviteter utanför pisterna och flera barnklubbar. Hela byn har ett fantastiskt läge som göra att du kan njuta av solen på de många uteserveringarna hela dagen.

  Skidresor till Les Trois Vallées – Alltid inklusive liftkort

  Sunweb har ett stort utbud av skidresor till Les Trois Vallées. Oavsett om din skidsemester ska vara billig, lyxig eller bara till bästa priset, har Sunweb rätt skidresor i Alperna för dig. Semesterbostäderna består främst av hotell och lägenheter, men vi har också ett stort utbud av chalet och alpstugor. När du bokar skidresor till Frankrike med Sunweb inkluderas alltid liftkort i priset.

  Läs mer om Les Trois Vallées

  #!uc=CarouselListBoxInfo&locId=52338
  #!uc=RecommendedAcco1&NumberAccosToDisplay=999&locId=40158 #!


  Resenärer

  Pris och information anpassas efter resesällskapets storlek. Barnrabatter dras av i bokningssteg 3.

  Vuxna Äldre än 17 år
  Barn (2 till 16 år)
  Små barn (0 till 1 år)