Kontakta oss på telefon: 040-668 80 88

lördag 16 december, 7 dagar, 2 personer inkl. liftkort , Halvpension

 Dölj det bästa priset
 Visa det bästa priset

Hotel Vecchia America

I utkanten av populära Folgarida ligger Hotel Vecchia America. Efter en kort promenad på 250 meter du står redan vid skidliften som tar dig till de vackra snötäckta topparna. Det finns också en gratisbuss som släpper av dig vid skidliften. Här bor du med halvpension, så när du kommer tillbaka efter en dag i pisterna kan du njuta av en utsökt middag med lokala och internationella rätter.

Rummen är mysigt inredda i tyrolsk stil. De är bekväma, har sköna sängar och mjuka handdukar. Efter ett besök i bastun kommer du att känna dig utvilad. Känner du för att ta en paus från skidorna? Här finns även möjlighet att göra andra vinteraktiviteter såsom stavgång, skridskoåkning eller snöskor.

Läs mer

Läge och omgivning

 • I utkanten av centrum
 • Avstånd till centrum: cirka 200 meter
 • Avstånd till flygplats cirka 160 kilometer
 • Avstånd till uttagsautomat cirka 200 meter

Läs mer

 • Litet hotell
 • Bekväma rum
 • Halvpension
 • 250 meter från skidliften
 • Stor boka tidigt rabatt!

Faciliteter

 • Totalt antal rum: antal: 30
 • Totalt antal våningar: antal: 5
 • Reception
 • Hiss

Fler faciliteter

Liftkort

För mer information om liftkorten, klicka på information (i) ikonen.

Pension

Halvpension

Frukost serveras som buffé. Middagen serveras från 19:30 till 21:30 och består av en varierad buffé av grönsaker samt en 3-rätters meny. Vegetariska och glutenfria rätter på begäran.
#!uc=CarouselListBoxInfo3&locId=149881

Skidområdet: Val di Sole

Höjd

3016m
1200m

Skidbackar

25km

94km

27km

0km

Liftar

Tåg 0
Kabinbana 3
Gondobana 8
Stollift 37
Släplift 15

Glaciärer

Inga

Längdspår

Inga

Funparks

2

Härlig skidåkning i Val di Sole

Val di Sole eller den soliga dalen, i Italien är ett charmigt skidområde med mycket sol, som är perfekt för erfarna skid- och snowboardåkare. Området ligger väster om Dolomiti Superski och erbjuder många spännande pistersamt stora offpist möjligheter. Dalens pittoreska städer erbjuder gott om solterrasser där du kan ta en paus från skidorna och njuta av solen i en liggstol till tonerna av caféets bakgrundsmusik.

På skidresor till Val di Sole kan du njuta av skidåkning i hela 146 km pist med pister varav den högsta ligger på 2500 meters höjd. Här kan du njuta av skidåkning i långa, soliga och snösäkra pister. Söker du lite brantare skidåkning kan detta finnas framför allt i området vid Pinzolo.

Den soliga dalens vackra skidorter

I Val di Sole ingår de fyra skidorterna Commezzadura, Folgarida, Marilleva och Mezzana, där du har stora möjligheter att testa dina kunskaper i preparerade pister. Dalen har många små byar där du kan uppleva äkta italiensk lansbyggdscharm.

Commezzadura är en lugn by som är perfekt om du vill kombinera skidåkning med friluftsliv och äventyr. Staden erbjuder ett brett utbud av aktiviteter som isklättring, hundspann och vandringsleder i fantastiska omgivningar. Folgarida är ett perfekt resmål för familjer tack vare de bekväma hotellen och fjällstugorna som ligger precis vid pisten. Byn har ett gediget utbud av afterski och på stadens restauranger kan man njuta av utsökt italiensk mat. Både Mezzana och Merilleva är relativt lågt belägna skidorter men med bra anslutningar till det omgivande skidområdena. Här ska du åka om du söker lugna skidresor då utbudet av afterski och nattliv är begränsat.

När du bor i antingen Folgarida, Marilleva eller Mezzana ger ditt liftkort dig tillgång till Folgarida/Marilleva området. Du kan också välja att utöka ditt liftkort så att det även gäller för hela Campiglio/ Dolomiti di Brenta. Med det utökade liftkortet har du också tillgång till det berömda Madonna di Campiglio.

Skidresor till Val di Sole – Alltid inklusive liftkort

Sunweb har ett stort utbud av skidresor till Val di Sole. Oavsett om din skidsemester ska vara billig, lyxig eller bara till bästa priset, har Sunweb rätt skidresor i Alperna för dig. Semesterbostäderna består främst av hotell och lägenheter. När du bokar skidresor till Italien med Sunweb inkluderas alltid liftkort i priset.

Läs mer om Val di Sole

#!uc=CarouselListBoxInfo&locId=149881
#!uc=RecommendedAcco1&NumberAccosToDisplay=999&locId=5084422 #!


Resenärer

Pris och information anpassas efter resesällskapets storlek. Barnrabatter dras av i bokningssteg 3.

Vuxna Äldre än 17 år
Barn (2 till 16 år)
Små barn (0 till 1 år)