Kontakta oss på telefon: 040-668 80 88

lördag 30 mars, 7 dagar, 2 personer inkl. liftkort , Frukost

 Dölj det bästa priset
 Visa det bästa priset

Hotel Baita Cecilia

Hotel Baita Cecilia är ett traditionellt litet hotell med en härligt lugnt läge i det livliga Livigno. Detta nostalgiska hotell ligger bara 100 meter från skidliften och de första butikerna är bara 150 meter bort. Rummen är små och enkelt inredda och utrustade med en TV och eget badrum.

I det mysiga Hotel Baita Cecilia kan du njuta av en läcker frukost varje morgon och en god middag varje kväll om du bokar med halvpension. Till middag rekommenderar vi att du provar en av de goda, typiskt italienska restaurangerna i centrum.

Läs mer

Läge och omgivning

 • Avstånd till centrum: cirka 450 meter
 • Avstånd till flygplats cirka 330 kilometer
 • Avstånd till skidbacke cirka 100 meter
 • Avstånd till skidbuss cirka 50 meter

Läs mer

 • Litet boende
 • Lugnt läge
 • Med buss eller kör själv
 • Centrum på gångavstånd

Faciliteter

 • Autentiskt boende
 • Reception
 • Hiss
 • Frukostrum

Fler faciliteter

Liftkort

För mer information om liftkorten, klicka på information (i) ikonen.

Pension

Frukost

Frukost. Om du bokar med halvpension kan du njuta av en 3-rätters middag på Hotel Federia som ligger bredvid.

HALVPENSION

  8 dagar 22.12 - 30.03 1473,15:- [MEALPLANPRICE_PER_PERSON]
  #!uc=CarouselListBoxInfo3&locId=52346

  Skidområdet: Livigno

  Höjd

  3000m
  1800m

  Skidbackar

  20km

  55km

  40km

  0km

  Liftar

  Tåg 0
  Kabinbana 0
  Gondobana 3
  Stollift 14
  Släplift 16

  Glaciärer

  Inga

  Längdspår

  40km

  Funparks

  Inga

  På den italienska/schweiziska gränsen ligger skidområdet Livigno. Livigno är ett av de största och högst belägna skidområdena i Italien och är därmed väldigt snösäkert under hela säsongen! Livigno i Italien är en skattefri stad, vilket innebär att det mesta är billigt i byn och detta gör att en veckas skidresa här kan bli väldigt billig. Skidområdet har mycket att erbjuda för både nybörjare och erfarna skidåkare. Livigno är ett vinterparadis för snowboardåkare eftersom det är få transportsträckor och backarna är breda och långa. För dig som gillar att hoppa och göra tricks, ska du ta en tur till Mottolino där det finns en stor funpark för alla nivåer med över 27 hinder, half-pipe, och boardercross. Denna snowparken är världskänd och det är även här det årliga eventet Nine Knights håller till. För dig som hellre åker på längden är Livigno ett väldigt populärt resmål eftersom det finns cirka 30 km spår för alla typer av nivåer.

  Skidorten ligger på 1816 meters höjd, och du kan alltid vara säker på att det garanterat finns snö. Något annat som också är värt att nämna är att Livigno är en av de solsäkraste orterna i Europa. Detta bådar bra för en perfekt skidresa med mycket sol och snö.

  Livigno erbjuder också på fantastisk shopping, vilket naturligtvis beror på att staden är skattefri. När dagens skidåkning är över, bjuder Livigno på italiensk charm i de många barer, kaféer och restauranger runtom i byn, du kommer bli förvånad över de attraktiva priserna de erbjuder. Generellt är Italien inte känd för sin afterski, Livigno är däremot ett undantag till detta eftersom där finns massor med afterski och fest som pågår långt in på småtimmarna.

  Läs mer om Livigno

  #!uc=CarouselListBoxInfo&locId=52346
  #!uc=RecommendedAcco1&NumberAccosToDisplay=999&locId=150955 #!


  Resenärer

  Pris och information anpassas efter resesällskapets storlek. Barnrabatter dras av i bokningssteg 3.

  Vuxna Äldre än 17 år
  Barn (2 till 16 år)
  Små barn (0 till 1 år)