Kontakta oss på telefon: 040-668 80 88

lördag 13 april, 7 dagar, 1 person inkl. liftkort , Halvpension

 Dölj det bästa priset
 Visa det bästa priset

Hotel Club Le Crêt

8,4

Från Hotel Club Le Crêt har du undebar utsikt över Morzines snöklädda bergstoppar. Med bara ett par minuters promenad till skidliften är pisterna aldrig långt bort! Skidliftarna ger dig tillgång till Les Portes du Soleils omfattande skidområde med sin magnifika ch breda skidbackar.

Det är bara några minuters promenad till Morzines trevliga centrum där du bland annat kan njuta av en måltid i någon av de mysiga restaurangerna eller trivas på byns trevliga pubar. Om du vill spendera din kväll med avkoppling, så du har tillgång till hotellets wellness-avdelning. Här kan du simma några längder i inomhuspoolen eller njuta i ångbadet. Hotel Club Le Crêt ett perfekt val för en bekväm vistelse i den mysiga skidorten Morzine!

Läs mer

Läge och omgivning

 • Avstånd till centrum: cirka 800 meter
 • Avstånd till flygplats Geneve cirka 80 kilometer
 • Avstånd till uttagsautomat cirka 500 meter
 • Avstånd till skidbuss cirka 10 meter ( skidbuss gratis vid uppvisande av liftkort)

Läs mer

 • Liftkort för Les Portes du Soleil ingår
 • Mysig hotell
 • Mycket vänlig och hjälpsam personal
 • Wellness
 • Med kör själv eller flyg
 • Stor boka tidigt rabatt!

Faciliteter

 • Klass: komfort
 • Reception (öppen från kl. 08:00 till kl. 22:00)
 • Hiss
 • Frukostrum

Fler faciliteter

Liftkort

För mer information om liftkorten, klicka på information (i) ikonen.

Pension

Halvpension

 • Frukost och trerätters middagsbuffé serveras i hotellets restaurang. Lunch serveras på restaurang Chez Flo, som ligger längst ner i backen vid liftarna. I måltiderna på hotellet (inte lunchen på restaurang Chez Flo) ingår vin.
 • Halvpension och helpension startar med middag på ankomstdagen och avslutas med frukost på avresedagen.

HELPENSION

  8 dagar 22.12 - 13.04 1349,40:- [MEALPLANPRICE_PER_PERSON]
  #!uc=CarouselListBoxInfo3&locId=52162

  Skidområdet: Les Portes du Soleil

  Höjd

  2400m
  950m

  Skidbackar

  65km

  247km

  298km

  40km

  Liftar

  Tåg 0
  Kabinbana 3
  Gondobana 10
  Stollift 81
  Släplift 102

  Glaciärer

  Inga

  Längdspår

  190km

  Funparks

  Inga

  Härlig skidåkning i Les Portes du Soleil

  Skidområdet Les Portes du Soleil består av cirka 650 kilometer pist, utspritt sydöstra Frankrike och Schweiz, strax norr om bergsområdet Le Grand Massif. Detta är det också ett av de största skidområdena i världen. Totalt sett finns det mer än 200 liftar. Varje år blir skidområdet större och mer modernt, med snabba stol- och kabinliftar. På skidresor till Les Portes du Soleil under högsäsongen får du stå i kö lite längre tid, men ofta använder man sig av två liftar som går bredvid varandra.

  Skidområdet erbjuder stora möjligheter för såväl nybörjare som avancerade åkare. För nybörjare finns det många blå pister, riktigt avancerade skid- och snowboardåkare kan bland annat pröva sina färdigheter i den legendariska branta skidbacken Mur Suisse (den schweiziska muren). Mur Suisse är en superbrant orange pist (lokal benämning för svårare än svart). Den lägsta pisten är en röd på 7 kilometer och ligger i den Schweiziska delen av Les Portes du Soleil.

  För snowboardåkare finns det flera halfpipes och snöparker i området. Les Portes du Soleil är med sitt höga läge väldigt snösäkert. Dessutom använder man sig av snökanoner i området så att du under hela säsongen kan njuta av de vita skidbackarna.

  De populära skidorterna

  Huvidskidorten i detta fantastiska skidområde är Morazine, som är en familjevänlig skidort där du även hittar flera aktiviteter utanför skidåkningen. För de riktigt duktiga åkarna kan du hyra en guide och de dig ut i orörd offpist. Skulle du mot förmodan tröttna på snö finns här goda shoppingmöjligheter och avkopplande spa. Byn är dessutom en av de få i franska Alperna som bevarat sin traditionella Svoyard-arkitektur.

  Ovanför Morazine på 1800 meters höjd hittar du Avoriaz, en mysig by med massor av aktiviteter. Reser du med familjen och vill utforska de brantare pisterna finns här både skidskola och barnpassning där barnen kan öva på sin skidåkning eller leka med de andra barnen. Det är även från Avoriaz du tar dig till Schweiz, antingen via den branta pisten Le Mur eller någon av de mindre branta vägarna.

  Châtel är en stad som trots sin relativt stora storlek behållit sin traditionella arkitekter och mysiga atmosfär. I byns två centrum hittar du ett bra utbud av restauranger, pubar, och bussar som kör mellan stadsdelarna. I stadens utkant finner du de mysiga alpstugorna som staden gjort sig så känd för.

  Skidresor till Les Portes du Soleil – Alltid inklusive liftkort

  Sunweb har ett stort utbud av skidresor till Les Portes du Soleil. Oavsett om din skidsemester ska vara billig, lyxig eller bara till bästa priset, har Sunweb rätt skidresor i Alperna för dig. Semesterbostäderna består främst av hotell och lägenheter, men vi har också ett stort utbud av chalet och alpstugor. När du bokar skidresor till Frankrike med Sunweb inkluderas alltid liftkort i priset.

  Läs mer om Les Portes du Soleil

  #!uc=CarouselListBoxInfo&locId=52162
  #!uc=RecommendedAcco1&NumberAccosToDisplay=999&locId=144999 #!


  Resenärer

  Pris och information anpassas efter resesällskapets storlek. Barnrabatter dras av i bokningssteg 3.

  Vuxna Äldre än 17 år
  Barn (2 till 16 år)
  Små barn (0 till 1 år)