Kontakta oss på telefon: 040-668 80 88

 Dölj det bästa priset
 Visa det bästa priset

Chalet del Sole

Chalet del Sole har det perfekta läget i centrala Sauze d'Oulx, bara några minuters promenad från liften. Chalet del Sole är ett mysigt hotell med en lokal atmosfär och en traditionell inredning. Den traditionella inredningen återspeglas också i rummen, som alla har en balkong med en otrolig utsikt över det vackra landskapet. Din vistelse på Chalet del Sole inkluderar halvpension med utsökt frukostbuffé och middag med en variation av lokala och internationella rätter. Chalet del Sole rekommenderas för alla som vill bo centralt och njuta av den mysiga, lokala atmosfär.

Läs mer

Läge och omgivning

 • I centrum
 • Avstånd till skidbacke cirka 300 meter
 • Avstånd till skidlift cirka 300 meter

Läs mer

 • Traditionellt hotell
 • Halvpension
 • Vacker utsikt
 • Gångavstånd till liften
 • I centrum

Faciliteter

 • Reception
 • Lobby
 • Wi-Fi i allmänna utrymmen (gratis)
 • Sängkläder ingår: inget byte under vistelsen

Fler faciliteter

Liftkort

I det här paketet ingår inte liftkortet. Du kan boka liftkortet mot en kostnad.
Nyfiken på priserna?

Pension

Frukost serveras som buffé och middagen består av en 3-rätters meny (exkl. Dryck).

eventuellt Julbord ingår i priset och det tillkommer en obligatorisk avgift på 50 euro för nyårsmiddag. För barn mellan 3-13 årkosstar nyårsmiddagen 30 euro.

#!uc=CarouselListBoxInfo3&locId=186979

Skidområdet: Via Lattea

Höjd

2823m
1350m

Skidbackar

25km

220km

95km

0km

Liftar

Tåg 0
Kabinbana 0
Gondobana 6
Stollift 37
Släplift 28

Glaciärer

Inga

Längdspår

10km

Funparks

1

Härlig skidåkning i Via Lattea

Via Lattea, eller som den kallas på svenska Vintergatan, är ett stort och fantastiskt skidområde som ligger på gränsen mellan Italien och Frankrike vid Serre Chevalier Vallée. Skidresor till Via Lattea erbjuder inte mindre än 400 km pist och har hela 88 liftar med ett högst belägna område (Mont Motta) på 2800 meter och lägsta på 1340 meter i byn Cesana Torinese. 2006 hölls här världsmästerskap i alpin skidåkning, så här åker du i pister för världsmästare.

Största delen av Skidområdet ligger i Italien men här hittar du också den charmiga byn Montgenevre i Frankrike. Området har ett stort utbud av framför allt röda pister, men alternativen är många, oavsett om du är ute efter en trevlig tur ner för en blå pist, eller om du är ute efter fart och spänning i en svart. Om du verkligen vill ha fart och utmaningar, så det bör du prova pisterna i Motta eller offpist i Antifeatro.

Charmigt och traditionellt eller aktivt och modernt

På Skidresor till Via Lattea i de italienska Alperna bor du någon av de underbara skidorterna Sauze D'oulx eller Sestriere. Sauze D'oulx är en by på 1509 meters höjd, som passar utmärkt för alla typer av skidresor. Här finns massor afterski-barer och restauranger som passar alla smaker både om du gillar italienska delikatesser, men också internationella klassiker. Staden har också en historisk del med byggnader från 1500-talet och massor av andra roliga aktiviteter.

I Sestriere är perfekt för dig som söker en skidort full av liv. Området har ett varierat utbud av barer och flera nattklubbar, så för dig som vill ha aktivitet även utanför pisten kan denna skidort rekommenderas. I samband med världsmästerskapet byggdes här mycket för att möta efterfrågan, så staden har inter riktigt samma autentiska charm som andra byar i Via Lattea, men är istället lite mer modern.

Skidresor till Via Lattea – Alltid inklusive liftkort

Sunweb har ett stort utbud av skidresor till Via Lattea och när du reser hit kan du även åka en dag i Montgenèvres pister. Oavsett om din skidsemester ska vara billig, lyxig eller bara till bästa priset, har Sunweb rätt skidresor i Alperna för dig. Semesterbostäderna består främst av hotell och lägenheter. När du bokar skidresor till Italien med Sunweb inkluderas alltid liftkort i priset.

Läs mer om Via Lattea

#!uc=CarouselListBoxInfo&locId=186979
#!uc=RecommendedAcco1&NumberAccosToDisplay=999&locId=187683 #!


Resenärer

Pris och information anpassas efter resesällskapets storlek. Barnrabatter dras av i bokningssteg 3.

Vuxna Äldre än 17 år
Barn (2 till 16 år)
Små barn (0 till 1 år)