Kontakta oss på telefon: 040-668 80 88

lördag 14 april, 7 dagar, 10 personer inkl. liftkort , Endast boende

 Dölj det bästa priset
 Visa det bästa priset

Résidence L'Aigle Bleu

Residence L'Aigle Bleu är ett bekvämt boende i Briançon. Den vänliga personalen gör att du snabbt känner dig som hemma. Dessutom är läget perfekt, liften ligger endast 75 meter bort och till stadens centrum nås på en kort promenad.

Lägenheterna är rymliga, moderna och bekväma. Efter en dag i pisterna kan du njuta i den härliga spa-avdelningen med bastu, jacuzzi och ångbad. Skidbussen stannar bokstavligen precis intill bostaden och tar dig till andra ställen i Serre Chevalier, så du kan utforska hela området.

Läs mer

Läge och omgivning

  • Avstånd till flygplats Turijn cirka 108 kilometer
  • Avstånd till tågstation Briancon cirka 700 meter
  • Avstånd till skidlift cirka 75 meter

Läs mer

  • Snygga moderna lägeheter
  • Endast 75 m till liften
  • Ångbad, jacuzzi och bastu

Faciliteter

  • Reception (lördag från kl. 09:00 till 12:00 och från kl. 17:00 till 19:00, öppna: söndag t.m fredag från kl. 09:00 till 12:00 och från kl. 17:00 till 19:00, stängd den onsdag)
  • Hiss
  • Inga värdeskåp tillgängliga
  • Wi-Fi i allmänna utrymmen (gratis)

Fler faciliteter

Liftkort

För mer information om liftkorten, klicka på information (i) ikonen.

Pension

Endast boende

#!uc=CarouselListBoxInfo3&locId=52327

Skidområdet: Serre Chevalier Vallée

Höjd

2800m
1200m

Skidbackar

50km

130km

50km

20km

Liftar

Tåg 0
Kabinbana 3
Gondobana 5
Stollift 21
Släplift 32

Glaciärer

Inga

Längdspår

35km

Funparks

Inga

Härlig skidåkning i Serre Chevalier Vallée

Skidområdet Serre Chevalier Vallée i Frankrike, ligger nära gränsen till Italien och skidområdet Via Lattea i väst. Serre Chevalier Vallée har de senaste åren blivit allt mer känt internationellt och vi förstår varför. Detta område har totalt 250 kilometer pist och cirka 60 liftar som tar dig från dalen till toppen, där du enkelt kan ta dig runt hela området och totalt 100 nerfarter som tar dig ner igen, från 2800 – 1200 m.öh. De senaste åren har det investerats mycket i bättre liftar och snabbare förbindelser och anses ha de bästa pister i området!

Hela skidområdet består av autentiska bergsbyar där Chantemerle, Villeneuve och den högst belägna byn Monêtiers-Les-Bains är de största. Briançon är en traditionell bersby och ligger i början av skidområdet. Dessa fyra städer binds samman av liftar och kabinbanor som formar ett av Frankrikes största skidområden.

Här finns gott om offpist möjligheter för alla erfarna skid- och snowboardåkare och de mindre erfarna åkarna kan hitta ett bra utbud med pister på sin nivå i Chantemerle och Villeneuve. Genom den enorma kapaciteten finns det knappt några väntetider vid liftarna. Idealt!

Serre Chevalier Vallée har även ett utmärkt längdåkningsområde och det finns cirka 35 kilometer vandringsspår. Cirka två gånger i veckan organiseras ett fackeltåg och det finns även gott om rodelbanor.

Upplev den historiska staden Briançon

På skidresor till Serre Chevalier Vallée bor du i Briançon, en gammal bondby på 1300 meters höjd med spännande historia ett imponerande fort som omger den mysiga byn. Här kan du njuta av både den traditionella atmosfären och utsökta måltider tillagade som man alltid gjort. Här hittar du också riktig fin offpist i backar som tack vare den glesa skogen har god snö- och lavinsäkerhet.

Skidresor till Serre Chevalier Vallée – Alltid inklusive liftkort

Sunweb har ett stort utbud av skidresor till Serre Chevalier Vallée. Oavsett om din skidsemester ska vara billig, lyxig eller bara till bästa priset, har Sunweb rätt skidresor i Alperna för dig. Semesterbostäderna består främst av hotell och lägenheter, men vi har också ett stort utbud av chalet och alpstugor. När du bokar skidresor till Frankrike med Sunweb inkluderas alltid liftkort i priset.

Läs mer om Serre Chevalier Vallée

#!uc=CarouselListBoxInfo&locId=52327
#!uc=RecommendedAcco1&NumberAccosToDisplay=999&locId=39671 #!


Resenärer

Pris och information anpassas efter resesällskapets storlek. Barnrabatter dras av i bokningssteg 3.

Vuxna Äldre än 17 år
Barn (2 till 16 år)
Små barn (0 till 1 år)