Kontakta oss på telefon: 040-668 80 88

Apartments Chalets Soleil Fonte

Tillbaka
lördag 30 mars, 7 dagar, 6 personer inkl. liftkort , Endast boende

 Dölj det bästa priset
 Visa det bästa priset

Apartments Chalets Soleil Fonte

Apartments Chalets Soleil Fonte består av autentiska lägenheter som ligger spridda över två byggnader strax utanför centrala Livigno, men Carasello-liften är bara en kort bit bort. Hållplatsen för skidbussen finns också i närheten, så det är lätt att utforska de olika delarna av området.

Efter en dag i pisterna kan du laga måltiderna i ditt eget kök eller besöka en av de mysiga restaurangerna i centrum, där du kan njuta av utsökt mat. Ta ett gott glas italienskt vin och avsluta dagen på ett elegant sätt.

Läs mer

Läge och omgivning

 • Boende skiljer sig vad det gäller inredning/ägare
 • Avstånd till centrum: cirka 2,5 kilometer
 • Avstånd till flygplats cirka 240 kilometer
 • Avstånd till busshållplats cirka 100 meter

Läs mer

 • Utspridda över byn
 • Bekväma lägenheter
 • Ekonomiskt val
 • Med buss eller kör själv

Faciliteter

 • Autentiskt boende
 • Parkeringsplats
 • Sängkläder ingår
 • Handdukar ingår

Fler faciliteter

Liftkort

För mer information om liftkorten, klicka på information (i) ikonen.

Pension

Endast boende

#!uc=CarouselListBoxInfo3&locId=52346

Skidområdet: Livigno

Höjd

3000m
1800m

Skidbackar

20km

55km

40km

0km

Liftar

Tåg 0
Kabinbana 0
Gondobana 3
Stollift 14
Släplift 16

Glaciärer

Inga

Längdspår

40km

Funparks

Inga

På den italienska/schweiziska gränsen ligger skidområdet Livigno. Livigno är ett av de största och högst belägna skidområdena i Italien och är därmed väldigt snösäkert under hela säsongen! Livigno i Italien är en skattefri stad, vilket innebär att det mesta är billigt i byn och detta gör att en veckas skidresa här kan bli väldigt billig. Skidområdet har mycket att erbjuda för både nybörjare och erfarna skidåkare. Livigno är ett vinterparadis för snowboardåkare eftersom det är få transportsträckor och backarna är breda och långa. För dig som gillar att hoppa och göra tricks, ska du ta en tur till Mottolino där det finns en stor funpark för alla nivåer med över 27 hinder, half-pipe, och boardercross. Denna snowparken är världskänd och det är även här det årliga eventet Nine Knights håller till. För dig som hellre åker på längden är Livigno ett väldigt populärt resmål eftersom det finns cirka 30 km spår för alla typer av nivåer.

Skidorten ligger på 1816 meters höjd, och du kan alltid vara säker på att det garanterat finns snö. Något annat som också är värt att nämna är att Livigno är en av de solsäkraste orterna i Europa. Detta bådar bra för en perfekt skidresa med mycket sol och snö.

Livigno erbjuder också på fantastisk shopping, vilket naturligtvis beror på att staden är skattefri. När dagens skidåkning är över, bjuder Livigno på italiensk charm i de många barer, kaféer och restauranger runtom i byn, du kommer bli förvånad över de attraktiva priserna de erbjuder. Generellt är Italien inte känd för sin afterski, Livigno är däremot ett undantag till detta eftersom där finns massor med afterski och fest som pågår långt in på småtimmarna.

Läs mer om Livigno

#!uc=CarouselListBoxInfo&locId=52346
#!uc=RecommendedAcco1&NumberAccosToDisplay=999&locId=149126 #!


Resenärer

Pris och information anpassas efter resesällskapets storlek. Barnrabatter dras av i bokningssteg 3.

Vuxna Äldre än 17 år
Barn (2 till 16 år)
Små barn (0 till 1 år)