Kontakta oss på telefon: 040-668 80 88

lördag 31 mars, 7 dagar, 2 personer inkl. liftkort , Frukost

 Dölj det bästa priset
 Visa det bästa priset

Hotel Andreas

Andreas Hotel ligger i Canazei, bara 300 meter från centrum. Du behöver inte gå långt för att komma till liften eftersom skidbussen stannar framför hotellet. Om du tar den första bussen på morgonen kan du vara en av de första att njuta av den orörda snön. Hotellet har fina traditionella och moderna rum - du väljer själv. Hotellets bar är populär och här kan du njuta av en välförtjänt drink i slutet av dagen. Njuta kan du också göra i antingen i bastun, jacuzzin eller ångbadet och med na du gör det kan barnen leka av sig i hotellets lekrum.

Läs mer

Läge och omgivning

 • Avstånd till centrum; cirka 300 meter
 • Avstånd till skidbusshållplats cirka 20 meter
 • Avstånd till skidlift cirka 700 meter
 • Avstånd till skidskola cirka 700 meter

Läs mer

 • Skidbussen stannar framför hotellet
 • Spa-anläggningar
 • Polulär hotellbar
 • Lekrum för barn
 • Med buss eller kör själv

Faciliteter

 • Reception
 • Hiss (antal 1)
 • Värdeskåp (vid receptionen)
 • Lobby

Fler faciliteter

Liftkort

För mer information om liftkorten, klicka på information (i) ikonen.

Pension

Halvpension

På plats är det möjligt att boka med middag. Detta kan anges i receptionen vid ankomst.

HALVPENSION

  8 dagar 06.01 - 17.03 2249,80:- [MEALPLANPRICE_PER_PERSON]

  [SUBREGION_X_IS_IN_MAINREGION_Y]

  Höjd

  2425m
  1450m

  Skidbackar

  14km

  82km

  33km

  0km

  Liftar

  Tåg 0
  Kabinbana 5
  Gondobana 5
  Stollift 29
  Släplift 16

  Glaciärer

  Inga

  Längdspår

  70km

  Funparks

  Inga

  Härlig skidåkning i Val di Fassa

  Val di Fassa i Italien bjuder på fantastiska pister och ett omfattande skidområde för alla. Det är ett paradis för familjer och barn, där finns långa och breda skidbackar för nybörjare, det finns svarta pister och puckepister för vana skidåkare. Om det är möjligt, så testa den nästintill lodräta backen "Alberto Tomba" skidbacken. Denna backe är nummer 6 på topp 10 över vackraste backarna i världen.

  Val di Fassa ligger i det stora området Dolomiti Superski och har direkt förbindelse till det berömda skidområdet Sella Ronda. Dolomiti Superski är ett av de största skidområdena i världen. Om du skulle ha otur och komma i en varmare period behöver du inte vara orolig, för hela området kan täckas med konstsnö, även Sella Ronda.

  Även utan skidor är detta ett trevligt ställe att besöka. De små kommer kunna spendera timmar med släde, skidor och lek i parken "Kids" vid Canazei. "Kids" är för barn från 4 år, där de kan spela spel, leka med uppstoppade djur, och få riktigt bra erfarenheter i sitt första möte med snön. I Ciampac vid Alba finns en lekplats där instruktörer och guider står för underhållningen. För tonåringar finns det en snow park i Pozza di Fassa.

  Moderna skidorter med traditionell atmosfär

  I hjärtat av Val di Fassa ligger Canazei bredvid Campitello. Canazei är en internationellt välkänd skidort med traditionell byggnadstil och moderna anläggningar. Här möts du av den perfekta kombinationen av traditionell charm och modern skidort. Härifrån tar du dig även snabbt och smidigt upp till glaciären Marmolada på 3000 m.öh.

  Grannstaden Campitello med den vackraste utsikten i hela dalen erbjuder förutom närheten till Canazei även ett stort utbud av lyxiga hotell och direkt anslutning till det enorma skidområdet Sella Ronda.

