Kontakta oss på telefon: 040-668 80 88

 Dölj det bästa priset
 Visa det bästa priset

Anova Hotel & Spa

 

Anova Hotel & Spa ligger direkt vid skidbackarna och bara 500 meter från Montgenèvres charmiga centrum. Hotellet erbjuder eleganta och rymliga rum, inredda med en trevlig kombination av modern och traditionell stil. Anova Hotel & Spa har en bra restaurang som serverar läckra måltider och har dessutom en snackbar där du kan tillfredsställa den lilla hungern. Hotellet har också ett attraktivt hälsocenter där du kan koppla av i bastu, turkiskt bad eller jacuzzi. När dagen närmar sig sitt slut, kan du njuta av en drink framför den öppna spisen i den mysiga baren.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Läs mer

  • Snyggt hotell
  • Precis vid backarna
  • Bra spa-faciliteter

Liftkort

I det här paketet ingår inte liftkortet. Du kan boka liftkortet mot en kostnad.
Nyfiken på priserna?

Pension

Frukost serveras som buffé från 08:00 till 10:00. Lunch serveras från 12:30 till 14:00 och som specialmeny. Middag består av en trerätter (ingen à la carte) och serveras från 19:30 till 21:30
#!uc=CarouselListBoxInfo3&locId=52342

Skidområdet: Via Lattea

Höjd

2823m
1350m

Skidbackar

25km

220km

95km

0km

Liftar

Tåg 0
Kabinbana 0
Gondobana 6
Stollift 37
Släplift 28

Glaciärer

Inga

Längdspår

10km

Funparks

1

Härlig skidåkning i Via Lattea

Via Lattea är ett riktigt stort skidområde som erbjuder hela 400 km pist och de 69 skidliftarna hjälper dig att ta dig upp till de högsta pisterna på upp till 2800 meters höjd. Bland oss svenskar är Via Lattea även känt som Vintergatan och sträcker sig upp till de italienska Alperna från Montgenèvre i Frankrike. Runtom i det sammanhängande skidområdet finner man många restauranger ut med pisterna, som har den mest fantastiska utsikten.

Skidresor till Via Lattea erbjuder ett varierande skidområde som passar både nybörjare och de mer avancerade åkarna. För den som söker offpist, finns här nästan oändliga möjligheter. Bland många skidentusiaster är skidområdet även känt för att varit värd för Vinter OS 2006. Inför OS 2006 gjordes många förbättringar av skidsystemet och när du åker på skidsemester till Via Lattea idag, kan du förvänta dig ett effektivt liftsystem, spektakulära pister och en mängd snökanoner som hjälper till att hålla pistkvaliteten hög.

Upptäck Montgenèvre

Montgenèvre ligger i den franska delen av Via Lattea och har trots sin ständiga expansion behållit sin traditionella charm, framför allt bykärnan med sina trevliga restauranger och gamla byggnader.

Från Montgenèvre kan man ta sig vidare till bland annat de välkända skidområdena Sauze d’Oulx och Sestriere. Barnens yngre medlemma kommer kunna öva upp sin färdigheter i barnorådet som ligger i anslutning till staden. Bara det lokala skidområdet i Montgenèvre bjuder på hela 110 kilometer välpreparerade pister och om detta inte är nog är det ett paradis för offpiståkare.

Skidresor till Via Lattea – Alltid inklusive liftkort

Sunweb har ett stort utbud av skidresor till Via Lattea. Oavsett om din skidsemester ska vara billig, lyxig eller bara till bästa priset, har Sunweb rätt skidresor i Alperna för dig. Semesterbostäderna består främst av hotell och lägenheter, men vi har också ett stort utbud av chalet och alpstugor. När du bokar skidresor till Frankrike med Sunweb inkluderas alltid liftkort i priset.

Läs mer om Via Lattea

#!uc=CarouselListBoxInfo&locId=52342
#!uc=RecommendedAcco1&NumberAccosToDisplay=999&locId=182200 #!


Resenärer

Pris och information anpassas efter resesällskapets storlek. Barnrabatter dras av i bokningssteg 3.

Vuxna Äldre än 17 år
Barn (2 till 16 år)
Små barn (0 till 1 år)