Kontakta oss på telefon: 040-668 80 88

lördag 6 januari, 7 dagar, 2 personer inkl. liftkort , All Inclusive

 Dölj det bästa priset
 Visa det bästa priset

Hotel L'Etendard de Saint Sorlin

8,1

Mångas favorit i St. Sorlin är Hotel L'Etendard de Saint Sorlin. Detta charmiga familjehotell ligger i centrum så du hittar alla faciliteter ett stenkast bort. Dessutom kommer du till skidbacken på morgonen med en kort promenad.

Du är naturligtvis i Frankrike, men på Hotel L'Etendard är ett entusiastiskt holländskt lag redo att göra din vintersemester oförglömlig. Den mysiga restaurangen serverar varje morgon en färsk frukost som väntar på dig och på kvällen får du en läcker måltid här efter en hel dags köande i skidbacken. Tillbaka på hotellet brukar det första stoppet hos många gäster vara den mysiga baren Etendard, för en välförtjänt drink. Och blev dina muskler en aning stela i kylan? Oroa dig inte, du kan alltid gå i jacuzzin eller bastun, som du som gäst kan använda gratis.

Läs mer

Läge och omgivning

 • I centrum
 • Avstånd till skidbacke cirka 100 meter
 • Avstånd till skidlift cirka 100 meter

Läs mer

 • Dagens Sunweb tips
 • Restaurang med holländsk personal
 • Möjligt att boka en Mini Ski Midweek
 • All inclusive
 • Nära till centrum

Faciliteter

 • Reception (öppen: lördag från kl.16:00 till kl. 00:00)
 • Parkeringsplats
 • Turistskatt
 • Sängkläder ingår

Fler faciliteter

Liftkort

För mer information om liftkorten, klicka på information (i) ikonen.

Pension

All inclusive

#!uc=CarouselListBoxInfo3&locId=52337

Skidområdet: Les Sybelles

Höjd

2620m
1100m

Skidbackar

19km

191km

71km

29km

Liftar

Tåg 0
Kabinbana 0
Gondobana 0
Stollift 28
Släplift 45

Glaciärer

Inga

Längdspår

42km

Funparks

Inga

Härlig skidåkning i Les Sybelles

Skidresor till Les Sybelles blir allt mer populärt bland framför allt skandinaviska skidåkare, och det är inte svårt att förstå varför. Detta fantastiska skidområde är det fjärde största i Frankrike och ligger mellan Alpe d’Huez i väst och Galibier Thabor i öst. Detta område erbjuder med sina 310 kilometer av pist ett varierat utbud av pister och det är inte konstigt att skidområdet blir mer och mer populärt.

Skidområdet består av byarna Le Corbier, St. Jean d'Arves, Les Bottières, La Toussuire, St. Sorlin d'Arves och St. Colomban des Villards. Detta stora och varierade område har många pister för nybörjare men också erfarna skidåkare. För de mer för de riktigt duktiga åkarna finns det gott om möjligheter susa ner för de svarta pisterna och offpist. Om du ska ut i offpisten rekommenderar vi att du hyr en erfaren bergsguide under turen.

De mest utmanande nedfarterna hittar man i skidområdet St. Sorlin d'Arves. För dem som gillar att hoppa, finns det en bra funpark både i Le Corbier och La Toussuire.

Upptäck Le Sybelles familjevänliga skidorter

Mitt i detta fantastiska skidområde på 1750 meters höjd hittar du den trevliga Le Corbier. I stadens bilfria centrum finns gott om restauranger som serverar god lokal mat. Här hittar du både ett bra utbud av aktiviteter men också ett spa där trötta muskler kan slappna av. Staden har dessutom fått en utmärkelse för sin familjevänlighet.

Är du på jakt efter en skidresa, med boende på lite mindre och mysiga hotell är det La Toussuire du ska åka till. Här kan spela en omgång bowling på kvällen och staden har generellt sett ganska förmånliga priser, vilket gör den populär bland familjer.

St. Jean d’Arves är en bergsby vars popularitet och utbud ständigt växer. Här finns gott om aktiviteter och underhållning oavsett om du åker med familj eller vänner. För dig som vill uppleva den mer traditionella sidan av franska Alperna, är autentiska St. Sorlin d'Arves det självklara valet. Har kan du njuta av fantastisk utsikt över bergen och den vackra arkitekturen i trä och sten.

Skidresor till Les Sybelles – Alltid inklusive liftkort

Sunweb har ett stort utbud av skidresor till Les Sybelles. Oavsett om din skidsemester ska vara billig, lyxig eller bara till bästa priset, har Sunweb rätt skidresor i Alperna för dig. Semesterbostäderna består främst av hotell och lägenheter, men vi har också ett stort utbud av chalet och alpstugor. När du bokar skidresor till Frankrike med Sunweb inkluderas alltid liftkort i priset.

Läs mer om Les Sybelles

#!uc=CarouselListBoxInfo&locId=52337
#!uc=RecommendedAcco1&NumberAccosToDisplay=999&locId=80237 #!


Resenärer

Pris och information anpassas efter resesällskapets storlek. Barnrabatter dras av i bokningssteg 3.

Vuxna Äldre än 17 år
Barn (2 till 16 år)
Små barn (0 till 1 år)