Kontakta oss på telefon: 040-668 80 88

lördag 23 mars, 7 dagar, 2 personer inkl. liftkort , Halvpension

 Dölj det bästa priset
 Visa det bästa priset

Chalet Hotel Alpina

8,3

Chalet Hotel Alpina är ett mysigt familjehotell. Detta centralt belägna hotell drivs sedan tre generationer av familjen Marullaz. Både liften och centrum ligger inom gångavstånd från hotellet, som dessutom ligger på en fantastiskt fin plats!

På detta hotell bor du med halvpension med utsökt fransk mat. Behöver du lite avkoppling? Då är du mer än välkommen att använda hotellets bastu och jacuzzi - perfekt efter en dag i pisten!

Läs mer

Läge och omgivning

 • Avstånd till centrum: cirka 200 meter
 • Avstånd till flygplats Geneve cirka 80 kilometer
 • Avstånd till skidlift cirka 200 meter
 • Närmaste affärer cirka 250 meter

Läs mer

 • Liftkort för Les Portes du Soleil ingår
 • Nära skidliften
 • Bastu och jacuzzi
 • Med kör själv eller flyg
 • Nära centrum
 • Stor boka tidigt rabatt!

Faciliteter

 • Totalt antal rum: antal: 20
 • Totalt antal våningar: antal: 3
 • Totalt antal byggnader: antal: 1
 • Reception (öppen från kl. 08:00 till kl. 22:00)

Fler faciliteter

Liftkort

För mer information om liftkorten, klicka på information (i) ikonen.

Pension

Halvpension

Med halvpension ingår frukostbuffé och middagsmeny med säsongsbetonade produkter. Det finns också möjlighet att prova fondue och raclette.
#!uc=CarouselListBoxInfo3&locId=52162

Skidområdet: Les Portes du Soleil

Höjd

2400m
950m

Skidbackar

65km

247km

298km

40km

Liftar

Tåg 0
Kabinbana 3
Gondobana 10
Stollift 81
Släplift 102

Glaciärer

Inga

Längdspår

190km

Funparks

Inga

Härlig skidåkning i Les Portes du Soleil

Skidområdet Les Portes du Soleil består av cirka 650 kilometer pist, utspritt sydöstra Frankrike och Schweiz, strax norr om bergsområdet Le Grand Massif. Detta är det också ett av de största skidområdena i världen. Totalt sett finns det mer än 200 liftar. Varje år blir skidområdet större och mer modernt, med snabba stol- och kabinliftar. På skidresor till Les Portes du Soleil under högsäsongen får du stå i kö lite längre tid, men ofta använder man sig av två liftar som går bredvid varandra.

Skidområdet erbjuder stora möjligheter för såväl nybörjare som avancerade åkare. För nybörjare finns det många blå pister, riktigt avancerade skid- och snowboardåkare kan bland annat pröva sina färdigheter i den legendariska branta skidbacken Mur Suisse (den schweiziska muren). Mur Suisse är en superbrant orange pist (lokal benämning för svårare än svart). Den lägsta pisten är en röd på 7 kilometer och ligger i den Schweiziska delen av Les Portes du Soleil.

För snowboardåkare finns det flera halfpipes och snöparker i området. Les Portes du Soleil är med sitt höga läge väldigt snösäkert. Dessutom använder man sig av snökanoner i området så att du under hela säsongen kan njuta av de vita skidbackarna.

De populära skidorterna

Huvidskidorten i detta fantastiska skidområde är Morazine, som är en familjevänlig skidort där du även hittar flera aktiviteter utanför skidåkningen. För de riktigt duktiga åkarna kan du hyra en guide och de dig ut i orörd offpist. Skulle du mot förmodan tröttna på snö finns här goda shoppingmöjligheter och avkopplande spa. Byn är dessutom en av de få i franska Alperna som bevarat sin traditionella Svoyard-arkitektur.

Ovanför Morazine på 1800 meters höjd hittar du Avoriaz, en mysig by med massor av aktiviteter. Reser du med familjen och vill utforska de brantare pisterna finns här både skidskola och barnpassning där barnen kan öva på sin skidåkning eller leka med de andra barnen. Det är även från Avoriaz du tar dig till Schweiz, antingen via den branta pisten Le Mur eller någon av de mindre branta vägarna.

Châtel är en stad som trots sin relativt stora storlek behållit sin traditionella arkitekter och mysiga atmosfär. I byns två centrum hittar du ett bra utbud av restauranger, pubar, och bussar som kör mellan stadsdelarna. I stadens utkant finner du de mysiga alpstugorna som staden gjort sig så känd för.

Skidresor till Les Portes du Soleil – Alltid inklusive liftkort

Sunweb har ett stort utbud av skidresor till Les Portes du Soleil. Oavsett om din skidsemester ska vara billig, lyxig eller bara till bästa priset, har Sunweb rätt skidresor i Alperna för dig. Semesterbostäderna består främst av hotell och lägenheter, men vi har också ett stort utbud av chalet och alpstugor. När du bokar skidresor till Frankrike med Sunweb inkluderas alltid liftkort i priset.

Läs mer om Les Portes du Soleil

#!uc=CarouselListBoxInfo&locId=52162
#!uc=RecommendedAcco1&NumberAccosToDisplay=999&locId=118414 #!


Resenärer

Pris och information anpassas efter resesällskapets storlek. Barnrabatter dras av i bokningssteg 3.

Vuxna Äldre än 17 år
Barn (2 till 16 år)
Små barn (0 till 1 år)