Kontakta oss på telefon: 040-668 80 88

lördag 31 mars, 7 dagar, 2 personer inkl. liftkort , Halvpension

 Dölj det bästa priset
 Visa det bästa priset

Hotel Monte Giner

På en vacker plats i Mezzana ligger det traditionella Hotel Monte Giner. Detta lyxiga hotell bjuder in till en oförglömlig vintersemester. De rymliga rummen är välmöblerade och utrustade med TV och ett fint badrum. Den mysiga Mezzana centrum är 500 meter bort och liften kan hittas på 950 meter från hotellet. Skidbussen tar dig hit på några minuter och stannar intill hotellet.

Om du fortfarande har energi efter skidåkningen, varför inte åka på lite shopping eller after-ski? Mezzana kan du ta en promenera, shoppa eller ta en drink på en mysig uteservering. Även på Monte Giner kan slappna av efter en dag i pisterna. Det finns en stor inomhuspool dör du kan simma några längder. För mer avkoppling bjuder det stora spat på bastu, ångbad, bubbelpool och solarium.

Läs mer

Läge och omgivning

 • I utkanten av centrum
 • Avstånd till centrum cirka 500 meter
 • Avstånd till flygplats cirka 150 kilometer
 • Avstånd till uttagsautomat cirka 500 meter

Läs mer

 • Wellness
 • Inomhuspool
 • Traditionel mat

Faciliteter

 • Autentiskt boende
 • Modernt utrustat boende
 • Barnvänligt komplex
 • Reception (reception öppen 24 timmar)

Fler faciliteter

Liftkort

För mer information om liftkorten, klicka på information (i) ikonen.

Pension

Halvpension

#!uc=CarouselListBoxInfo3&locId=149881

Skidområdet: Val di Sole

Höjd

3016m
1200m

Skidbackar

25km

94km

27km

0km

Liftar

Tåg 0
Kabinbana 3
Gondobana 8
Stollift 37
Släplift 15

Glaciärer

Inga

Längdspår

Inga

Funparks

2

Härlig skidåkning i Val di Sole

Val di Sole eller den soliga dalen, i Italien är ett charmigt skidområde med mycket sol, som är perfekt för erfarna skid- och snowboardåkare. Området ligger väster om Dolomiti Superski och erbjuder många spännande pistersamt stora offpist möjligheter. Dalens pittoreska städer erbjuder gott om solterrasser där du kan ta en paus från skidorna och njuta av solen i en liggstol till tonerna av caféets bakgrundsmusik.

På skidresor till Val di Sole kan du njuta av skidåkning i hela 146 km pist med pister varav den högsta ligger på 2500 meters höjd. Här kan du njuta av skidåkning i långa, soliga och snösäkra pister. Söker du lite brantare skidåkning kan detta finnas framför allt i området vid Pinzolo.

Den soliga dalens vackra skidorter

I Val di Sole ingår de fyra skidorterna Commezzadura, Folgarida, Marilleva och Mezzana, där du har stora möjligheter att testa dina kunskaper i preparerade pister. Dalen har många små byar där du kan uppleva äkta italiensk lansbyggdscharm.

Commezzadura är en lugn by som är perfekt om du vill kombinera skidåkning med friluftsliv och äventyr. Staden erbjuder ett brett utbud av aktiviteter som isklättring, hundspann och vandringsleder i fantastiska omgivningar. Folgarida är ett perfekt resmål för familjer tack vare de bekväma hotellen och fjällstugorna som ligger precis vid pisten. Byn har ett gediget utbud av afterski och på stadens restauranger kan man njuta av utsökt italiensk mat. Både Mezzana och Merilleva är relativt lågt belägna skidorter men med bra anslutningar till det omgivande skidområdena. Här ska du åka om du söker lugna skidresor då utbudet av afterski och nattliv är begränsat.

När du bor i antingen Folgarida, Marilleva eller Mezzana ger ditt liftkort dig tillgång till Folgarida/Marilleva området. Du kan också välja att utöka ditt liftkort så att det även gäller för hela Campiglio/ Dolomiti di Brenta. Med det utökade liftkortet har du också tillgång till det berömda Madonna di Campiglio.

Skidresor till Val di Sole – Alltid inklusive liftkort

Sunweb har ett stort utbud av skidresor till Val di Sole. Oavsett om din skidsemester ska vara billig, lyxig eller bara till bästa priset, har Sunweb rätt skidresor i Alperna för dig. Semesterbostäderna består främst av hotell och lägenheter. När du bokar skidresor till Italien med Sunweb inkluderas alltid liftkort i priset.

Läs mer om Val di Sole

#!uc=CarouselListBoxInfo&locId=149881
#!uc=RecommendedAcco1&NumberAccosToDisplay=999&locId=148364 #!


Resenärer

Pris och information anpassas efter resesällskapets storlek. Barnrabatter dras av i bokningssteg 3.

Vuxna Äldre än 17 år
Barn (2 till 16 år)
Små barn (0 till 1 år)