Kontakta oss på telefon: 040-668 80 88

söndag 17 december, 7 dagar, 2 personer inkl. liftkort , Halvpension

 Dölj det bästa priset
 Visa det bästa priset

Hotel Autentic Adler

Autentic Adler Hotel utstrålar autenticitet, men har alla moderna bekvämligheter. På detta mysiga hotell drivs av den vänliga familjen Steiner som välkomnar dig in i den sydtyrolska atmosfär. Autentic Adler Hotel ligger i centrum med pister och lift 4 km bort. Den kostnadsfria skidbussen stannar precis utanför hotellets dörr.

Rummen är mycket moderna och välutrustade med mjuka sängar och från balkongen har du en vacker utsikt över snöklädda toppar. De allmänna och superior rummen är också mycket rymliga. I spaet kan du njuta av bastu, hamam eller uppvärmda inomhuspool. Du kan även boka en massage mot extra kostnad.

Läs mer

Läge och omgivning

 • I centrum
 • Avstånd till flygplats cirka 130 kilometer
 • Avstånd till busshållplats cirka 10 meter
 • Avstånd till uttagsautomat cirka 300 meter

Läs mer

 • Autentiskt stil
 • Modern inredning
 • Familjeägt
 • God lokal mat
 • Nära till centrum

Faciliteter

 • Totalt antal rum: antal: 38
 • Totalt antal våningar: antal: 3
 • Reception
 • Hiss

Fler faciliteter

Liftkort

För mer information om liftkorten, klicka på information (i) ikonen.

Pension

Halvpension

Frukost serveras som buffé och på kvällen en meny och en omfattande salladsbuffé. Jul och nyår serveras en speciell middag.

Från 15:00 till 17:00 finns tårta och andra söta snacks.

#!uc=CarouselListBoxInfo3&locId=52262

Skidområdet: Kronplatz

Höjd

2275m
935m

Skidbackar

28km

33km

58km

0km

Liftar

Tåg 0
Kabinbana 21
Gondobana 0
Stollift 5
Släplift 6

Glaciärer

Inga

Längdspår

280km

Funparks

Inga

Härlig skidåkning i Kronplatz

Kronplatz i Italien är ett av de mest varierade och populära skidområdena Sydtyrolen har att erbjuda. Skidområdet ligger norr om Dolomiti Superski, med det högsta berget Glatzkopf mellan de omgivande byarna Bruneck (Brunico), Olang (Valdaora) Sankt Lorenzen (San Lorenzo di Sebato) och St. Vigil in Enneberg (San Vigilio di Marebbe). Den trädlösa de soliga topparna skapar ett magisk bergslandskap.

Kronplatz är perfekt för nybörjare. Detta beror på att bergen inte är allt för branta. Den långa blå pisten löper (nr 28) förbi Marchner tar dig genom skogen. Du kan också åka i vackra långa utförsbackar och den längsta är 7 kilometer lång. Men orådet är inte bara för nybörjare, även den mer avancerade skidåkaren kommer hitta utmaningar på en lagom nivå. Ta t.ex. Silvester Descent som leder till dalstationen Reischach, dalgången mot Olang eller mogul Pre da Peres och barnen kan göra sina första åk i de olika barnvänliga pisterna.

Längdskidåkare kan njuta av det vackra skidområdet vid Plan de Corones, med inte mindre än 280 kilometer spår, varav den längsta är på 12 kilometer och ligger i St. Vigil in Enneberg.

Vacker miljö och traditionella byar

I Kronplatz hittar du den oerhört mysiga staden Bruneck med både ett stort utbud av kommers och historiska sevärdheter. Här finns dessutom barnpassning och på kvällen kan du besöka stadens trevliga barer och restauranger. Närmsta skidåkning hittar du i byn Reischach Som också lockar med flera trevliga restauranger och det imponerande slottet som gett byn sitt namn.

Även de små byarna Rasun di Sotto och St. Lorenzen erbjuder spännande historiska sevärdheter och otlolig vackra omgivningar. Hit åker man för att åka skidor i traditionella omgivningar och uppleva ett samhälle som i sin skyddade alpmiljö bevarats från moderna lyxhotell.

Skidresor till Kronplatz – Alltid inklusive liftkort

Sunweb har ett stort utbud av skidresor till Kronplatz. Oavsett om din skidsemester ska vara billig, lyxig eller bara till bästa priset, har Sunweb rätt skidresor i Alperna för dig. Semesterbostäderna består främst av hotell och lägenheter. När du bokar skidresor till Italien med Sunweb inkluderas alltid liftkort i priset.

Läs mer om Kronplatz

#!uc=CarouselListBoxInfo&locId=52262
#!uc=RecommendedAcco1&NumberAccosToDisplay=999&locId=6134852 #!


Resenärer

Pris och information anpassas efter resesällskapets storlek. Barnrabatter dras av i bokningssteg 3.

Vuxna Äldre än 17 år
Barn (2 till 16 år)
Små barn (0 till 1 år)