Kontakta oss på telefon: 040-668 80 88

BOKA DIN RESA TILL FRANKRIKE OCH FÅ GRATIS SKIDHYRA

GÄLLER PÅ ALLA DESTINATIONER I FRANKRIKE

Ja du läste rätt just nu ingår gratis skidhyra för alla resenärer när du bokar din skidresa till alla våra resmål i Frankrike. Vill du slippa släpa med dina skidor hela vägen till Alperna, lägga pengar på nya skidor eller vill du bara prova på att byta till snowboard/skidor? Då är det nu du ska boka din skidresa!

Här nedanför hittar du alla våra resor där liftkort, boende och utrustning ingår. Vi bjuder på hyran för skidutrustning av klassen Brons och skidpaketet för barn, detta inkluderar skidor/snowboard, pjäxor och stavar. Detta gäller både för flyg-, buss- och kör-själv-resor. I bokningssteg 2 väljer du helt enkelt det kostnadsfria alternativet och sen är det bara att hämta ut din utrustning på plats.

Nedan kan du se alla våra resor till Frankrike med gratis skidhyra. Vill du läsa mer om vad som ingår eller se vad det kostar att uppgradera kan du göra det här.

Därför ska du resa med Sunweb

  • ✔ Priser inkl. liftkort
  • ✔ Skidgaranti
  • ✔ Sveriges största utbud
  • ✔ Utsedd till världens bäst skidresearrangör
  • ✔ Prisgaranti

Vad innebär klassen brons:

Denna utrustning är perfekt för nybörjare upp till vana skid- och snowboardåkare. Utrustningen är extra smidig, så det är lätt att svänga och bromsa.

Resenärer

Pris och information anpassas efter resesällskapets storlek. Barnrabatter dras av i bokningssteg 3.

Vuxna Äldre än 17 år
Barn (2 till 16 år)
Små barn (0 till 1 år)