  Skidresor till Val di Fassa – Alltid inklusive liftkort

  Sunweb har ett stort utbud av skidresor till Val di Fassa. Oavsett om din skidsemester ska vara billig, lyxig eller bara till bästa priset, har Sunweb rätt skidresor i Alperna för dig. Semesterbostäderna består främst av hotell och lägenheter. När du bokar skidresor till Italien med Sunweb inkluderas alltid liftkort i priset.

  Läs mer om Val di Fassa

  #!uc=CarouselListBoxInfo3&locId=52210

  Skidområdet: Dolomiti Superski

  Höjd

  3269m
  1200m

  Skidbackar

  120km

  730km

  370km

  0km

  Liftar

  Tåg 0
  Kabinbana 48
  Gondobana 15
  Stollift 204
  Släplift 211

  Glaciärer

  Inga

  Längdspår

  100km

  Funparks

  Inga

  Härlig skidåkning i Dolomiti Superski

  Besök världens största skidregion! På skidresor till Dolomiti Superski kan du åka skidor i hela 12 skidorter som alla går under samma liftkort. Det mäktiga alplandskapet ligger i norra Italien vid och stäcker sig till österrikiska gränsen. Dolomiti Superski bjuder på hela 1200 km varierande pister och över 450 liftar.

  Denna skidregion är väl känd bland oss Skandinaver och hit återkommer flera av våra gäster år efter år för att utforska det gigantiska skidområdet. Upplev hur bekvämt det är med ett och samma liftkort för områdena Val Gardena, Val di Fassa, Arabba-Marmolada, Alta Badia, Cortina d’Ampezzo, Kronplatz, Sextner Dolomiterna, Val di Fiemme, San Martino di Castrozza, Valle Isarco Trevalli-Moena och Civetta. Snösäkerheten i Dolomiterna är väldigt hög då skidåkningen sker på mellan 1200 – 3269 meter över havet.

  Upplev de fantastiska skidområdena i den gigantiska regionen

  Sella Ronda är det största området i regionen och innehåller hela fyra av Dolomiti Superskis tolv områden. Att åka skidor eller snowboard runt Sella Ronda tar cirka 5-6 timmar och hela området bjuder på hela 500 km sammanhängande pist mitt i hjärtat av Dolomiterna.För dem som gillar längdskidåkning har Dolomiterna mycket att erbjuda. De 12 skidområdena i Dolomiti bjuder på mer än 1000 km längdspår.

  I Sella Ronda hittar du Arabba ett av de mest välkända områdena i regionen, som förbinder Campolongo, Gardena, Sella och Pordoi. Här kan du vara säker på att hitta åkning i snön som passar dig, lätt som utmanande, brant som flackt, på skidor som pulka.

  Val di Fassa ligger i anslutning till Sella Ronda och är ett utmärkt skidområde för familjer som åker på skidresor till Dolomiti Superski. Här finns breda pister för nybörjare och i Canazei hittar du ett helt område tillägnat skidåkning för barn. Självklart finns här också branta svarta pister som innebär en utmaning även för den mest erfarna åkaren.

  Vall Gardena är en oerhört vacker dal som också ligger i Sellla Ronda i anslutning till Arabba med fantastisk mysiga italienska alpbyar och minst lika fantastisk skidåkning. Här hittar du inte bara 175 km pist utan även 126 km längdspår. Kort sagt Skidresor till Dolomiti Superski är ett säkert kort för en underbar skidresa!

  Skidresor till Dolomiti Superski– Alltid inklusive liftkort

  Sunweb har ett stort utbud av skidresor till Dolomiti Superski. Oavsett om din skidsemester ska vara billig, lyxig eller bara till bästa priset, har Sunweb rätt skidresor i Alperna för dig. Semesterbostäderna består främst av hotell och lägenheter. När du bokar skidresor till Italien med Sunweb inkluderas alltid liftkort i priset.

  Läs mer om Dolomiti Superski

  #!uc=CarouselListBoxInfo&locId=52210
  #!uc=RecommendedAcco1&NumberAccosToDisplay=999&locId=5084402 #!


  Resenärer

  Pris och information anpassas efter resesällskapets storlek. Barnrabatter dras av i bokningssteg 3.

  Vuxna Äldre än 17 år
  Barn (2 till 16 år)
  Små barn (0 till 1 år)