Kontakta oss på telefon: 040-668 80 88

lördag 7 april, 7 dagar, 2 personer inkl. liftkort , Halvpension

 Dölj det bästa priset
 Visa det bästa priset

Hotel Reischach

Hotel Reischach drivs av den gästvänliga familjen Pircher. Här är livet i hemmet så långt bort. Detta hotell erbjuder en bra blandning av modern med traditionell inredning.

Pister och lift ligger 700 m bort och hotellet har en skyttelservice som tar dig dit och hem varje dag. stadens lilla centrum ligger bara 50 meter bort och efter en dag i pisten kan du ladda batterierna i spaet. Här hittar du en finsk bastu, turkiskt bad, Jacuzzi, relaxrum och mycket mer.

Rummen är mycket rymliga och elegant inredda. Du bor med halvpension så att du varje dag kan slå dig ner i restaurangen och avnjuta en god måltid.

Läs mer

Läge och omgivning

 • Avstånd till centrum: Reischach cirka 50 meter, Brunico cirka 2,5 kilometer
 • Avstånd till tågstation cirka 3,0 kilometer
 • Avstånd till skidbacke cirka 700 meter
 • Skidbuss i direktanslutning till hotellet

Läs mer

 • Transfer till skidliften
 • Mysig salong
 • Spa
 • Rymliga, eleganta rum
 • 50 meter från centrum

Faciliteter

 • Totalt antal rum: antal: 38
 • Modernt utrustat boende
 • Barnvänligt komplex
 • Reception (öppen från kl. 07:30 till kl. 22:00)

Fler faciliteter

Liftkort

För mer information om liftkorten, klicka på information (i) ikonen.

Pension

Halvpension

Frukost serveras från 07:30 till 10:00 som buffé. Middagen börjar vid 18:45 till 20:00 och serveras som fyra-rätters middag med salladsbuffé .
#!uc=CarouselListBoxInfo3&locId=52262

Skidområdet: Kronplatz

Höjd

2275m
935m

Skidbackar

28km

33km

58km

0km

Liftar

Tåg 0
Kabinbana 21
Gondobana 0
Stollift 5
Släplift 6

Glaciärer

Inga

Längdspår

280km

Funparks

Inga

Härlig skidåkning i Kronplatz

Kronplatz i Italien är ett av de mest varierade och populära skidområdena Sydtyrolen har att erbjuda. Skidområdet ligger norr om Dolomiti Superski, med det högsta berget Glatzkopf mellan de omgivande byarna Bruneck (Brunico), Olang (Valdaora) Sankt Lorenzen (San Lorenzo di Sebato) och St. Vigil in Enneberg (San Vigilio di Marebbe). Den trädlösa de soliga topparna skapar ett magisk bergslandskap.

Kronplatz är perfekt för nybörjare. Detta beror på att bergen inte är allt för branta. Den långa blå pisten löper (nr 28) förbi Marchner tar dig genom skogen. Du kan också åka i vackra långa utförsbackar och den längsta är 7 kilometer lång. Men orådet är inte bara för nybörjare, även den mer avancerade skidåkaren kommer hitta utmaningar på en lagom nivå. Ta t.ex. Silvester Descent som leder till dalstationen Reischach, dalgången mot Olang eller mogul Pre da Peres och barnen kan göra sina första åk i de olika barnvänliga pisterna.

Längdskidåkare kan njuta av det vackra skidområdet vid Plan de Corones, med inte mindre än 280 kilometer spår, varav den längsta är på 12 kilometer och ligger i St. Vigil in Enneberg.

Vacker miljö och traditionella byar

I Kronplatz hittar du den oerhört mysiga staden Bruneck med både ett stort utbud av kommers och historiska sevärdheter. Här finns dessutom barnpassning och på kvällen kan du besöka stadens trevliga barer och restauranger. Närmsta skidåkning hittar du i byn Reischach Som också lockar med flera trevliga restauranger och det imponerande slottet som gett byn sitt namn.

Även de små byarna Rasun di Sotto och St. Lorenzen erbjuder spännande historiska sevärdheter och otlolig vackra omgivningar. Hit åker man för att åka skidor i traditionella omgivningar och uppleva ett samhälle som i sin skyddade alpmiljö bevarats från moderna lyxhotell.

Skidresor till Kronplatz – Alltid inklusive liftkort

Sunweb har ett stort utbud av skidresor till Kronplatz. Oavsett om din skidsemester ska vara billig, lyxig eller bara till bästa priset, har Sunweb rätt skidresor i Alperna för dig. Semesterbostäderna består främst av hotell och lägenheter. När du bokar skidresor till Italien med Sunweb inkluderas alltid liftkort i priset.

Läs mer om Kronplatz

#!uc=CarouselListBoxInfo&locId=52262
#!uc=RecommendedAcco1&NumberAccosToDisplay=999&locId=6135269 #!


Resenärer

Pris och information anpassas efter resesällskapets storlek. Barnrabatter dras av i bokningssteg 3.

Vuxna Äldre än 17 år
Barn (2 till 16 år)
Små barn (0 till 1 år)