Kontakta oss på telefon: 040-668 80 88

Le Chalet des Neiges, Arolles

Tillbaka
lördag 21 april, 7 dagar, 6 personer inkl. liftkort , Endast boende

 Dölj det bästa priset
 Visa det bästa priset

Le Chalet des Neiges, Arolles

8

Residence le Chalet des Neiges Arolles erbjuder på autentisk Savoyard arkitektur och fina lägenheter. Anläggningen ligger i hjärtat av semesterorten Arcs 1800 och har nära till både liftar och backar. Från din balkong kan du njuta av en fantastisk utsikt över bergen.

När du bor på Residence le Chalet des Neiges Arolles har du fri tillgång till inomhuspool, bastu och ångbastu. Efter en hård dag med skidåkning eller snowboard kan du äta en läcker pizza i det fullt utrustade köket. Vad mer kan man önska av en perfekt skidsemester med Sunweb?

Läs mer

Läge och omgivning

 • I centrum
 • Direkt vid skidbackarna
 • Avstånd till skidlift cirka 200 meter
 • Närmaste affärer cirka 300 meter

Läs mer

Med Sunweb Selections har vi samlat de bäst rankade hotellen, lägenheterna och stugorna. Varje boende är ett riktigt skidsemester paradis, med bekväma rum, balkong och nära afterski. Allt till ett överkomligt Sunweb pris!

Läs mer

Vill du se fler Sunweb Selections hotell? Vi erbjuder Selections på många av våra trevliga destinationer

Alla Selections hotell

Är Sunweb Selections inte vad du letar efter? Se våra andra Koncept och hitta exakt den semester söker!

 • Inomhus pool
 • Bastu och ångbad
 • Snygga och rymliga lägenheter
 • Med kör själv eller flyg
 • Nära till centrum

Faciliteter

 • Reception
 • Brödservice
 • Parkeringsgarage
 • Wi-Fi på rummet (mot betalning), i receptionen (gratis)

Fler faciliteter

Liftkort

För mer information om liftkorten, klicka på information (i) ikonen.

Pension

Endast boende

För 175 € per person/vecka kan du boka halvpension. För julmiddag tillkommer det finns en obligatorisk kostnad på 15 € per person och för nyårsmiddag 35 € per person. För barn från 4 till 11 år är priset rabatterat. I halvpension ingår en frukostbuffé och val av middag serveras på restaurang L'Hemingway, som ligger i Arc 1950 som nås med Cabrioletliften. Observera att den sista liften tillbaka till Arc 2000 avgår kl 20:42 från söndag till fredag och kl 21:32 på lördag.
#!uc=CarouselListBoxInfo3&locId=52335

Skidområdet: Paradiski

Höjd

3250m
1200m

Skidbackar

89km

166km

162km

8km

Liftar

Tåg 1
Kabinbana 4
Gondobana 16
Stollift 58
Släplift 43

Glaciärer

2

Längdspår

199km

Funparks

3

Härliga skidåkning i Paradiski

Att detta varierande skidområdet fått namnet ”Paradiski” är ingen slump, för det är verkligen ett paradis för skidåkare. Paradiski ligger i franska Alperna inte långt från norra Italiens landsgräns och har totalt 425 kilometer pist. Området består av de två områden, Les Arcs och La Plagne. Dessa områden är anslutna till varandra genom Vanoise Express. Denna lift tar dig och inte mindre än 199 andra medresenärer 2 kilometer till den andra sidan på fyra minuter (ca 2000 pers. i timmen).

Tack vare skidområdets stora höjdskillnad (1250-3417 m ö.h) är skidresor till Paradiski väldigt attraktivt för både nybörjare och avancerade åkare, både för skidor och snowboard. För snowboardåkare finns det även två funparks och två crossbanor. Längdåkare behöver inte heller känna sig utelämnade, här det finns totalt 130 kilometer spår, utspritt över hela skidområdet. Med två toppar över 3000 meter är snösäkerheten inget problem.

Skidorter för alla typer av skidresor

La Plangne är samlingsnamnet för de åtta byar som ligger likt en trappa upp för berget i skidområdet. Den som har det största utbudet av restauranger och affärer är Belle Plagne och det är även hit de flesta turister väljer att åka. Aime 2000 är den högst belägna och alla boende här har direkt anslutning till pisten. Plagne Montalbert är en mysig by traditionell på 1300 meters höjd som brukar vara väldigt uppskattad av barnfamiljer.

Les Coches är en modern skidort med fantastisk utsikt mot Mont Blanc (Frankrikes högsta berg) och ligger mitt mellan de större skidområdena La Plagne och Las Arcs, vilket gör att du snabbt och smidigt kan ta dig till båda.

Även Les Arc består av flera byar som heter Arc följt av hur högt över vattenytan de ligger. Lyxiga Arc 1950 och den största Arc 1800 är de livligaste av de fyra. Arc 2000 har ett mindre utbud när det kommer till underhållning men har närmst till liften och Arc 1600 är den mest familjevänliga.

Bourg Saint Maurice ligger inte långt från Arc 1600 och är ansluten via lift. I denna vackra traditionella by kan du njuta av god fransk mat och beundra det imponerande lokala hantverket som säljs i de små butikerna. När du inte åker skidor finns här också möjligheten att ge sig ut på snöskor i den vackra naturen eller prova på paragliding.

Skidresor till Paradiski – Alltid inklusive liftkort

Sunweb har ett stort utbud av skidresor till Paradiski. Oavsett om din skidsemester ska vara billig, lyxig eller bara till bästa priset, har Sunweb rätt skidresor i Alperna för dig. Semesterbostäderna består främst av hotell och lägenheter, men vi har också ett stort utbud av chalet och alpstugor. När du bokar skidresor till Frankrike med Sunweb inkluderas alltid liftkort i priset.

Läs mer om Paradiski

#!uc=CarouselListBoxInfo&locId=52335
#!uc=RecommendedAcco1&NumberAccosToDisplay=999&locId=147116 #!


Resenärer

Pris och information anpassas efter resesällskapets storlek. Barnrabatter dras av i bokningssteg 3.

Vuxna Äldre än 17 år
Barn (2 till 16 år)
Små barn (0 till 1 år)