Kontakta oss på telefon: 040-668 80 88

lördag 21 april, 7 dagar, 4 personer inkl. liftkort , Endast boende

 Dölj det bästa priset
 Visa det bästa priset

Résidence Grande Motte

Letar du efter en lägenhet med ett perfekt läge i Tignes Val Claret? Då är Residence Grande Motte det rätta valet. Här är du i centrum, backarna är bara 50 meter bort och nästan precis framför din dörr. Idealiskt beläget för dem som vill ha gångavstånd till backarna och inte heller missa något av det mysiga after-ski.

Lägenheterna i Residence Grande Motte är enkelt inredda och alla har en balkong där du kan njuta av den varma vintersolen. På kvällen lockar det charmiga centrum med goda restauranger och barer. Du kan även ha en mysig kväll i din lägenhet och prova på de franska specialiteterna fondue eller raclette. Utrustning till det finns tillgänglig gratis i receptionen så förbered en härlig kväll!

Läs mer

Läge och omgivning

 • I centrum
 • Avstånd till skidbacke cirka 50 meter
 • Avstånd till skidlift cirka 100 meter
 • Närmaste affärer cirka 20 meter

Läs mer

 • 50m till skidbacken och 100m till liften
 • Bekväma lägenheter
 • Med buss eller kör själv eller flyg
 • I centrum

Faciliteter

 • Reception (öppna måndag och fredag från kl. 08:00 till 12:00 och från kl. 17:00 till 19:00, öppna: lördag t.m söndag från kl. 08:00 till 12:00 och från kl. 13:30 till 21)
 • Parkeringsplats
 • Husdjur tillåtet
 • Hyra badhanddukspaket: inkluderat i resepriset

Fler faciliteter

Liftkort

För mer information om liftkorten, klicka på information (i) ikonen.

Pension

Endast boende

#!uc=CarouselListBoxInfo3&locId=52181

Skidområdet: L'Espace Killy

Höjd

3456m
1550m

Skidbackar

41km

88km

120km

51km

Liftar

Tåg 2
Kabinbana 4
Gondobana 5
Stollift 39
Släplift 28

Glaciärer

2

Längdspår

44km

Funparks

Inga

Härlig skidåkning i L’Espace Killy

L’Espace Killy är samlingsnamnet för det berömda skidområdet i Frankrike som omsluter skidområdena Tignes och Val d'Isère, söder om Paradiski vid Italiens landsgräns. Skidresor till Espace Killy ger dig möjlighet att åka skidor i ett mycket stort område med ovanligt stora höjdskillnader. Avancerade skidåkare kommer att imponeras över det stora utbudet av svarta pister och offpist möjligheterna. Nybörjare och de som gillar mer avslappnad åkning kan njuta av de breda blå pisterna på lägre höjd. Här är snösäkerheten hög och L’Espace Killy är ett av de bästa vintersportområdena i Alperna.

”La Face” vid Roche de Bellevarde är en svart pist som börjar på en bergets topp (2827 m ö.h.) och slutar en kilometer längre ner i Val d'Isère. ”Le SPOT” är perfekt för friåkare, med ett opreparerat område som är tillgängligt med stolliften Col des Ves, nära Tignes. Du kan också testa dina gränser i 2 boardercrossbanor, 2 halfpipes och 2 snöparker.

I L’Espace Killy finns det två glaciärer, som gör det möjligt att åka skidor tio av årets tolv månader. Glaciärerna är definitivt värda ett besök då det sällan är lång väntetid vid liftarna. Liftsystemet är modernt och väl genomtänkt med en hel del stolliftar omslutna av vindskydd, gondol- och kabelliftar som snabbt tar dig upp för berget.

Områdets två fantastisk skidorter

På Skidresor till L’Espace Killy kan du välja att bo i antingen Tignes eller Val d’Isèr. Tignes ligger vid foten av den höga glaciären Grand Motte och består av fem byar, som etapper vandrar upp för berget. Le Lac och Val Claret är de mest kända, men du kan även besöka Les Brevieres, Les Boisses och Claret med skidbussen som kör emellan byarna. Tignes erbjuder hen hel del aktiviteter utanför pisterna och ett varierat utbud av afterski och nattliv, dock inte lika stort som i grannstaden Val d’Isère.

Val d’Isère är en före detta lantbruksort som utvecklats till att bli Frankrikes mest kända skidort, men lyckats behålla sin traditionella charm. Hit kommer både elitskidåkare och barnfamiljer för att spendera härliga skidresor. Kanske är det tack vare närheten till två glaciärer, men det kan också vara det stora utbudet av aktiviteter, underhållning, afterski, nattliv och restauranger som lockar.

Skidresor till L’Espace Killy – Alltid inklusive liftkort

Sunweb har ett stort utbud av skidresor till L’Espace Killy. Oavsett om din skidsemester ska vara billig, lyxig eller bara till bästa priset, har Sunweb rätt skidresor i Alperna för dig. Semesterbostäderna består främst av hotell och lägenheter, men vi har också ett stort utbud av chalet och alpstugor. När du bokar skidresor till Frankrike med Sunweb inkluderas alltid liftkort i priset.

Läs mer om L'Espace Killy

#!uc=CarouselListBoxInfo&locId=52181
#!uc=RecommendedAcco1&NumberAccosToDisplay=999&locId=171257 #!


Resenärer

Pris och information anpassas efter resesällskapets storlek. Barnrabatter dras av i bokningssteg 3.

Vuxna Äldre än 17 år
Barn (2 till 16 år)
Små barn (0 till 1 år)