Kontakta oss på telefon: 040-668 80 88

söndag 10 december, 7 dagar, 8 personer inkl. liftkort , Endast boende

 Dölj det bästa priset
 Visa det bästa priset

Residence Abete

Résidence Abete har ett perfekt läge på sluttningarna av Marilleva. Lägenheterna är bekvämt inredda med ett fint kök och vardagsrum med TV. Marilleva centrum ligger bara 100 meter från bostaden och du är nära till allt du behöver för en bra skidsemester. Din shopping kan göras i snabbköpet, som ligger 50 meter från Abete, och du är bara en kort promenad från after ski barer i Marilleva.

Läs mer

Läge och omgivning

 • I centrum
 • Avstånd till uttagsautomat cirka 350 meter
 • Avstånd till skidbacke cirka 50 meter
 • Direkt vid skidbackarna

Läs mer

 • I pisten
 • I centrum

Faciliteter

 • Autentiskt boende
 • Modernt utrustat boende
 • Reception
 • Wi-Fi i allmänna utrymmen (mot betalning cirka 6,00 € (euro) per vecka, att betalas kontant eller med kreditkort)

Fler faciliteter

Liftkort

För mer information om liftkorten, klicka på information (i) ikonen.

Pension

Endast boende

HALVPENSION

  5 dagar 22.12 - 22.12 925,60:- [MEALPLANPRICE_PER_PERSON]
  6 dagar 17.12 - 02.01 1157:- [MEALPLANPRICE_PER_PERSON]
  7 dagar 07.01 - 07.01 1388,40:- [MEALPLANPRICE_PER_PERSON]
  8 dagar 10.12 - 31.03 1619,80:- [MEALPLANPRICE_PER_PERSON]
  #!uc=CarouselListBoxInfo3&locId=149881

  Skidområdet: Val di Sole

  Höjd

  3016m
  1200m

  Skidbackar

  25km

  94km

  27km

  0km

  Liftar

  Tåg 0
  Kabinbana 3
  Gondobana 8
  Stollift 37
  Släplift 15

  Glaciärer

  Inga

  Längdspår

  Inga

  Funparks

  2

  Härlig skidåkning i Val di Sole

  Val di Sole eller den soliga dalen, i Italien är ett charmigt skidområde med mycket sol, som är perfekt för erfarna skid- och snowboardåkare. Området ligger väster om Dolomiti Superski och erbjuder många spännande pistersamt stora offpist möjligheter. Dalens pittoreska städer erbjuder gott om solterrasser där du kan ta en paus från skidorna och njuta av solen i en liggstol till tonerna av caféets bakgrundsmusik.

  På skidresor till Val di Sole kan du njuta av skidåkning i hela 146 km pist med pister varav den högsta ligger på 2500 meters höjd. Här kan du njuta av skidåkning i långa, soliga och snösäkra pister. Söker du lite brantare skidåkning kan detta finnas framför allt i området vid Pinzolo.

  Den soliga dalens vackra skidorter

  I Val di Sole ingår de fyra skidorterna Commezzadura, Folgarida, Marilleva och Mezzana, där du har stora möjligheter att testa dina kunskaper i preparerade pister. Dalen har många små byar där du kan uppleva äkta italiensk lansbyggdscharm.

  Commezzadura är en lugn by som är perfekt om du vill kombinera skidåkning med friluftsliv och äventyr. Staden erbjuder ett brett utbud av aktiviteter som isklättring, hundspann och vandringsleder i fantastiska omgivningar. Folgarida är ett perfekt resmål för familjer tack vare de bekväma hotellen och fjällstugorna som ligger precis vid pisten. Byn har ett gediget utbud av afterski och på stadens restauranger kan man njuta av utsökt italiensk mat. Både Mezzana och Merilleva är relativt lågt belägna skidorter men med bra anslutningar till det omgivande skidområdena. Här ska du åka om du söker lugna skidresor då utbudet av afterski och nattliv är begränsat.

  När du bor i antingen Folgarida, Marilleva eller Mezzana ger ditt liftkort dig tillgång till Folgarida/Marilleva området. Du kan också välja att utöka ditt liftkort så att det även gäller för hela Campiglio/ Dolomiti di Brenta. Med det utökade liftkortet har du också tillgång till det berömda Madonna di Campiglio.

  Skidresor till Val di Sole – Alltid inklusive liftkort

  Sunweb har ett stort utbud av skidresor till Val di Sole. Oavsett om din skidsemester ska vara billig, lyxig eller bara till bästa priset, har Sunweb rätt skidresor i Alperna för dig. Semesterbostäderna består främst av hotell och lägenheter. När du bokar skidresor till Italien med Sunweb inkluderas alltid liftkort i priset.

  Läs mer om Val di Sole

  #!uc=CarouselListBoxInfo&locId=149881
  #!uc=RecommendedAcco1&NumberAccosToDisplay=999&locId=148169 #!


  Resenärer

  Pris och information anpassas efter resesällskapets storlek. Barnrabatter dras av i bokningssteg 3.

  Vuxna Äldre än 17 år
  Barn (2 till 16 år)
  Små barn (0 till 1 år)