Kontakta oss på telefon: 040-668 80 88

lördag 6 januari, 7 dagar, 2 personer inkl. liftkort , Halvpension

 Dölj det bästa priset
 Visa det bästa priset

Hotel Valtellina

Hotel Valtellina har ett vackert, lugnt läge i Livigno och är känt för sin autentiska atmosfär och gästfrihet. Detta populära hotell ligger 800 meter från Livignos livliga centrum, och bara några meter från skidliften. Rummen är traditionellt inredda i typisk alpin stil. De har bekväma sängar och fina badrum.

Vid middagstid, efter en spännande dag i pisterna kan du gå och ta en välförtjänt drink i en av centrums mysiga barer eller i den trevliga hotellbaren. Om du känner för att koppla av kan du gå till spa-avdelningen och njuta av bastun, ångbad eller solariet. I den nostalgiskt inredda restaurangen kan du njuta av en omfattande fräsch frukostbuffé och på kvällen serveras de mest utsökta regionala specialiteter.

Läs mer

Läge och omgivning

 • Avstånd till centrum cirka 800 meter
 • Avstånd till flygplats Milano cirka 240 kilometer
 • Avstånd till tågstation Tirano cirka 80 kilometer
 • Avstånd till skidbacke cirka 50 meter

Läs mer

 • Vid skidliften
 • Bekvämt hotell
 • Mysig restaurang
 • Wellness-avdelning
 • Med buss eller kör själv

Faciliteter

 • Klass: komfort
 • Reception
 • Hiss (antal 1)
 • Värdeskåp (på rummet: gratis)

Fler faciliteter

Liftkort

För mer information om liftkorten, klicka på information (i) ikonen.

Pension

Halvpension

#!uc=CarouselListBoxInfo3&locId=52346

Skidområdet: Livigno

Höjd

3000m
1800m

Skidbackar

20km

55km

40km

0km

Liftar

Tåg 0
Kabinbana 0
Gondobana 3
Stollift 14
Släplift 16

Glaciärer

Inga

Längdspår

40km

Funparks

Inga

På den italienska/schweiziska gränsen ligger skidområdet Livigno. Livigno är ett av de största och högst belägna skidområdena i Italien och är därmed väldigt snösäkert under hela säsongen! Livigno i Italien är en skattefri stad, vilket innebär att det mesta är billigt i byn och detta gör att en veckas skidresa här kan bli väldigt billig. Skidområdet har mycket att erbjuda för både nybörjare och erfarna skidåkare. Livigno är ett vinterparadis för snowboardåkare eftersom det är få transportsträckor och backarna är breda och långa. För dig som gillar att hoppa och göra tricks, ska du ta en tur till Mottolino där det finns en stor funpark för alla nivåer med över 27 hinder, half-pipe, och boardercross. Denna snowparken är världskänd och det är även här det årliga eventet Nine Knights håller till. För dig som hellre åker på längden är Livigno ett väldigt populärt resmål eftersom det finns cirka 30 km spår för alla typer av nivåer.

Skidorten ligger på 1816 meters höjd, och du kan alltid vara säker på att det garanterat finns snö. Något annat som också är värt att nämna är att Livigno är en av de solsäkraste orterna i Europa. Detta bådar bra för en perfekt skidresa med mycket sol och snö.

Livigno erbjuder också på fantastisk shopping, vilket naturligtvis beror på att staden är skattefri. När dagens skidåkning är över, bjuder Livigno på italiensk charm i de många barer, kaféer och restauranger runtom i byn, du kommer bli förvånad över de attraktiva priserna de erbjuder. Generellt är Italien inte känd för sin afterski, Livigno är däremot ett undantag till detta eftersom där finns massor med afterski och fest som pågår långt in på småtimmarna.

Läs mer om Livigno

#!uc=CarouselListBoxInfo&locId=52346
#!uc=RecommendedAcco1&NumberAccosToDisplay=999&locId=150472 #!


Resenärer

Pris och information anpassas efter resesällskapets storlek. Barnrabatter dras av i bokningssteg 3.

Vuxna Äldre än 17 år
Barn (2 till 16 år)
Små barn (0 till 1 år)