Kontakta oss på telefon: 040-668 80 88

Familjevänligt och ett offpistmecka

Skidresor till Adamello Ski

Skidområdet: Adamello Ski

Tillbaka

Skidbackar

16km

64km

20km

0km

100km Totalt

Liftar

Tåg 0
Kabinbana 0
Gondobana 3
Stollift 20
Släplift 5

Höjd

3016m
1121m

Glaciärer

1

Längdspår

39km

Funparks

1

Bokat i denna region

Ensamresande
0%
Yngre par
4,3%
Äldre par
15,2%
Familjer med yngre barn
10,9%
Familjer med äldre barn
52,2%
Grupp med vänner
2,2%
Övriga grupper
15,2%

Skidresor till Adamello Ski

Härlig skidåkning i Adamello Ski

Adamello Ski ligger väster om Val di Sole och sydöst om Livigno i Italien. Skidresor till Adamello Ski bjuder på 100 km pister som passar både nybörjare och duktiga skidåkare. Skidåkningen sträcker sig ända upp till 3000 meters höjd och snösäkerheten är därför väldigt hög. Det högt belägna skidområdet och områdets glaciär gör dessutom att säsongen i Adamello ski sträcker sig från starten av november till slutet av april.

För nybörjare, har området kring Passo Tonale mycket att erbjuda. Här finns dessutom många andra roliga och spännande aktiviteter för barn. För dig som tycker om fart och spänning kan du exempelvis ge dig ut på den svarta Paradisopisten. Pisten är 3 km lång och har en fallhöjd på 700 meter.

Tack vare områdets höjd är det inte bara det pistade området som bjuder på fantastisk skidåkning. Utanför pisterna kring Passo Tonale och Ponti di Legno finns mängder av offpist. Passo Tonale och Ponti di Legno är en gömd pärla för offpistentusiaster, vilket gör att konkurrensen om områdets orörda offpistområden är relativt låg. För den som är avancerad offpiståkare kan vi varmt rekommendera Pisgana på imponerande 16 km som startar uppe på Presena glaciären och slutar hela vägen vid Ponte di Legno.

Upptäck familjevänliga Passo Tonale

Passo Tonale är en traditionell pittoresk by med ett modernt liftsystem som ansluter den till resten av skidområdet. Skidorten är perfekt för familjer eftersom här finns både skidskolor och pister som är anpassade för barn. By när lugn och har inget vidare nattliv, men kompenserar för detta med många trevliga restauranger där man kan äta till förnuftiga priser. Vill du shoppa kan ett besök till grannstaden Ponti di Legno rekommenderas, där utbudet är lite större.

Skidresor till Adamello Ski – Alltid inklusive liftkort

Sunweb har ett stort utbud av skidresor till Adamello Ski. Oavsett om din skidsemester ska vara billig, lyxig eller bara till bästa priset, har Sunweb rätt skidresor i Alperna för dig. Semesterbostäderna består främst av hotell och lägenheter. När du bokar skidresor till Italien med Sunweb inkluderas alltid liftkort i priset.

Karta Adamello Ski

#!uc=CarouselListBoxInfo3&locId=185832 #!uc=CarouselListBoxInfo&locId=185832 #!uc=RecommendedAcco1&NumberAccosToDisplay=999&locId=185832 #!uc=RecommendedAcco2&NumberAccosToDisplay=999&locId=20

12 boenden i Adamello Ski

Visa alla skidresor i Adamello Ski

2 skidorter i Adamello Ski

Resenärer

Pris och information anpassas efter resesällskapets storlek. Barnrabatter dras av i bokningssteg 3.

Vuxna Äldre än 17 år
Barn (2 till 16 år)
Små barn (0 till 1 år)