Kontakta oss på telefon: 040-668 80 88

lördag 30 mars, 7 dagar, 6 personer inkl. liftkort , Endast boende

 Dölj det bästa priset
 Visa det bästa priset

Chalet Elena

Söker du en skidsemester där det finns pister i alla svårighetsgrader och som har något för alla, oavsett om de är skidåkning, snowboard eller längdåkning - då ska du åka till Chalet Elena i Livigno. Chaletet ligger cirka 2 kilometer från centrum, har lägenheter för upp till 7 personer och ligger i vacker lugn miljö.

Från boendet har du ca 500 meter till skidliften som ger dig tillgång till hela området. Vill du inte spendera hela dagen i pisten kan du gå och utforska Livigno, en skattefri stad - det är ett paradis för de som älskar att shoppa!

Läs mer

Läge och omgivning

 • Avstånd till centrum: cirka 2 kilometer
 • Avstånd till flygplats cirka 225 kilometer
 • Avstånd till skidbacke cirka 500 meter
 • Avstånd till skidlift cirka 500 meter

Läs mer

 • Lungt läge
 • Mångsidigt skidområde
 • WiFi i lägenheterna
 • Lägenheter för 7 personer

Faciliteter

 • Totalt antal rum: antal: 3
 • Totalt antal våningar: antal: 2
 • Wi-Fi på rummet (gratis)
 • Deposition (att betalas kontant eller med kreditkort)

Fler faciliteter

Liftkort

För mer information om liftkorten, klicka på information (i) ikonen.

Pension

Endast boende

#!uc=CarouselListBoxInfo3&locId=52346

Skidområdet: Livigno

Höjd

3000m
1800m

Skidbackar

20km

55km

40km

0km

Liftar

Tåg 0
Kabinbana 0
Gondobana 3
Stollift 14
Släplift 16

Glaciärer

Inga

Längdspår

40km

Funparks

Inga

På den italienska/schweiziska gränsen ligger skidområdet Livigno. Livigno är ett av de största och högst belägna skidområdena i Italien och är därmed väldigt snösäkert under hela säsongen! Livigno i Italien är en skattefri stad, vilket innebär att det mesta är billigt i byn och detta gör att en veckas skidresa här kan bli väldigt billig. Skidområdet har mycket att erbjuda för både nybörjare och erfarna skidåkare. Livigno är ett vinterparadis för snowboardåkare eftersom det är få transportsträckor och backarna är breda och långa. För dig som gillar att hoppa och göra tricks, ska du ta en tur till Mottolino där det finns en stor funpark för alla nivåer med över 27 hinder, half-pipe, och boardercross. Denna snowparken är världskänd och det är även här det årliga eventet Nine Knights håller till. För dig som hellre åker på längden är Livigno ett väldigt populärt resmål eftersom det finns cirka 30 km spår för alla typer av nivåer.

Skidorten ligger på 1816 meters höjd, och du kan alltid vara säker på att det garanterat finns snö. Något annat som också är värt att nämna är att Livigno är en av de solsäkraste orterna i Europa. Detta bådar bra för en perfekt skidresa med mycket sol och snö.

Livigno erbjuder också på fantastisk shopping, vilket naturligtvis beror på att staden är skattefri. När dagens skidåkning är över, bjuder Livigno på italiensk charm i de många barer, kaféer och restauranger runtom i byn, du kommer bli förvånad över de attraktiva priserna de erbjuder. Generellt är Italien inte känd för sin afterski, Livigno är däremot ett undantag till detta eftersom där finns massor med afterski och fest som pågår långt in på småtimmarna.

Läs mer om Livigno

#!uc=CarouselListBoxInfo&locId=52346
#!uc=RecommendedAcco1&NumberAccosToDisplay=999&locId=6138290 #!


Resenärer

Pris och information anpassas efter resesällskapets storlek. Barnrabatter dras av i bokningssteg 3.

Vuxna Äldre än 17 år
Barn (2 till 16 år)
Små barn (0 till 1 år)