Kontakta oss på telefon: 040-668 80 88

lördag 7 april, 7 dagar, 10 personer inkl. liftkort , Endast boende

 Dölj det bästa priset
 Visa det bästa priset

Chalets de la Fontaine - Extra lgh

Résidence Les Chalets de la Fontaine är byggt i traditionell chalet-stil och ligger i den franska skidorten St Jean d'Arves. Här har du fantastisk utsikt över de vackra omgivningarna.

Boendet har en enkel men mysig inredning och ligger precis intill skidliften samt byns centrum. En mysig restaurang och snabbköpet ligger bara ett stenkast bort. Om du känner för att koppla av efter en lång dag i pisterna kan du använda bastun och poolen som ligger en kort promenad längs vägen.

Läs mer

Läge och omgivning

 • Avstånd till centrum cirka 50 meter
 • Avstånd till skidbacke cirka 250 meter
 • Avstånd till skidlift cirka 200 meter

Läs mer

 • Centralt läge
 • Bra val för mindre grupper
 • Fantastisk utsikt
 • Bastu och simbassäng
 • Nära till centrum

Faciliteter

 • Reception
 • Lobby
 • Brödservice
 • Parkeringsgarage

Fler faciliteter

Liftkort

För mer information om liftkorten, klicka på information (i) ikonen.

Pension

Endast boende

Till en kostnad av 22,50 euro per person/natt kan du boka med halvpension. Barn 2-11 år får 10% rabatt. Halvpension serveras på Bar Restaurant Le Chalet, som ligger 50 meter från bostaden.

Restaurang Le Chalet annordnar temakvällar för de som inte har bokat halvpension, dessa kan bokas lokalt.

#!uc=CarouselListBoxInfo3&locId=52337

Skidområdet: Les Sybelles

Höjd

2620m
1100m

Skidbackar

19km

191km

71km

29km

Liftar

Tåg 0
Kabinbana 0
Gondobana 0
Stollift 28
Släplift 45

Glaciärer

Inga

Längdspår

42km

Funparks

Inga

Härlig skidåkning i Les Sybelles

Skidresor till Les Sybelles blir allt mer populärt bland framför allt skandinaviska skidåkare, och det är inte svårt att förstå varför. Detta fantastiska skidområde är det fjärde största i Frankrike och ligger mellan Alpe d’Huez i väst och Galibier Thabor i öst. Detta område erbjuder med sina 310 kilometer av pist ett varierat utbud av pister och det är inte konstigt att skidområdet blir mer och mer populärt.

Skidområdet består av byarna Le Corbier, St. Jean d'Arves, Les Bottières, La Toussuire, St. Sorlin d'Arves och St. Colomban des Villards. Detta stora och varierade område har många pister för nybörjare men också erfarna skidåkare. För de mer för de riktigt duktiga åkarna finns det gott om möjligheter susa ner för de svarta pisterna och offpist. Om du ska ut i offpisten rekommenderar vi att du hyr en erfaren bergsguide under turen.

De mest utmanande nedfarterna hittar man i skidområdet St. Sorlin d'Arves. För dem som gillar att hoppa, finns det en bra funpark både i Le Corbier och La Toussuire.

Upptäck Le Sybelles familjevänliga skidorter

Mitt i detta fantastiska skidområde på 1750 meters höjd hittar du den trevliga Le Corbier. I stadens bilfria centrum finns gott om restauranger som serverar god lokal mat. Här hittar du både ett bra utbud av aktiviteter men också ett spa där trötta muskler kan slappna av. Staden har dessutom fått en utmärkelse för sin familjevänlighet.

Är du på jakt efter en skidresa, med boende på lite mindre och mysiga hotell är det La Toussuire du ska åka till. Här kan spela en omgång bowling på kvällen och staden har generellt sett ganska förmånliga priser, vilket gör den populär bland familjer.

St. Jean d’Arves är en bergsby vars popularitet och utbud ständigt växer. Här finns gott om aktiviteter och underhållning oavsett om du åker med familj eller vänner. För dig som vill uppleva den mer traditionella sidan av franska Alperna, är autentiska St. Sorlin d'Arves det självklara valet. Har kan du njuta av fantastisk utsikt över bergen och den vackra arkitekturen i trä och sten.

Skidresor till Les Sybelles – Alltid inklusive liftkort

Sunweb har ett stort utbud av skidresor till Les Sybelles. Oavsett om din skidsemester ska vara billig, lyxig eller bara till bästa priset, har Sunweb rätt skidresor i Alperna för dig. Semesterbostäderna består främst av hotell och lägenheter, men vi har också ett stort utbud av chalet och alpstugor. När du bokar skidresor till Frankrike med Sunweb inkluderas alltid liftkort i priset.

Läs mer om Les Sybelles

#!uc=CarouselListBoxInfo&locId=52337
#!uc=RecommendedAcco1&NumberAccosToDisplay=999&locId=189921 #!


Resenärer

Pris och information anpassas efter resesällskapets storlek. Barnrabatter dras av i bokningssteg 3.

Vuxna Äldre än 17 år
Barn (2 till 16 år)
Små barn (0 till 1 år)