Kontakta oss på telefon: 040-668 80 88

Skidort i världsklass!

Skidresor till Livigno

Skidområdet: Livigno

Tillbaka

Skidbackar

20km

55km

40km

0km

115km Totalt

Liftar

Tåg 0
Kabinbana 0
Gondobana 3
Stollift 14
Släplift 16

Höjd

3000m
1800m

Glaciärer

Inga

Längdspår

40km

Funparks

Inga

Bokat i denna region

Ensamresande
0%
Yngre par
2,9%
Äldre par
14,3%
Familjer med yngre barn
2,9%
Familjer med äldre barn
31,4%
Grupp med vänner
17,1%
Övriga grupper
31,4%

Skidresor till Livigno

På den italienska/schweiziska gränsen ligger skidområdet Livigno. Livigno är ett av de största och högst belägna skidområdena i Italien och är därmed väldigt snösäkert under hela säsongen! Livigno i Italien är en skattefri stad, vilket innebär att det mesta är billigt i byn och detta gör att en veckas skidresa här kan bli väldigt billig. Skidområdet har mycket att erbjuda för både nybörjare och erfarna skidåkare. Livigno är ett vinterparadis för snowboardåkare eftersom det är få transportsträckor och backarna är breda och långa. För dig som gillar att hoppa och göra tricks, ska du ta en tur till Mottolino där det finns en stor funpark för alla nivåer med över 27 hinder, half-pipe, och boardercross. Denna snowparken är världskänd och det är även här det årliga eventet Nine Knights håller till. För dig som hellre åker på längden är Livigno ett väldigt populärt resmål eftersom det finns cirka 30 km spår för alla typer av nivåer.

Skidorten ligger på 1816 meters höjd, och du kan alltid vara säker på att det garanterat finns snö. Något annat som också är värt att nämna är att Livigno är en av de solsäkraste orterna i Europa. Detta bådar bra för en perfekt skidresa med mycket sol och snö.

Livigno erbjuder också på fantastisk shopping, vilket naturligtvis beror på att staden är skattefri. När dagens skidåkning är över, bjuder Livigno på italiensk charm i de många barer, kaféer och restauranger runtom i byn, du kommer bli förvånad över de attraktiva priserna de erbjuder. Generellt är Italien inte känd för sin afterski, Livigno är däremot ett undantag till detta eftersom där finns massor med afterski och fest som pågår långt in på småtimmarna.

Karta Livigno

#!uc=CarouselListBoxInfo3&locId=52346 #!uc=CarouselListBoxInfo&locId=52346 #!uc=RecommendedAcco1&NumberAccosToDisplay=999&locId=52346 #!uc=RecommendedAcco2&NumberAccosToDisplay=999&locId=20

22 boenden i Livigno

Visa alla skidresor i Livigno

1 skidort i Livigno

Resenärer

Pris och information anpassas efter resesällskapets storlek. Barnrabatter dras av i bokningssteg 3.

Vuxna Äldre än 17 år
Barn (2 till 16 år)
Små barn (0 till 1 år)