Kontakta oss på telefon: 040-668 80 88

lördag 16 december, 7 dagar, 6 personer inkl. liftkort , Endast boende

 Dölj det bästa priset
 Visa det bästa priset

Résidence Club MMV Le Coeur des Loges

7,5

Résidence Le Coeur des Loges är ett fint fyrstjärnigt boende med ett bra läge i den mer traditionella delen av Les Menuires. Residenset erbjuder en utmärkt utsikt över Belleville dalen och pisterna ligger precis utanför, så du har ingen ursäkt att inte vara den första på skidororna varje morgonen.

Rummen är inredda med omsorg, och hela hotellet har en modern, exklusiv design. Här kan du välja mellan en tvårumslägenhet för fyra personer sexrumslägenhet för tolv personer. Så hit kan du åka oberoende om du åker en grupp vänner, familj eller ett par. Alla rum har dessutom en balkong med fantastisk utsikt och ett välutrustat kök där du kan laga semesterns måltider. Vill du slippa laga mat har hotellet en restaurang och det ligger fler i närheten. Om du vill rå om dig själv har hotellet ett härligt spa. Mot en extra avgift kan du även använda jacuzzin och bastun eller njuta av ångbad och massagebehandlingar. Den uppvärmda inomhuspoolen är gratis att använda.

För att slippa bära runt på skidorna har Résidence Club MMV Le Coeur des Loges ett förvaringsskåp där du kan lämna skidorna. Andra trevliga bekvämligheter de erbjuder är trevlig solterrass och gratis wifi i hela byggnaden. Här kan du verkligen fira  perfekta skidsemestern!

Läs mer

Läge och omgivning

 • Avstånd till centrum; cirka 300 meter
 • Direkt vid skidbackarna
 • Avstånd till skidlift cirka 200 meter
 • Närmaste affärer cirka 50 meter

Läs mer

Med Sunweb Selections har vi samlat de bäst rankade hotellen, lägenheterna och stugorna. Varje boende är ett riktigt skidsemester paradis, med bekväma rum, balkong och nära afterski. Allt till ett överkomligt Sunweb pris!

Läs mer

Vill du se fler Sunweb Selections hotell? Vi erbjuder Selections på många av våra trevliga destinationer

Alla Selections hotell

Är Sunweb Selections inte vad du letar efter? Se våra andra Koncept och hitta exakt den semester söker!

 • Ski in / ski out
 • Nybyggt lägenhetshotell
 • Utsikt över Belleville dalen
 • Spa-anläggningar
 • Lägenheter för 12 personer
 • Med kör själv eller flyg

Faciliteter

 • Reception (öppen: lördag från kl.08:00 till kl. 20:00, öppna söndag och fredag från kl. 08:00 till 12:30 och från kl. 16:30 till 19:30)
 • Parkeringsgarage
 • Wi-Fi i allmänna utrymmen (gratis), på rummet (gratis)
 • Deposition (att betalas kontant eller med kreditkort)

Fler faciliteter

Liftkort

För mer information om liftkorten, klicka på information (i) ikonen.

Pension

Endast boende

[SUBREGION_X_IS_IN_MAINREGION_Y]

Höjd

3230m
1300m

Skidbackar

38km

62km

60km

0km

Liftar

Tåg 0
Kabinbana 3
Gondobana 5
Stollift 23
Släplift 20

Glaciärer

Inga

Längdspår

28km

Funparks

Inga

#!uc=CarouselListBoxInfo3&locId=52338

Skidområdet: Les Trois Vallées

Höjd

3230m
1100m

Skidbackar

73km

217km

310km

0km

Liftar

Tåg 0
Kabinbana 0
Gondobana 33
Stollift 40
Släplift 105

Glaciärer

1

Längdspår

132km

Funparks

Inga

 Härlig skidåkning i Les Trois Vallées

I Alperna, väster om L’Espace Killy ligger pudersnöparadiset Les Trois Vallées, där du hittar Val Thorens, Den högst belägna skidorten i Frankrike. Härifrån går många liftar som tar dig till ännu högre belägna pister. På skidresor till Les Trois Vallées kan du åka skidor från 1300 upp till 32090 meters höjd och är det största anslutna skidområdet i hela världen.

Med 180 liftar och 600 kilometer välpreparerade pister finns här till synes oändligt mycket att upptäcka. Det välutvecklade liftnätverket förbinder inte bara de större skidorterna Val Thorens, Les Menuires, Meribel och Courchevel, utan även Saint Martin, La Tania och Brides les Bains, så att du kan utforska de tre dalarna obehindrat.

Pistutbudet varierar från nybörjarpister för de som gör sina första åk till tuffa pister för erfarna proffs, så att alla kan hitta skidåkning som passar sin nivå. För snowboardåkare finns det en funpark, halfpipe och en boardercross. Dessutom finns det praktiskt taget obegränsade offpist-möjligheter som kan utforska under ledning av pistguider. Söker du längdskidspår till de lägre belägna områdena Méribel, La Tania och Les Menuires.

Tre dalar – tre skidorter

De tre dalarnas mest kända och kanske populäraste skidort är utan tvekan Val Thorens. Om du söker en snösäker skidresa är Val Thorens ett riktigt bra tips, detta är nämligen den högst belägna skidorten i hela Alperna. Men det är inte bara skidåkningen som är bra här, den stora staden erbjuder även gott om aktiviteter som inte är snörelaterade och utbudet av restauranger, afterski och nattklubbar lämnar inget att önska.

Méribel är en lite exklusivare del av Les Trois Vallées. Här kan du njuta av vacker traditionell arkitektur och besöka utsökta restauranger som serverar lokala franska specialiteter. Här finns även möjlighet att gå på bio, spela bowling eller ta en tur på snöskoter.

Om familjen ska med på skidsemestern kan vi rekommendera Les Ménuires. Denna familjevänliga skidort erbjuder ett bra utbud av aktiviteter utanför pisterna och flera barnklubbar. Hela byn har ett fantastiskt läge som göra att du kan njuta av solen på de många uteserveringarna hela dagen.

Skidresor till Les Trois Vallées – Alltid inklusive liftkort

Sunweb har ett stort utbud av skidresor till Les Trois Vallées. Oavsett om din skidsemester ska vara billig, lyxig eller bara till bästa priset, har Sunweb rätt skidresor i Alperna för dig. Semesterbostäderna består främst av hotell och lägenheter, men vi har också ett stort utbud av chalet och alpstugor. När du bokar skidresor till Frankrike med Sunweb inkluderas alltid liftkort i priset.

Läs mer om Les Trois Vallées

#!uc=CarouselListBoxInfo&locId=52338
#!uc=RecommendedAcco1&NumberAccosToDisplay=999&locId=6120859 #!


Resenärer

Pris och information anpassas efter resesällskapets storlek. Barnrabatter dras av i bokningssteg 3.

Vuxna Äldre än 17 år
Barn (2 till 16 år)
Små barn (0 till 1 år)