Kontakta oss på telefon: 040-668 80 88

lördag 1 december, 7 dagar, 2 personer inkl. liftkort , Halvpension

 Dölj det bästa priset
 Visa det bästa priset

Hotel Angelo

Hotel Angelo är ett traditionellt italienskt familjehotell i centrala Passo Tonale, ca. 200 meter från skidliften. Hotellet öppnade 1963 och familjen Elivira har sedan dess bjudit in otaliga gäster till sitt ina hotell. Idag driver tredje generationen hotellet och har på alla sätt lyckats bibehålla den autentiska, charmiga atmosfären.

Rummen är rymliga och mysiga med fantastisk utsikt över de snöiga bergen i det vackra området. Köket serverar traditionell norditaliensk mat, kombinerat med moderna influenser. Dessutom har de utmärkta wellness-anläggningar som bastu och ångbad. Det är det perfekta hotellet om du vill ha en autentisk och bekväm skidsemester.

Läs mer

Läge och omgivning

 • I centrum
 • Avstånd till flygplats cirka 215 kilometer
 • Avstånd till uttagsautomat cirka 150 meter
 • Avstånd till skidbacke cirka 200 meter

Läs mer

 • Centralt läge
 • Endast 200m till liftarna
 • Wellness-anläggningar
 • Gästvänligt familjehotell
 • Med buss eller kör själv
 • Nära till centrum
 • Stor boka tidigt rabatt!

Faciliteter

 • Totalt antal rum: antal: 32
 • Totalt antal våningar: antal: 4
 • Reception
 • Hiss

Fler faciliteter

Liftkort

För mer information om liftkorten, klicka på information (i) ikonen.

Pension

Halvpension

#!uc=CarouselListBoxInfo3&locId=185832

Skidområdet: Adamello Ski

Höjd

3016m
1121m

Skidbackar

16km

64km

20km

0km

Liftar

Tåg 0
Kabinbana 0
Gondobana 3
Stollift 20
Släplift 5

Glaciärer

1

Längdspår

39km

Funparks

1

Härlig skidåkning i Adamello Ski

Adamello Ski ligger väster om Val di Sole och sydöst om Livigno i Italien. Skidresor till Adamello Ski bjuder på 100 km pister som passar både nybörjare och duktiga skidåkare. Skidåkningen sträcker sig ända upp till 3000 meters höjd och snösäkerheten är därför väldigt hög. Det högt belägna skidområdet och områdets glaciär gör dessutom att säsongen i Adamello ski sträcker sig från starten av november till slutet av april.

För nybörjare, har området kring Passo Tonale mycket att erbjuda. Här finns dessutom många andra roliga och spännande aktiviteter för barn. För dig som tycker om fart och spänning kan du exempelvis ge dig ut på den svarta Paradisopisten. Pisten är 3 km lång och har en fallhöjd på 700 meter.

Tack vare områdets höjd är det inte bara det pistade området som bjuder på fantastisk skidåkning. Utanför pisterna kring Passo Tonale och Ponti di Legno finns mängder av offpist. Passo Tonale och Ponti di Legno är en gömd pärla för offpistentusiaster, vilket gör att konkurrensen om områdets orörda offpistområden är relativt låg. För den som är avancerad offpiståkare kan vi varmt rekommendera Pisgana på imponerande 16 km som startar uppe på Presena glaciären och slutar hela vägen vid Ponte di Legno.

Upptäck familjevänliga Passo Tonale

Passo Tonale är en traditionell pittoresk by med ett modernt liftsystem som ansluter den till resten av skidområdet. Skidorten är perfekt för familjer eftersom här finns både skidskolor och pister som är anpassade för barn. By när lugn och har inget vidare nattliv, men kompenserar för detta med många trevliga restauranger där man kan äta till förnuftiga priser. Vill du shoppa kan ett besök till grannstaden Ponti di Legno rekommenderas, där utbudet är lite större.

Skidresor till Adamello Ski – Alltid inklusive liftkort

Sunweb har ett stort utbud av skidresor till Adamello Ski. Oavsett om din skidsemester ska vara billig, lyxig eller bara till bästa priset, har Sunweb rätt skidresor i Alperna för dig. Semesterbostäderna består främst av hotell och lägenheter. När du bokar skidresor till Italien med Sunweb inkluderas alltid liftkort i priset.

Läs mer om Adamello Ski

#!uc=CarouselListBoxInfo&locId=185832
#!uc=RecommendedAcco1&NumberAccosToDisplay=999&locId=6154726 #!


Resenärer

Pris och information anpassas efter resesällskapets storlek. Barnrabatter dras av i bokningssteg 3.

Vuxna Äldre än 17 år
Barn (2 till 16 år)
Små barn (0 till 1 år)