Kontakta oss på telefon: 040-668 80 88

lördag 16 december, 7 dagar, 4 personer inkl. liftkort , Endast boende

 Dölj det bästa priset
 Visa det bästa priset

Casa Marcos

Casa Marcos ligger i den lilla italienska byn Livigno, vackert beläget mellan två bergtoppar. det omgivande skogsområdet är fantastisk med skildliften och pisterna inte långt från bostaden. Efter en lång dags skidåkning kan du antingen laga en välförtjänt måltid i ditt eget kök, eller ut och upptäcka utbudet i Livigno och besöka en av de många trevliga restaurangerna och barerna där. Några av lägenheterna har balkong med utsikt.

Läs mer

Läge och omgivning

 • Avstånd till centrum cirka 350 meter
 • Avstånd till flygplats cirka 330 kilometer
 • Avstånd till skidbacke cirka 150 meter
 • Avstånd till skidbusshållplats cirka 50 meter

Läs mer

 • Nära pisterna
 • Nära liften
 • Nära skidbusshållplats
 • Med buss eller kör själv

Faciliteter

 • Autentiskt boende
 • Ingen hiss
 • Parkeringsplats
 • Wi-Fi

Fler faciliteter

Liftkort

För mer information om liftkorten, klicka på information (i) ikonen.

Pension

Endast boende

#!uc=CarouselListBoxInfo3&locId=52346

Skidområdet: Livigno

Höjd

3000m
1800m

Skidbackar

20km

55km

40km

0km

Liftar

Tåg 0
Kabinbana 0
Gondobana 3
Stollift 14
Släplift 16

Glaciärer

Inga

Längdspår

40km

Funparks

Inga

På den italienska/schweiziska gränsen ligger skidområdet Livigno. Livigno är ett av de största och högst belägna skidområdena i Italien och är därmed väldigt snösäkert under hela säsongen! Livigno i Italien är en skattefri stad, vilket innebär att det mesta är billigt i byn och detta gör att en veckas skidresa här kan bli väldigt billig. Skidområdet har mycket att erbjuda för både nybörjare och erfarna skidåkare. Livigno är ett vinterparadis för snowboardåkare eftersom det är få transportsträckor och backarna är breda och långa. För dig som gillar att hoppa och göra tricks, ska du ta en tur till Mottolino där det finns en stor funpark för alla nivåer med över 27 hinder, half-pipe, och boardercross. Denna snowparken är världskänd och det är även här det årliga eventet Nine Knights håller till. För dig som hellre åker på längden är Livigno ett väldigt populärt resmål eftersom det finns cirka 30 km spår för alla typer av nivåer.

Skidorten ligger på 1816 meters höjd, och du kan alltid vara säker på att det garanterat finns snö. Något annat som också är värt att nämna är att Livigno är en av de solsäkraste orterna i Europa. Detta bådar bra för en perfekt skidresa med mycket sol och snö.

Livigno erbjuder också på fantastisk shopping, vilket naturligtvis beror på att staden är skattefri. När dagens skidåkning är över, bjuder Livigno på italiensk charm i de många barer, kaféer och restauranger runtom i byn, du kommer bli förvånad över de attraktiva priserna de erbjuder. Generellt är Italien inte känd för sin afterski, Livigno är däremot ett undantag till detta eftersom där finns massor med afterski och fest som pågår långt in på småtimmarna.

Läs mer om Livigno

#!uc=CarouselListBoxInfo&locId=52346
#!uc=RecommendedAcco1&NumberAccosToDisplay=999&locId=151376 #!


Resenärer

Pris och information anpassas efter resesällskapets storlek. Barnrabatter dras av i bokningssteg 3.

Vuxna Äldre än 17 år
Barn (2 till 16 år)
Små barn (0 till 1 år)